canım benim inşş inşş geçecek saglıcakla...birsoşum saol kuzum sizede allah kolaylıklar versin bugün ankara tarihinin en sıcak gününü yaşamış naaptınız ya allah yardımcınız olsun kardelenim sen ve rana orda sizleri düşündüm valla
panpa geçicek tabiki ya allahın izniyle sağlık olsunda .sen naparsın karşılaşamadık bitürlü ya
canım sonrasında karşılaştık çok şükür az da olsa konuşmak güzeldi :))
vıyaklama sesi hoşuma giderdi valla gerçi emreden alışkınım birsen bolca dinletirdi :))
canım sizin oralarda sıcak demek allah yardımcınız olsun hamile oluncada daha zor gökcem demek yine şırıl şırıl gemiş olsun canım öpüyorum sizi
selinoşum haber verdiğin için saol kuzum allah kolaylık versin hem sıcak hem ramazan kolay değil valla .
aminnnn aleynam inşallah canım .
bende iyiyim şükürler olsun herşey aynı kuzum :))yerimizde sayıyoruz
inşallah karşılaşırız canım
ebuşşş bugün temizlikle boğuştu üstünden üstünden yapmıştım hep bugün biraz dip köşe gireyim dedim ama mahvoldum :))sen naparsın panpa
selam hanımlar hepinize hayırlı günler hepiniz iyisiniz inşallah
bugün iftara davetliyiz birazdan çıkıcam çıkmadan bakıyım dedim .
ankaradaki arkadaşlar nasıl geçti gününüz çok sıcakmış allah kolaylıklar versin bugün istanbul biraz daha serin önceki günlere nazaran :))
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
demek temislik yaptın napıcan işte temizliksizde olmiii

ah kıyamam ya sen anlatırken ben yaşadım sanki tahmin edebiliyorum berrinim Allah kolaylık versin..iyi bari testlerde iyimiş şükürherkese slmlar canlarr umarım sıcaklar dısında herkes iyidirr .ben iki gündür fenayım dün gece iftara davetliydik ama bana sorun rezil gibiydi terlemekten fenalık geldi altıma kaçırmış gibi dizime kadar pantalondan ter cıktı gömlek derseniz battı okadar utandım ki bide dönnüşte rahatsızlandım gözüm karardı terler bosaldı bayılıyordum.bu gün de kontrolumüz vardı sabah 7.30 evden cıktık seker yüklemesi filan derken tam 6 tüp kan aldılar evede 3.30 döndük dönerken otobüsterhatsızlandım yine asırı terleme midemde kazınma gibi birsey yığılacaktım nerdeyse eve gelemeden otobüsten indik ayy allahım kabus gibydi.bu arada hersey iyi cıktı şükürr. amaann ne uzun olduki sıcakta basınızı sisirecem.:)

geçmiş olsun canım yaa.valla ben sirkeli bezi koltuk altlarına bide ayaklara ellere koyunca iyi geldigini biliyorum başkada bişy bilmiyorum.ateş düşürücü ilacın yokmu evde?kızlar aşı ravzada ateş yaptı 37.5 oldu ateşi ne yaptıysam aynı ateş düşürücü verdim banyo yaptırdım sirke kullandım gülsuyu dedi ebe onu yaptım başka ne yapmalıyım lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum