cnm konustuk ama burdan da tebrık etmek ıstedım terbıoyelı yegenım benım :))))) yesın teyzesı onuuubiz geldik...:79:
dün dr kontrolümüz vardı biliyorsunuz ...
herşey yolunda çok şükür bebeğim gayet sağlıklı 122gr olmuş teyzeleri...
veeee %70 PRENSESİM GELİYORRR...
öyle inatçı ki bacaklarını asla açmadı bacakları kapatmış topuklarınıda dayamış poposuna dönerken bile öyle dönüyordu içimde... dr kemik yapısına göre bi yorum yaptı ama malesef hala kesin değil bi ara bişi var orda dedi ama 10gün sonra görücez inş dedi bi oran werin dedim %70 şimdilik dedi...
hayırlısı olsun bidahaki kontrole inş tamemen öğreniriz...terbiyeli bi kızım olcak teyzeleri ...![]()
ablam ıyıyız zşükür saol rana teyzesı yaptı stıcker ımızı cok begendık bız de sagolsun.oh sen de maçlara gıtmıssın gs nınkıne ben de gıdecegm fanatık olaraktan :))))) küfürsuz maç superdır.eşim yollarsa tabıı kalabalık gıtmek lazım arkadaslarlatabiki olur tatlım nedemek müsayit zamanda msn at
canım çok geçmiş olsun stres filanmı yaptın kuzum kıyamam Allahım bidaha korkutmasın son zamanlar artık dikkat et tansiyonuna filan
çok saol ağzına sağlık
oyy kıyamam ben ona bişeyciği yoktur inşallah canım Allahım korusun
sende çok hastaymışsın dikkat et kendine bitanem
tamam kuzum sorun yok halledilmiş bile saolsun arkadaşlar
saol elifim zaten dün konuştuk kuzum :))
peloş gözünaydın canım kociş gelmiş hadi iyi ya uzağa gitmesin .
sevcanım avatarın ve tıkerın çok güzel olmuş güle güle kullan tatlışım .daha iyisin inşallah .yiğenlerimde iyimi kuzum
herzamanki gibi elifim gerçi sonra konuştuk
saol canım Allah razı olsun ağzına sağlık
kıyamam sana ALLAH şifa versin canım
saol kuzum halletmişsiniz bile ağzınıza sağlık
teşekkür ederim canım arkadaşım süper anlatmışsın
canım mesajını aldım bu hafta olmazda diğer hafta sanada yazarım okey
seninle yakın oturuyoruz biz canım bende ümraniyedeyim
kuzum böcük yine kötü olmuş kıyamam ben ona neyse inşallah rahatlar .
saol kanka eksik olursa bildiririm tabiki düşünmen yeter
kuzuya evdeydim emme yetişemedim anladım hemide senin olduğunu .neyse konuşuruz inşallah
cano ya ben onuda yaptım bi işe yaramadı bende herşey ters tepiyo nedendir bilmem .ama sana şifa olur inşallah
eecim seni mutlu ettiysem negüzel darısıda annişlere terfi etmeye inşallah
oyyy teyzesi yesin onu paşam benim ALLAHIM sonuna kadar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende ogünü iple çekiyorum inanki
nedemek kuzum asıl hepinizden ALLAH razı olsun ağzına sağlık seninde
canlı canlı izledim çok keyifliydi ayrıca çok komik bir gün geçirdik kadınlar toplu olunca düşünün siz maçın halini .ama erkekleri aratmadık
saol kuzum bildirdiğin için
tam dediğin gibi oldu kuzum inanki orda bile arkadaş bulduk :))keyifliydi ya erkeklerin olmaması ayrı güzeldi
hayrolsun elifim baktınmı tabire
ayy sevsinler onu yaa teyzesi yesin demek gizliyo kendini dur bakalım belkide süpriz olucak .ne olursa olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun gerisi mühim değil canım
kanka demiştim sana evet hem fener için herşeye değer hıııhh
ay msnde smıle var hıh yapan burdada olsa keşkem kardeloşumun smıle :))
sorma canım birsen kaç kez aramış duymadım ee kadınların bağlığından duyulurmu hiç .
keyifliydi banuş keşke sizlerde olsaydınız .
buarada iyi olmana sevindim canım
gelelim bana kızlar benim diğer pcden kkya girmem imkansız oluyo yani gece pek giremiyorum anca msn açılıyo .dün keyifliydi erkeksiz maça gitmek çoluk çocuk süperdi yani .valla ses konusundada rekor kırıldı deniyo :)))neyse benim içinde değişiklik oldu .buarada duayı okuyup bildiren herkese teşekkürler ağzınıza sağlık .cuma günü aynı şekilde devam ediyoruz .
kardeloşumuda çok özledim yokluğu belli valla .
boncuğumuda tabi .
bu arada BİRSOŞ dün diyemedim kuzum geçmiş olsun emrem nasıl oldu .bide varya seni arıycaktım ama inanki hiç fırsatım olmadı .senin herzamanki sayı kuzum değişmiyo rahat ol oyüzden .
neyse benden bukadar iki gün girmeyince baya uzun sürüyo yoruldum :)))))))))))))
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU ................11 YIL
EBRAR................10 YIL
DERİN ..............6 YIL
KARDELEN49..........6 YIL
KARDELOŞ.............3,5 YIL
ALEYNA...............3,5 YIL
GARİP................2,5 YIL
BONCUK...............2 YIL
PELİN................1,5 YIL
SELİNA ..............1,5 YIL
BERRİN...............7 AY
ELİF.................1 YIL
HAMİŞLERİMİZ
ANATOLİA
RANA
SEVCAN
EGAL
CİCİLİ
TOSTİ
SEMRA
ECE
KAYRA
ANNİŞLERİMİZ
BİRSEN(HÜSEYİN EMREMİZ)
SAMYELİ(EYMENİMİZ)
GÖKCERANA (GÖKCE NAZIMIZ)
DERDANUR(ESMA SUDEMİZ)![]()
MAŞALLAH...
DARISI TOPICTEKI HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH...