Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah üşüttünmüki şimdi keşke yıkamasydın halıları yumoşlara değilde işte doktorlar istemiyolar vücutta bir iltihap inşallah bişey olmaz kız bişey olmasın kusuyosun ilaç içiyosun aklıma düşürdün git bir test yaptır ya.Banum hoşgeldin canım.karantina he delü:)gecmıs olsun canım.eger üşütürsem yumoşlar etkilenırmı kı kuzu?banum bilıyonmu şimdi cıkarmaktan gelıyorum.midemı usuttum galıba.bogazm yanıyo şmdı.yogrtla ekmek yedım inş bastırır.
Açtım canım...................Banuş kimse kalmadı msn acalm kuşum..
Derdam hoşgeldin güle güle cnm öptm.
kuzu ya çok geçmiş olsun kıyamam ona acaba büyük abdestini tutma durumu varmı ?yani bazı çocuklar korkup yapmıyolar ve tutuyolar oda çatlak filan oluşturabiliyomuş görümcemin oğlundada oldu korkmayın aslında kilolu minişlerde olabiliyo kuzum .adetinde stresden başlamıştır hem daha kaç gün olduki korkma hemenKızlar benim adet bitmişti gene başladı ya neden acaba?
Bugün stres oldum yiğenimin poposundan kan geldi çok korktuk ne oluyor diye doktora götürdük füstül ve makatta çatlak varmış daha 4.5 yaşında kuzum bakalım napıcaklar doktor tekrarlarsa getirin demiş inşallah tekrar olmaz ama füstülde çok zor oluyomuş on aüzüldüm bir baktım adetim tekrar başalmış Ayşem benim için çok değerli çok korktum.
sevcanım bğenmene sevindim canımablam liste süper olmuşşş.allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah...herkes alt taraflara iner inşallah.benım 2 bebeiş koysaydın yanıma abla
ablam ben de okumak ıstıyorum ama bu hafrta bır gecsın de bugun yıne başladı cıkarmalar.çorluya gıdıp geldım donuste arabada cıkardım bayaaa.kendımı ıyı hıssedeyım da haber werırım ablam.aleynaya şahsen okumustum ben allah kabuol etsın
iyi akşamlar cnm gorusemedık.ıyı sukur sen nasılsın?.sen ıyılestın mı cnm?ayy işin çokmuş ıyı geceler kolay gele cnm...
boncukum nasıl oldun canım iyisin inşallahama derınım benıde gör artık rüyanda neolur(aglayıp mendıl sallayan smile....:)
cnm cok gecmıs olsun üzme kendını nazar degmıstır kuzuya uamrım bıranönce ıyılesır...
ama ama ebusum msn keyfı ha((ben hep kacırıyorum sızı...
kuzu ya sorun değil bende kkdan düşünce msnde muhabbet edelim demiştimAa ebuşum hatta smdı hatırladım.msn actım gelınce senı görim diye ama cevrımdısımışım,acık kalmıs hemde smdı gordum.başucumda telle uyuyakaldm demekki:)
sedacım klomen işe yaramadıysa iğneye geçersiniz canım bendede aynısı olmuştu ve iğnbeler işe yaramıştı .inşallah gerek kalmadan gelir minişinmrb arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bebek olayında bayağı tecrübesi olanlar var..Bir sorum olacak.3,Yıla girdim evliliğimde bebeğimiz olmuyor,dr. gittim sonunda klomen verdi yumurtalarım gelişmediği için.Klomeni kullandım yine gelişme görmedi,adetim gayet düzenli şimdi adet ol ilk günden say 11 gün gel yumurtluyormusun ona bakalım dedi?Acaba bileniniz varmı bir sonraki tedavi yöntemi nasıl oluyor klomen ile olmadı eğer yumurtluyorsam yada yumurtlamıyorsam tedavi yöntemi nasıl olur bileniniz varmı??Yardımcı olursanız sevinirim.
kuzum geçmiş olsun hasta olmuşsun ALLAHIM şifa versin bu havalar tam hastalık havası ya .dikkat et kendineGünaydın kızlar nasılsınız kimseler yok ben işlerimi öylesine yaptım bu sabah hiç halim yok sanırım gripte olucam şimdi yemek yapmam lazım gözümde büyüdü taze fasulyeler basna ben onlara bakınıp dutuyoruz.
