cano negüzel işte yoğunmuşsun tadını çıkar ya herzaman olmuyo bu tarz toplaşmalar zorluğun yanında güzellikleride var .gerçi ben bunları yazarken siz çoktan düğünü bitirmişsinizdir :))hayırlı olsun tekrardan .
evet buara çok karışık kafam sanki dünya batmış ben altında kalmışım aslında sebebide yokda neden anlamıyorum eşim bile şikayet etmeye başladı çok alakasız olduğumdan .neyse geçer inşallah kuzum .öpüyorum seni
sevcanım iyiyim kuzum saol sen nasılsın ?kontrol nasıl geçti yazmamışsın ikizler nappıyo bakalım
evet tatlım eymen bebek hoşgeldi dünyaya
darısıda tüm hamile arkadaşlarımıza inşallah
selinam tedavin hayırlı olsun aslında şuanda başka mevzularla meşgul olduğundan yani üstüne düşmediğinden dolayı bebiş gelicek gibi geldi bana inşallah öyle olur .sıkıntılarınızda inşallah tez vakitte biter gider .ALLAHIM ferah kapıları açsın kuzum .sen iyi olda yazma canım sadece kendinden haber ver
evet dedimya cano cebe pek dokunamıyorum zorunlu haller dıında fırçayı yeyince :))
evden aradım hatta dünde aradım yine yoktun habire gez bakalım birsen bide bana gezekci der görsün seni :)))
demek sende keyifsizsin hayrolsun yaa galiba artık herşeyden sıkılır olduk

((
canım ya negüzel düşünüyosun çok saol
geçen biyerde bişey okudum çok hoşuma gitti ama unuttum buraya yazmayı çok isterdim bulursam yine yazıcam ama
peloşum canım ya güldüm inanki allahımda seni güldürsün .
sonrasında semoşu arayamadım oğluşuyla vakit geçirsin bakalım konuşursam iletirim tabiki canım
harbiden sen iyi değilsin cano ya bunu kaçırmazdın yoksa
birsoş açıklamış fazla söze hacet yok :))))
birsoş ALLAHIM kabul etsin canım paşayı çok öpüyorum tabi senide
ayrıca özledim gerçektende
kuzuş demek gelemiyosun kıyamam ağrınmı oluyo dikkat et kendine bitanem sen ve bebiş iyi olunda sorun değil .nsipse görüşürüz
banum daha iyiyim canım sen napıyosun bebiş nasıl?
elifim evet canım nasipse buluşuyoruz .iple çekiyorum cumayı :))
sen naaptın canım herşey yolunda inşallah
garibim saol canım sorun yok çok şükür dün azcık felekten gün çaldıkda geç gelincede giremedim canım
sen nasılsın herşey yolundamı
ranacım çok saol güzelim ben iyiyim sen nasılsın miniş nasıl
keşke imkan olsaydı canım bizde çok isterdik
demek teyze erkeğe benzetti peki karnın sivrimi yoksa yaygınmı ona göre bizde yorum yapalım :))

kardelenim niye misafirlere çay ikram etmedin yada zemzem bak nasıl toplaşırlardı :))
nasılsın canım