ah be güzelim herkes öle inan fazla kurcalamadan barışın insan küstümü hiç bişiyin tadı kalmıyor allah mutluluğunuzu yeniden yeşertsin inşAyyy öyle haklısınız ama işte insan üzülüyo yinede Barıştığımızda kavga eden biz miyiz dıyosun kavgalıyken de o birbirinin gözüne bakan bizmiydik diyosun napalım allah beterinden saklasın
çocuk ağırlık yaptıgı için değil vücut suan bir geçiş döneminde..plesantayı olusturmaya calısıyor kasları gevsşiyor kalca kemiklerin daha esnek hale geliyor.. hamilekaldıgın anda vücut bebk ve doğum için kendini hazırlamaya başlıyor.. buyorgunluk halsizlik uyku vs hep bu sebepten.. ilk 3 aylık dönemde vücut alışıyor ve eski enerjine sahip oluyorsun...
annem bana öyle diyor babannemde anneme öyle dermiş koca karı lafları ama olsun ben genede ciddiye almayı yeyliyorum yatıyorum ama uyumuyorum elimden geldiğince.. benim gibi bir çocuk ile uğraşmak çok zor..
bu arada Allah sabırlar versin o aileye.. çok zor bir durum.. madem çarpıyorsun şerfsiz alda hastaneye götür..
neyse ne ben sana annemin yinede uyumamazlık yapma dediğini söylemek için dedim biliyorum öle olduğunu tabiki ilk 3 ayın nasıl olduğunu filan sadece öle olacak dşye yorgun kende uyumamazlık yapma diye dedim kendin bilirsin
eee bazı öle şerfsizler var işte allah iki aileyede sabır versin inşşş
Son düzenleme: