kızlar ya şuanda trtde evlat edinmeden bahsediliyo ayyy öyle duygulandımki yaa müsayittseniz izleyin ya![]()
actım canım duygulanmamak elde degilki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya şuanda trtde evlat edinmeden bahsediliyo ayyy öyle duygulandımki yaa müsayittseniz izleyin ya![]()
Öylede genede sıkıldım işte.Aminnnn
İnşallah canım biran önce.
Çok düşük tabi canım normal yolla olması çok çok çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi valla kız daha çok otururuz ne güzel senin aşılamadan önce görüşmiycekmiyizki biz.
Ne biliyim ya hazirandı dimi aşılamaa oldum 12 milyon yıkanmış vardı şimdi ne oldu anlamadım sıkıldım arkadaşım çok hemde çok kimseylede konuşulmuyıor offff inşallah bu dönemde buluşabiliriz.
AMİNN Yarabbim.
Hayır olsun kuşum inşallah güzel sonuçlar al inşallahhhhh.
İnşallah aleyna bizede haber ver sakın unutma inan heyecanla bekliyoruz inşallah herşey güzel olucak.ALLAHIM yaptıgınız bütün duaları kabul etsin İNŞALLAH
bana yaptıgınız duaların kac mislini RABBİM SİZLERE VERSİN
nasılsınız........beni sorucak olursanız 2 aradayım hem heycanlı hem tedirginim ALLAHIM yarım eder İNŞALLAH
ALLAH izin verirse embiriyom pazar günü cözdürcekler bi sorun olursa transver yapamayız derlerse arıycaklar
transver olacak gibi olursa ALLAH izin verirse pazartesi transverim olucak
Ben bakmıyacağım çünkü şu an dokunsalar ağlarım o kadar yanii.actım canım duygulanmamak elde degilki![]()
hoşgeldin kuzum sanada hayırlı cumalar naaptın baakalım akşamdan beri
ah be kuzum içim çok tuhaf yaaaactım canım duygulanmamak elde degilki![]()
canım hoşgeldin hadi hayırlısı ALLAHIM inşallah sağlıkla çözünmesini ve sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin sende gelip burdan müjde ver bizeALLAHIM yaptıgınız bütün duaları kabul etsin İNŞALLAH
nasılsınız........beni sorucak olursanız 2 aradayım hem heycanlı hem tedirginim ALLAHIM yardım eder İNŞALLAH
ALLAH izin verirse embiriyom pazar günü cözdürcekler bi sorun olursa transver yapamayız derlerse arıycaklar
Hayırlı cumalar kızlar Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah artık gülsün yüzümüz Allahım ne oluur yarabbimmm.:(((((((((
hoşbulduk canım sagol...napıyım ebuşum eşim gelir gelmez hemen yattım cok uykum vardı 12 de kalktım kahvaltımı yaptım şimdie burdayım dua icin ...ondan sonra işler beni bekliyo...sen ne yapacan bugun yogunmusun yine...
hayırlı cumalar canım hoşgeldinn..selam kızlar hayırlı cumalar herkeze...uyuyakalmışım az kalsın yetişemiyodum duaya...
ALLAHIM yaptıgınız bütün duaları kabul etsin İNŞALLAH
nasılsınız........beni sorucak olursanız 2 aradayım hem heycanlı hem tedirginim ALLAHIM yardım eder İNŞALLAH
sagol banucum sanada hayırlı cumalar...aminnnnnn inş rabbim bizlerinde yüzünü güldürcek hayırlısıyla lütfen üzülme canım...Hayırlı cumalar kızlar Allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah artık gülsün yüzümüz Allahım ne oluur yarabbimmm.:(((((((((
sagol bagnu daha olmadı ALLAH izin verirse pazar cözdürcekler 1 gün daha gelişimine bakacaklar ALLAH izin verirse gelişimi güzel giderse pazartesi transverm var
sende üzülme sakın bundada bi hayır var eyer yüksek cıksaydı rapor vermezlerdi böyle hemen alırsın İNŞALLAH
sen nerde yaptırmayı düşünüyosun
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 8 ziyaretçi)
ebrar_53 SeLiNa23+ pelin67+ aleyna84+ semi banu145145+ DerinSu+
ziyaretcilerimizde baya çok maşallah
evet abla 1 fazla var yenildik misafirlere![]()
şuanda varya 7 kullanıcı 9 ziyaretci var![]()
Hoşgeldin canım aramıza kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.
canım ebuşum benim ya kıyamam sana biz şimdi dayanamıyoruz siz senelerdir bekliyosunuz..rabbim inş dualarımızı duyar ve hayırlısıyla hemimiz hamile kalırız...inan sen hamile kalsan kendim kalmış kadar sevinecem canım...rabbim ne olur duy sesimizi artık güldür yüzümüzü inş...ah be kuzum içim çok tuhaf yaaa
canım hoşgeldin hadi hayırlısı ALLAHIM inşallah sağlıkla çözünmesini ve sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin sende gelip burdan müjde ver bize
canım inşallahhhhh
sende sagıl canım...o zaman hem iyi gezmeler hemde kolay gelsin sana...iyi yapmışsın canım bende baya geç yattım geçmişi oku cevpa yaz baya uzun sürdü
saol canım geldiğin için birazdan yapıcam inşallah
ben herzamanki gibi yoğunum işimi bitirince çıkıcam canım
hayırlı cumalar canım hoşgeldinn..
amiinn canım Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah canım.Allahın izniyle hiç aksaklık olmadan transferin yapılsın canım inşaallah bebişler sımsıkı tutunsun sana sora gel müjdeni ver halayını çekelim inşallahhhhhh amiiiiiiiinnnnnn.
banucum yıkanmış haliyle 12 milyon varsa o zamanlarda,yıkama işleminde 10 milyon sperm gidiyomuş.3 ayda bir yeniler sperm diyolar ama bu kadar çok düşmesi garip yinede.aynı yerde mi yaptırdınız testi?oda farkettiriyomuş çünkü.