Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsınız???
ranam bu arada cok teşekkur ederım)))
ewet cnm bnmne demek cnm bnm ...kuzularıma uygun oldu ...maşallahhhh....![]()
nasılsınız???
ranam bu arada cok teşekkur ederım)))
ewet cnm bnm)))
saolasın cnmmmm.ıyıyım sen nasılsın? annemdeyım hala ben.ay bız d cnm kısmetse 1 ekımde ogrenecegızzcanım nasılsın sticker süper olmuş ben cinsiyetleri çok merak ediyorum :)
mrb cnm.ıyıyız sukur cnmm.gezerlerse sorun yok hihi :))))mrb sevcancım nasılsın bebişler nasıl inş. iyisinizdirSana bişey sorucam yaptığınız stıckerlardan bende yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığınız bilmiyorum daha önce çok sordum arkadaşlara ama cvp veren olmadı
![]()
ne demek cnm bnm ...kuzularıma uygun oldu ...maşallahhhh....![]()
saolasın cnmmmm.ıyıyım sen nasılsın? annemdeyım hala ben.ay bız d cnm kısmetse 1 ekımde ogrenecegızz
mrb cnm.ıyıyız sukur cnmm.gezerlerse sorun yok hihi :))))
ay cnm bn de bılmıyorum rana arkadasım yaptı bana da sıfremı fılan werdım o hallettı![]()
mrb rana sevcana sordum stıcker yapmayı nasıl yapılıyor banada söyleyebilirmisin ??
cnm daisypath.com diye gir ordan zaten etiketler çıkıyor ...kendine en uygun olanı seç yap en son tamamladıktan sonra url image diye bi yazı war o adresi kopyala sonra kk da profilini aç orda çizelge yazan yere yapıştır ...eğer yapamazsan bana söyle yine yardım ederim yaparım sana ...![]()
Selinam hoşgeldin canım.nasılsın?ay 5 ziyaretcı var gene:)
Ben geldimm...banum canım merak etmşsn sabah grdm aslmda kuşum iyiyim merak etme.kızkardeşim geldi yolluklarımı yıkadık.dıgerlerını yıkamaya vercem yarın.koltkları falan sildim.annem geldı.snra karşı komşum geldı derken bu saat oldu...miden kötu demek yine.ilaclar dahada şifa olsn inş cnm.ayşe ne durumda?
Sevcanımmmm sarı kuşum ben senı cok özledım ama ya konusamıyoruz hiçbebişlerini bende cok merak edıyorum ya.bızım evlilik yıldönumümüz 1 ekim7
elifcim sen nasılsn,bidaha ne gunu doktor kontrolün cnm?
Ebuşumda anneciginde.öpuyorum senide kuzum.
Aleynacım ben inanıyorum ki dualarımızla herşey harika olacak.rabbim gönül ferahlıgı versn sana.
Ay guldurdun benı malak dıyo kendıne:)est.cnım.dunde ben öyleydim valla.nıye halsizsn acaba?senin adete ne kadar kaldı cnm bşyler olmasın?
Bende iyiyim iste.temızlık ettık bıraz.oturdm şmdi.denız yıldızına bakıyorum.kasıklarm acıyo arada,farlutaldan.karşı komsumda dedı niye kan testi yaptırıp emin olmadın.şmdi süphe geldi icime iciyorm ama korkuyla.umarm bşy yoktr.