kuzum iyi olmanıza sevindim .slmm
garipcim derincim ebroşum kızlar sagolun gökce daha iyi çok şükür hayırlısı ile şu kışa girme dönemi bi geçsede havaya alışsa kuzum hasta olmasa![]()
ebroşum listeye yazmışsın benide çok sevindim canım gördügümde :) gökcede iyi teyzesi uyuttum az önce :) size bakayım dedim:)
derinim sende bian önce adetol inş da aşılamdan sonra gelsin yegenlerimiz:)
evet ranacım enson size okumuştuk peş peşe hamile kaldınız .darısıda bizlere inşallahablacım çok sewindim tekrar başlamasına dualarımızın...en son sewcanla bana okunmuştu we RABBİM kabul etti bizi sewindirdi...inş burdaki bütün arkadaşlarımızı sewindircek ...hayırlı olsun...msjını bekliyorum kaç tane derseniz okurum ben ...öptüm ...
nedemek canım yaa inşallah dualar vesile olur hayırlısıyla tutunur bebişlerkızlar cok sevindim dua listesine birde benimle başlamnıza dahada cok sevindim herkesden ALLAH RAZI OLSUN benim için dua okuyan dua eden herkesten ALLAH razı olsun ALLAHIM kabul etsin İNŞALLAH
cok cok teşekkür ederim nedesem ne yazsam bilemedimALLAHIM bana yaptıgınız duların 2 katını sizlere versin İNŞALLAH cok mutlu ettiniz beni
![]()
tamam kuzum yazıcam aslında biliyodumda sen nasıl uygun görürsen oşekilde yazalım diye düşündümCanım gecmiş olsun bir düzelemedin canım sen ya dikkat et kendine yapma iş yemek falan dinlen biraz canım
Ebrarım ana 1 yıl diyebilirsin bu arada ne duası okuycaz ilk aleynadan başlıycaz ok ama ne zman ve ne okuycaz onuda yazarmısın kuşum
garibim nedemk kuzum sizler saolun .tamam kuzum düzelticem ben .hayırlısı olsun üzülmek yoklistemizde olmus ellerine saglik ebrarcim,bu arada benim bebek bekleme surem 2,5 yil oldumsnden de yazdim cevabini
![]()
kuzu annemden geldim eşim bizim ortağa gidelim dedi şimdi çabuk çabuk bunu yazıp çıkmam gerek bekliyo beni :))gece nasipse görüşürüzBen geldimm...banum canım merak etmşsn sabah grdm aslmda kuşum iyiyim merak etme.kızkardeşim geldi yolluklarımı yıkadık.dıgerlerını yıkamaya vercem yarın.koltkları falan sildim.annem geldı.snra karşı komşum geldı derken bu saat oldu...miden kötu demek yine.ilaclar dahada şifa olsn inş cnm.ayşe ne durumda?
Sevcanımmmm sarı kuşum ben senı cok özledım ama ya konusamıyoruz hiçbebişlerini bende cok merak edıyorum ya.bızım evlilik yıldönumümüz 1 ekim7
elifcim sen nasılsn,bidaha ne gunu doktor kontrolün cnm?
Ebuşumda anneciginde.öpuyorum senide kuzum.
Aleynacım ben inanıyorum ki dualarımızla herşey harika olacak.rabbim gönül ferahlıgı versn sana.
banuş bugün baya gezdim yetmedi yine gidiyorum :)))Kolay gelsin canım temizlikte çok zor kendine dikkat et sen bu ara grip falan olma sakın çok önemli bak ben yatak döşek oldum sabah iyiydim şimdi bir görsen burnum durmuyor Ayşecim içinde dr bir daha tekrarlarsa başka tetkik yapıcaklarmış umarım olmaz bir daha.Ebuşada geziyor demekki ohh iyi yapıyor beni karantinaya attılar iki evdede bebiş olunca kimse istemiyor haklı olarak Allahtan yemeklerimi yapmıştım şimdi bende selinanın dediği gibi yatıyorum::))
derdam msnden yazmıştım ama açmadıysan görmemişsindir kuzum .ben özeldende bildiricem ama şuanda hiç müsayit değilim :))Nasılsınız canlar ben annemdeğdim uğrayamadım umarım iyidir herkezben iyyim şükür
ebraraım dualara başlıyomuşsunuz bende okurum balım arada kanamam oluyo ama şimdilik yok yazarsan okurum dilerim tüm dualar kabul olur
hemen çıkamam lazım hepinizi öptüm mevlama emanetsiniz
Ay guldurdun benı malak dıyo kendıne:)est.cnım.dunde ben öyleydim valla.nıye halsizsn acaba?senin adete ne kadar kaldı cnm bşyler olmasın?
