Gel canım sana cevizli tarçınlı kek yapıyım üstünede okkalı bir kahve içeriz.Çok güldüm hayır olsun canım.oooooh şimdi sana gelip bi çay içmek lazım ama yanında kekle.Mis gibi ev sıcak bi çay gibisi varmı bide sevdiğin bi arkadaşla ne güzel olur.Düğün iyiydi banucum biraz gidip geldim çok kalmadım ama aslında iyi fikirmiş pazarda düğün.Apartmanın önünde milleti rahatsız edene kadar pazarda rahat rahat yap düğününü.Bu arada komik bişeyde oldu.Bu sabah kızı almaya gelmişler aslında öğlen olmuş ama ben daha uyuyorum tabi.Rüyamda davul zurna düğün şenlik görüyorum sonra bi gözümü açtımki gerçekten davul zurna kızı almaya gelmişler.![]()
Afiyet olsun.Kimseler yok herkes nerelerde kimbilir ohh.Bizde kocişle balık yemeye gidecez kaynım arabayı götürdü getirsinde.Balığı özledik helede kış gelince aklıma hemen balık gelir benim.Ay balık balık diyorum şimdi hamişler okuyunca canları istemesin neyse zor bişey değil hemde mevsimi bişey olmaz dimi![]()
Yap canım çok işe yarıyor.tosticim dün kötüydüm canım duramadım pc başında...her şay aynı işte bir degişiklik yok...sen nasılsın hamişlil nasıl gidiyo..
evet derinim karşılaşmadık zaten dün kötüydüm o yüzden cıkmtım hemen canım...
sagol canım bügün daha iyiyim ama sersemlik var biraz bir başladımı baş agrısı bende bir kac gün sürer...tamam banucum sagol deniycem inş gecirir...
canım evinize gelmişsiniz bulantılarında azalmış oh ne güzel inş hic kalmaz da hamişligin tadını cıkarırsın ...seni ve yigenlerimi öpüyorum kendine iyi bak...
canım üzülme lütfen hayırlısı olsun...bende de kist var iki aydır dogum knt hapı kullanıyorum ilk ay kücüldü kistim şimdi inş tamamen kaybolmuştur bidaki ay doktor knt var...korkulcak bişey degil yani seninki inş ilac kullanmadan erir gider...
cok sagol ebrarım amin...rabbim dualarını kabul etsin allah razı olsun canım...dügüne gidiyomuşsun iyi eglenceler...
canım afiyet olsun size...dünde benim kociş balık getirmişti oları ayıklayıp yıkayıp dondurucuya attım bir gün erken gelirse bende evde pişircem inş...
selam kızlar... kimsecikler yok hadi gelinde biraz sohbet edelim...
Olsun canım kısmet değilmiş bende sinir olurum ama napıcan.Merhaba pelincim.Maalesef bizim balıklar hayal oldu kociş mızıkçılık etti.Of ya bozulan programlardan nefret ediyorum ve canım balık istiyoooo![]()
Son düzenleme: