canım ümitsizlik yok inşallah enkısa zamanda tekrardan hamiş listesine girersincanım beni dogru yazmışsın listeye 1.5 sene...hamileler listesine iki kere yazıldım ama rabbim nasip etmediinş rabbim bu sefer bu listeye girip dokuz ay boyunca listede kalmamı saglar hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder hepimize....
eboşum inan cok sevindim dualara yeniden başlamamıza...rabbim inş bu listediki herkezi hayırlısıyla bu sene anne adayı yapar...tamam canım ben seve seve okurum...ne kadar okuycamı yaz yeter...
evet bende eviniyorum böyle boş boş olmuyo devam edicez inşallah
sorma kuzum ya bende özlemiştim nekadar az kaldık değilmi inşallah dahada azalıcaz bizde diğer listelere terfi edicez canımözlemiştik bu listeyi yaa eline sağlık ebrarım.Az kalmışız hamiş adayları olarak inşallah öbür listeye geçeriz yakın zamanda
selinam saol kuzum katıldığın için .benliste hazırlıycam bildiririm sanaselam kızlar dua listesini görünce girip yazim dedim.abla bende okurum.haber verim dedim.öptüm hepinizi.
berrincim tamam yazıcam sürenicanım benim 7 ay oldu bide canım ne okuyoruz hangi duaları onlarıda söylersen sevinirim okuyalım valla canım uğrastığın için allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsyün inşallah
biz AYETEL KÜRSİ okuyoruz canım 313 tane .bunu aramızda bölüştürüyoruz
arkadaşlara katılıyorum inşallah hamilesindir müjdeni bekliyoruzmerhaba arkadaşlar benim söyle bir sorunum var dün adet olmam gerekiyordu olmadım kan testi yaptrdm 2 çıktı sonuç.bugünde olmadım sizce ümitlenmeliyim adet olana kadar hamile olsam kanda çıkardı dimi 3 ay önce kürtaj oldum heyecanlıyım birz lütfen bana cvp verin
banuş bende ilk 3deyim kuzu :)))ilk sıraları kimseye kaptırmıyoruz :)))Sağol canım benim sorma ya eşimde hep gülüyor::))Ben varım ebrar sen bana yeterki yaz.
Hayır olsun çok güzel.
Polikistiklerin işine çok yarıyor yapın kızlar benim adetler iyi giderken yaptım beni şaşırtı.
Olur o zaman derin bu cumadan başlayalım senin aşılamaya kadar biter nerdeyse.
OOOO ilk üçdeyim vovvvv.::))))İnşallah listenin altlarına geçeriz.
Sen yaz canım okuyalım.
Amin.................
Aminnn...............
inşallah başlıyalım kuzum
tamam tatlım haber ederim katıldığın için saolasınablacım bana kactane okumam gerektiğini özelden yazarsın olurmu burdan kaçırrım filan :2:
bu aralar cok giremiyorum girsemde hemen cıkıyorum:44:
peloşum korkma kuzum AYETEL KÜRSİYİ oku üfle bişeycik olmaz aşmaya çalış başarırsın inşallahcanım aslında benim eşim abisiyle calışıyodu her akşam eve geliyodu rahattım...anlaşamayınca ayrıldı yanından şimdi nakliyecilik yapıyo bazen uzagada gidiyo yeni başladım yanlız kalmalara yani...ama bir türlü başaramıyorum hep kendimi korkutuyorum...aslında haklısın bişey olcagından degil de işte kücüklükten beri böyleyim...bugun yanlız kalayım dedim ama eşimin aklı bende kalmış...bende eltimin kızını cagırdım yanıma...inş bende yenerim banucum bravo sana...