bende 29 yaşındayım hiç çocuğum yok üstelik 4 kaybım var.Bence çocuğun olduğu için şükret gerçektende daha çok erken bi arkadaşımızın dediği gibi 4 ay kısa bi süre ama çok takıyosan kafana bi dr a git için rahat eder.İnşallah bi sorun yoktur en kısa zamanda gelir ikinci evladınKızlar herkese merhaba,buraya yani bu bölüme ilk defa mesa yazıyorum moralim çok bozuk
neden mi:29 yaşında 7 yaşında evladı olan bi anneyim ama şu an 2. çocuk istiyoruz 4 aydır denememize rağmen olmuyor.Bu ay çok umutluydum,adetime daha 3 gün var ama ben yine sabredemeyip:84::84: test yaptım negatif çıktı...Eşime bile söylemedim moralim bozuldu yaaa doktora gitmelimiziym sizce???
![]()
kızlar nasılsınız.......beni sorarsanız cok karışıgım cok sitres yaptım galiba içim daralıyo nefes almada bile zorlanıyorum bogazımı sıkıyolar sanki
bana dua eden herkese cok teşekkür ederim ALLAH razı olsun salı günü kontrolum var bakalım ondan sonra ne olcak ne yazıcagımıda bilemiyorum aslında karışıgım oturduguım yerde 5 dakka sonra sıkılıyorum
lütfen kızlr bana dua edin embiriyolarım cözülürken bozulmasınlar bana tutunsunlar hayırlı saglıklı evlat olsunlar bana
lütfen kızlr bana dua edin ALLAHIM ettiyiniz duaların 2 katını size versin İNŞALLAH amin
Gerçekten de Aleyna naptın sen çok daralmışsın ne desek faydası olmayacak gibi şu an.Rabbim ferahlık versin önce sonrada bebişlerin tutunsun inş. Bak bende bebişler dedim
Derincim nasılsın sevcan nasılsın sizleri gördüm