sağolasın selınam...walla nezlenın uzerıne bır de mıde bulantısı oldu ki sormayın kızlarrrr ...
sureklı yattım 4 gunden berı mıdeme bırsey gırmedı.kaç kılo werdım bılemıyorum alyansım sıkarken parmağımdan düşüyor.yemeye calısıyorum ama durmuyor hemen cıkıyor.her an cıkarma hissi çok fena.neyse carsamba gunu eşim dr umu aradı gavıscon dıye şurup werdı 1 gun demedım işe yaramadı gıbı dun ben aradım dru dedım su bile çıkıyor.ozaman gel serum wereceğız sana dedı su bıle cıkıyorsa.gebelıklerde nadıren bu kadr rahatsızlık olan da olabılıyor dedı.dedım bu akşam da bakıyım duruma ona gore gelırız.neyse dun esım dısardan bıseyler aldı yanına tursu yedım bastrsın dıye.şükür çıkmadı uzerıne meye fılan da yedrıdı eşim çıkmadı şurup hemen etkı etmemiştir belkı dıye duşunuyorum.bugun de dısardan bısey aldım yedım yıne tursuyla çıkmadı şükür ama hafta nasıl gectı anlatamam.morardım çıkartırken hep mıdemde bişey yok hala o his war boş öğürme.ay mıdenızı de bulandırcam he ben de.neyse ıyıyım bugun o yuzden kac gundur gelemedım kızlar merak edenler sağolun arkadaşlar.ama yıne her cıkarmadan sonra şükürler olsun yıne de yarabbım yawrularım sağlıklı olsun deıdm hep.razıyım napalım bı sure çekerız boyle.eşim de zawallım ya dısardan yedı ya ewde hazırladı allah razı olsun...neyse kızlar gırmeme sebebım bu işte...
cnmm maşallah

allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasıp etsın yawrularımızı.butun arkadaşlarımızın yawruları da gelsın ınşallah en kısa zamanda.her zaman dularımdaısnız canlar.cnm yeğenımı okşa bnm için optuk
abla ıcmedım oyle gecıstırdım zaten bulantı ıstıfralardan nezlemı unuttum
sağolasın peloşum ...nezleyı atlattım gibi.ıstıfralar kotu durumda...
sağol cnm 4 gunden berı tek bugun ayaklandım işte ben de...
allah yakınlarına sabır wersın rahmete kavuşanların cnmm
kardelen gelmedı ınşallah gelır bu aralar...haberlerı beklıyoruz
ablam yukarda yaptım acıklama sukur dıyelım
cnm benımkısı de ılaç onermıyor.her dr farklı.onceden folık asıt mı wardı dedı dr ...yıyeceklerınde de war ondakı vıtamın o da doğal degıl sonucta kımyasal ıcerıyor dedı sen bılırsın ben yazmıyorum ama sen ıstersen al dedı.oncekı drum hamılelıkten once 3 ay kuıllanıldıgını soylemıstı.hatta hamıle kaldıgımda ıcmene gerek yok artık dedı.yanı hamıle kaldıgında yararı olmaz deyıp ıcme demsıtı.ama bu dr um da wermedı bn de almadım folık asıt fılan.ben de ılac taraftarı degılım ve druma da guvendıgım için almadım ve içmedım hiç.herkesın kendı fıkrı tabıı cnm
ay cnm allah hayrlısıyla kucagına almanızı nasıp etsın ınsallah
cnm benım de ıdrar tahlılımde lökosıt cıktı ama drum korkulacak bırseyyok dedı.sadece su ıle karıstırılarak ıcılen bır ılac werdı 1 kez iç tmam dedı kalbını çürütme cnm allah yaşatırsa herşey bahane yawrun yaşar.kotu düşünme ok
cnm sağolasın merak etmışsın yukarda selınaya yazdıgım yazıda acıkladım neden olmadığımı opuyorum cnm bebişinle ıyısınız ınşallah
cnm sağolasın geldım ama kımse yok fenaydım kac gundur yattım hep...yukarda da yazzzdım nedne olmadıgımı...
iyiyim şükür cnmm
allah kabl etsın cnmmm ınşallah
ay heyecanlı bekleyiş başladı desene cnm.hadı allah sağsalim kucagınıza almanızı nasıp etsın inşallah...guzel haberlerınızı beklıyoruz.