Semracım çok sevindim cnm Rabbim bu sfer sağlıcakla kucagına almanı nasip etsin inşaallah,oğluşuna söyledin mi ne yaptı
sevincimi benimle paylaşacağınızı bildiğim için ilk önce sizlere söyledim .iyiki varsınız.evet oğluma söyledim havalara uçtu inanılmaz bir şekilde çok mutlu kuzum benim .şimdiden yasaklar koyuyor kucağıma gelmiyor bak karnında boş boş oynarsa hemen doktora git bunun gibi şeyler.geçen gün arkadaşım başından geçeni anlatıyor anneme öyle şeyler anlatma diye kadını susturdu şaşarsınız canımın içi oğlum
Evet peloş öyle umut edıyorum..tabıkı varsa rabbm korusun,haplardan yanı...inş vardır.haklısın görünmez varsada:)kız valla semrayı tanımıyorum ama birine sarıldım işte upuzundu saçları semra bu dimi diyodum:)benim böyle vakalarım cok:)
temiz kalpli arkadaşım benim
İçimde büyük bi bomba var asıl kızlar...yani içimde tutayım diyorum olmuyo.peloş hep senin yüzünden:)))oh suçu da attım peloşa söyleyebilirim...bence bu ay KARDELOŞUM hamis gibi geliyo düşününce kıpır kıpır oluyorum.bicok isim olabilir ama semradan sonra kardeloşumdan bombayı bekliyorum...ondan sonrada ebuşum...ya demirbaşlardan kalan olcak biliyorum sırayla,kardelos,ebuş,boncuk...kıslar bunlar haber verme sırası tabi.hepımız kalcas sırayla:)
canımya çok güzel şeyler yazmışsın inşallah herşey yazdığın gibi olur hayırlısyla.
Merhaba canım bende memnun oldum.
Hayırlı olsun canım ne mutlu umarım bu sefer herşey güzel gider.
Kız iyice bilgiç oldun valla.::))
teşekkürler canım inşallahhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhh