slm kızlar nasılsınız sizleri çok özledim kac gündür giremiyordum malum işle işte hepinizden allah razı olsun desteğiniz için çok tskler çok üzüldük ama elden gelen yok işte neyse artık toparladım kendimi merak etmeyin bebişim için üzülmemek için elimden geleni yaptım şükür iyiyiz o stresle bebişime bişi olacak diye çok korktum allaha şükürler olsun bi sorun yyaşamadım iş yaşamamda inş 9 ayı doldurmak nasip olur bu arada ishalim için yazdıklarınız okudum çok tsklr açık açık yazmıştım ne olur kusura bakmayın bebişime bişi olacak diye telaşlandımda ama şükürler olsun onuda atlattım ya bide bişi soracağım hamileler veya hemilelik gecirenler ben şükür 9 hafta 3 günü bitiriyorum ve bu aralar sanki bebişim hareket ediyor gibi hissediyorum yani karnımda hareket farkediyorum sizce bu haftalarda bebişin hareketleri belli olur mu ???????????????????????????????
kızlar şimdi de sizler anlatın neler yaptınız bu arada ebrar ablam listeyi yapmış bekleme yerinden çıktığımı görünce nasıl sevindim anlatamam önceleri hep oraya bakıp üzülürdüm görünce çok mutlu oldum inş herkes o bekleme yerinden çıkıp herkes hamiş olmayanlar hamişler yerine hamişlerde anne bölümüne gecsin inşşşşşşşşşşşş
öptüm sizleri
Ececim bu haftalarda hissetmen çok zor bugun doktor bana bile dedi hareketli ama sen daha hissetmezsin diye,seninki muhtemelen ya gazdır ya da damar atmasıdır,bi ihtimal belki de hissediyorsundur tabi bilemem...
Bu arada dua diyince yazmayı unuttuğumu farkettim eboşum ben okudum cnm Allah kabul etsin ayrıca duaya tekrar başlanmasına sevindiğimi de tekrar belirteyim

Rabbim inşaallah tez zamanda hepinizi hamiş listesine inmenizi nasip ederrrrrrrrrrr aminnnnnnn