Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aşılamanın maliyeti 1 milyara kadar oluyomuş,burda bi arkadaş yaptırdı 500 e bitmiş,illa bana da yaptır diyo ama ben ilkadım merkezi nasıl diye bilmiyorum,labaratuvarda çalışanlar özenli mi,hata payı var mı gibi,inançlı bir ekip gerkli bana,öyle bir ekip bulduğum an tüp denicem,tavsiyelere açığım.
bir yılı doldurmadan dr lar tedaviye bile başlamıyo,aşılamaya hiç geçilmez diye düşünüyorum.

bende telefonumu dEniyom napiyim

kiz cpk yeme kilo yapar yada bosver ye gitsin can bogazdan gecer
funda burasi guzel ama bag9mlilik yapiyo canim
ben kactim bayyyyyyyyy
ben

kizlar ben kaciyom namaza hazirlaniyim
funda burasi iyidir canim

dene bacım dene,oluyo mu?kilo almamak için yemiyorum ve açım,bolca meyve yiyom ama o da fazla yeyince gene kilo aldırıyo,bakalım nolcek.bide uyumasam,paso uyuyom.

sende haklısın.ilkadımla ilgili hiçbir bilgim yok.ama tüp deniceksen ankarayı düşünme.teyzem hacettepede 2 kez denedi tutmadı.istanbulda seda sayanın hastaları gönderdiği bi yer var.tv.izlerken dinlemiştim.orası nasıl bi yer acaba??

istanbula gidersem yerim belli,seval taşdemir,çok başarılı diye duyuyorum,tabi çokta tuzluymuş.hayırlısı,inş.o güne kalmadan hamiş olurum.

galiba 1 yılın dolmasını beklicem bende.fiyatıda fazlaymış.bir de tutmazsa maddi-manevi sarsılırız.Allah büyüktür ne diyim?benim arkadaşımın tavsiye ettiği doktor fakültede erkek bir doktordu.şimdi hatırlayamıyorum ama soyadı çetinkaya olması lazım.arkadaşım aynı zmanda rahim kanseri tedaviside görüyor.üstelik 2 tane dünya tatlısı kızı var.evlenmeden önce doktorlar ona çocuğun olmaz diyordu ama peşpeşe 2 tane oldu.yani rabbimin dediği oluyor.o kadar ağır ilaçlar kullanırken hamile kaldı.onun eşinin sperm kalitesi çok yüksekmiş.belki ondan kolay kalmıştır bilmiyorum.

rabbim takdir edince oluyo işte,inş.bizede takdir ettiği zaman gelmiştir,dr um,bundan sonrası Alahın bileceği iş dedi çünkü,o yapacağı tedaviyle herşeyi normale ulaştırdı,gerisi rabbimin kudretinde.inş sonsuz kudretinden,hazinesinden bizede verir Allahım.

ebrarcım ben okudum 20 ayeter kürsü benim dün regli günümdü bu gün ufaktan kahveler var hayrlısı daedin nolur:)

bende istiyom okumak banada okuyalım ne olur bebegim içinolumunekankayizsmile teyzelerinin dualarıyla durur bebegim önce tabi rabbim korusun melegimiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…