canım çok geçmiş olsun ALLAHIM şifa versin yanlız buara herkes hasta ya
semoşum tekrardan gözünaydın canım ALLAHIM bağışlasın evladını .diğer sıkıntılarda geçicek inşallah canım .eymeni kokla benim için
ranam tarifine göre erkek gibi ama RABBİM BİLİR SAĞLIKLI SIHHATLİ OLSUNDA GERİSİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL CANIM
SEVCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM demek senin bebişler gezme istiyo :))olsun git anneciğine hem eşin hemde sen daha iyi olursunuz .öbür türlü eşininde aklı kalıyodur sende .kendini özletme kuzum ALLAHA emanetsin
kuzuşum anladım sağlık olsun haklısın uzak olucak senin için neyse biz bu tarafda buluşuruz nasipse
doktorada gitmişsin yerim ben yiğenimi gizlendi demek :))hanım olcak benim kuzum :)))
cano aslında kilolu çıkmamışın bence gayet iyi sana öyle geliyo cano
ayrıca zeynoda çok hoştu
??????????????????????????????????
berrincim merak etme tatlım ilacını düzgün iç kiloda verirsin ben ilaca başladım 7 kilo verdim çok şükür
yeni bir teori hızına yetişemiyorum cano :)))))))))))))))))
semroş oğluşun iyiymiş canım çok sevindim ALLAHIM korusun akışıklıyı bide resimden bahsetmişsin bencede al onu etkisi olabilir çünkü oğlunun maşallahı vr

ALLAHIM sabır versin içim yandı inanki yaşamıyan bilemez
semroşum çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
kuzu evet ya gece kuşu oldum gündüz vakit bulamıyorumki hep bi yoğunluk yani off bende biraz sıkıldım
kuzu kusura bakma yaa çok merak etmişsin haklı olarak :18:
ah selinam ah senide merakta koydum kusura bakma kuzum
sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
ah kıyamam çok geçmiş olsun canım ya ALLAHIM korumuş dikkat et kendinede paşayada

banuş kıyamam sana geçmiş olsun canım ALLAHIM şifa versin bende okur okumaz hamişmisinki diye düşündüm ay niye yapmadılarki test yaa .inşallah vardır canım ya cumaya kadar nolur iyi ol canım
ah kıyamam hasta hasta dertlenmiş benim için canımsın
ah be cano duymadım inanki gerçi açıklama yaptımda baya utandım valla

bunu hakettim galiba:)))

peloşum canım kistin küçülmüş buda iyi canım benim 3 ay kullandığım oluyodu doğum kontrolü öbür aya inşallah tamamen gitmiş olur canım

ay no problem canım müsayit olursam ararım nedemek ya bakma buara olamıyo
oyyyyy yesin teyzoşu onu bi gösterse yaa çok merak ediyorum
kayram canım iyi olmana sevindim ALLAHIM daha iyi etsin kalan yarısınıda sağlıkla tamamlayın inşallah .kötü düşünme pozitif olki bebişde pozitif olsun çok öptüm seni tatlışım

alemsin canım kopardın beni yaaa mügemi amanin
canım başınsaolsun ALLAHIM sabır versin çok zor yakınlarda yaşadık bu durumu .
ALLAHIM hiçkimseye yaşatmasın
valla bildiğim kadarıyla 1 yıl hatta bazı doktorlar 2 yıl diyolar sezeryandan sonra bi yakınım korunurken kaldı hamile sezeryanlıydı dikişlerinde problem çıktı
istersen 1 yıl bekle tatlım
valla banum baya bişey yapmıştım cumaya sayıyım istersen burdan saymayalım hamişlerin canı çeker filan
kuzu gelmedin daha uyudun sende galiba :)))
valla peloş zor oldu ama şükür kalktık altından kardeşim ve gelinimizde yardımcı oldu saolsunlar tabi misafirlerimde hep yakın arkadaşlarım olunca zor olmadı
ana çağırmadımmı seni tüh nasıl unuturum yaaa
birsoş harbiden kuzu keşke bi haber uçursaydın neyse bidaha olmaz akıllandım
emrem hastaymış kıyamam ona geçmiş olsun canım allahım şifa versin
boncuğum bende seni özledim kuzum ben iyiyim sen nasılsın
tahlillerin inşallah çok çok iyi çıkar öptüm kuzum
ececim korkma canım inşllah önemli bişey değildir ama doktoru arayıp sor istersen hamilelikte akıntı normal diyolarda yinede tedbirli olmak gerek
ya bizim ELİF nerelerde yaa merak ettim sorun yoktur inşallah
ALEYNADA uğramadı tedaviye başladımı acaba ?