selamlar arkadaşlarım nasılsınız???annemdeyımmm ben.ılk geldıgımız günden berı hala aynıydım .çıkarmalar fılan

ama ewdekı kadr degıl ewde 7-8 iken burada 3-4- kez fılan.yattım çoğu zaman.kuzenler fılan kahvaltıya cagrdsı dun.şükür cıkarmadım dun.bugun bulantım war ama cıkarmadım.boyle boyle gıder belkı de bulantı cıkarmalar ınsallah.geçmişe bakmak ıstedım ama bayağı bırıkmış.üstün körü bakabıldım cunku mıdem fena :S bunun uzerıne gece sıcaktan uyuyamıyorum yaaa
selına cnm tedawın ıyı sonuclanır ınşallah
semra cnm hayrlı olsun cok wesındım allah kucagına almanı nasıp etsın ınsallah...
banu cnm gecmıs olsun fena hastalanmışsın çıkaran yanı benı kerwanıma katılmıssın ınsallah ılerde bebeısın yuzunden olur bu cıkartmalar en yakın zamanda.
derın cnm bugun buyuk gundu olmak ısterdım ama işte benımkısı hayatta ızın wermeazdı gorsenız bayaa kılo werdım 76 ıle hamıle kalmıstım 70 oldum.olsun bebişler saglıklı olsun da dıyorum.
garıp,cicili,kardelen5233,kardelen49,ece,rana,anatolıa,uebeslı,boncugum,peloşum,ebrar ablam, hepınızı opuyorum...unuttugum warsa affola cok gıda alamıyorum kafam çok çalışmıyor :)) şaka bır yana ılk aklıma gelenlerı yazdım.hepınıze swgıler.
abala yazmıssın gusel gecmıs.kıskandım walla :)))) bak resım kesın koyun catlarım.elif cnm face e beklıyorum bu akşam fotoları hee ona gore...ınşallah bol bol cekınmıssınızdır.emınım super gecmıstır...
sımdılık hoscakjalın.ınsallah daha ıyı olurum da sık sık gorusuruz.sızlerı sewıyoruuuummmmm