Bende iyiyim iste.temızlık ettık bıraz.oturdm şmdi.denız yıldızına bakıyorum.kasıklarm acıyo arada,farlutaldan.karşı komsumda dedı niye kan testi yaptırıp emin olmadın.şmdi süphe geldi icime iciyorm ama korkuyla.umarm bşy yoktr.
Kızlar benim adet bitmişti gene başladı ya neden acaba?
Bugün stres oldum yiğenimin poposundan kan geldi çok korktuk ne oluyor diye doktora götürdük füstül ve makatta çatlak varmış daha 4.5 yaşında kuzum bakalım napıcaklar doktor tekrarlarsa getirin demiş inşallah tekrar olmaz ama füstülde çok zor oluyomuş on aüzüldüm bir baktım adetim tekrar başalmış Ayşem benim için çok değerli çok korktum.
mrb arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bebek olayında bayağı tecrübesi olanlar var..Bir sorum olacak.3,Yıla girdim evliliğimde bebeğimiz olmuyor,dr. gittim sonunda klomen verdi yumurtalarım gelişmediği için.Klomeni kullandım yine gelişme görmedi,adetim gayet düzenli şimdi adet ol ilk günden say 11 gün gel yumurtluyormusun ona bakalım dedi?Acaba bileniniz varmı bir sonraki tedavi yöntemi nasıl oluyor klomen ile olmadı eğer yumurtluyorsam yada yumurtlamıyorsam tedavi yöntemi nasıl olur bileniniz varmı??Yardımcı olursanız sevinirim.
wermıs cnm olmuş cok guzel stıcker ınsaol canım bakalım ranayada yazdım inş. cvp verir oda![]()
cnm bnm ben de ozledım.ben de cok gıremıyorum ya sık gorusemıyoruz cnm...bızım de 10 ekım cnmBen geldimm...banum canım merak etmşsn sabah grdm aslmda kuşum iyiyim merak etme.kızkardeşim geldi yolluklarımı yıkadık.dıgerlerını yıkamaya vercem yarın.koltkları falan sildim.annem geldı.snra karşı komşum geldı derken bu saat oldu...miden kötu demek yine.ilaclar dahada şifa olsn inş cnm.ayşe ne durumda?
Sevcanımmmm sarı kuşum ben senı cok özledım ama ya konusamıyoruz hiçbebişlerini bende cok merak edıyorum ya.bızım evlilik yıldönumümüz 1 ekim7
Aleynacım ben inanıyorum ki dualarımızla herşey harika olacak.rabbim gönül ferahlıgı versn sana.
cnm arkadasım anlatmış gerçi sana selina.ewet onun dediği gibi cnm yumurtalar gelişmıyorsa aşılamaya gecılıyor.dr um da oyle demsıtı ama benım buyumustu takıbe bıle gıtmedım...
wermıs cnm olmuş cok guzel stıcker ın
cnm bnm ben de ozledım.ben de cok gıremıyorum ya sık gorusemıyoruz cnm...bızım de 10 ekım cnm)))
Ben geldimm...banum canım merak etmşsn sabah grdm aslmda kuşum iyiyim merak etme.kızkardeşim geldi yolluklarımı yıkadık.dıgerlerını yıkamaya vercem yarın.koltkları falan sildim.annem geldı.snra karşı komşum geldı derken bu saat oldu...miden kötu demek yine.ilaclar dahada şifa olsn inş cnm.ayşe ne durumda?
Ay guldurdun benı malak dıyo kendıne:)est.cnım.dunde ben öyleydim valla.nıye halsizsn acaba?senin adete ne kadar kaldı cnm bşyler olmasın?
Bende iyiyim iste.temızlık ettık bıraz.oturdm şmdi.denız yıldızına bakıyorum.kasıklarm acıyo arada,farlutaldan.karşı komsumda dedı niye kan testi yaptırıp emin olmadın.şmdi süphe geldi icime iciyorm ama korkuyla.umarm bşy yoktr.