Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam tatlışlar hepinize iyi akşamlar
benim misafirim gelmek üzere buakşam anca gece gelirim hepinizi öptüm .görüşürüz

ebrarcım ben okudum 20 ayeter kürsü benim dün regli günümdü bu gün ufaktan kahveler var hayrlısı daedin nolur:)
canım allah razı olsun ağzına sağlık
ay bitanem inşallah olmazsın yaa dualarım seninle
kizlar en son bersuya dua okumustuk baska okunacak varsa bana özelden bildirirmisinizopuyorumnanaktan

zeynim ben sana mesaj atmmıştım canım .yoksa yanlışmı hatırlıyorum .
şuanda aleynaya okunuyo canım sanada 20 tane yazmıştık şimdiden saol

aleyna ıÇın duamız
turkuaz--------------------------------20
boncuk---------------------------------25BıTTı
yelız--------------------------------------10BıTTı
derınsu--------------------------------20
ebrar-----------------------------------20
aleyna---------------------------------20
kardelen--------------------------------20
zeyn77---------------------------------20BıTTı
seyda-----------------------------------20BıTTı
gökcerana------------------------------20BıTTı
hpthoney-------------------------------20BıTTı
derdanur--------------------------------20BıTTı
dıdgok-----------------------------------20BıTTı
makber---------------------------------20BıTTı
bersu------------------------------------20
samyeli................................18BıTTı

DUA LıSTEMıZ TAMAMLANDI PAZAR AKŞAMINA KADAR BıTıCEK HABER VERıRSıNıZ TATLIŞLAR

Son düzenleme:
canım duam bitti Rabbim kabul etsin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslarr kimseler yok yaa..bende işten 9 u geçiyodu geldim.yorgunum çok(

hepinizi çok öpüyorum..gece bende gelirim.kociş gelene kadar uzanayım biraz...

öptüm hepiniziŞeniz

canim bana mesaj gelmedi neyse simdi gördüm okudum bitti yazabilirsin rabbim kabul etsin insallah:Saruboceq:

kızlar merhaba rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah bende kendimden kısaca bahsedeyim 19 yaşında evlendim ilk yıl bebek düşünmedik sonra istedik fakat olmayınca doktora gittik tabi çoğu arakadaşımız gibi bikaç ilaçla bu sorunun halledebileceğimizi düşündük sonra eşim ve bana gerekli tahliller yapıldı ve bende pko olduğu ortaya çıktı ilk olarak yumurta takibiyle başladık tedaviye her ay ayrı bi üzüntü yaşadık sonra çatlatma iğnleri falan derken aşılamaya kadar geçtik baktıkki aşılamadanda bi sonuç yok tüp bebeğe karar verdik bu arada tam 3yıl geçmişti tedavilerle ilk tüp bebeği yaptırdığımızda çok endişeliydim ama çok şükür herşey güzel gediyordu yumurta toplama transfer falan derken test günüm gelmişti ama ben hissediyordum bişeyler vardı bazı belirtileri yaşıyordum ama yinede korka korka gittim test yaptırmaya sonucum pozitifti hemde 634 çıkmıştı doktorum kesinlikle ikiz bebek dedi ve ölede oldu ama bu sevinci çok fazla yaşayamadım keseyi gördükten sonra aşırı sancı ve kanmayla kaybettim meleklerimi çok üzüldüm çok ağladım ama biraz toparlandıktan sonra tekrar denedik 2.tüp bebğimdede hamile kalmıştım bu defa tekti meleğimin klap atışını duyduktan sonra malesef onuda kaybettim çok zor günler yaşadım kürtaj olmam gerekti kanamam çok fazlaydı inanamaıyordum hala daha yeni kalp atışını görmüştük budefada olmamıştı yıkıldık resmen ama hayat devam ediyordu malesef ve aradan uzun bi zaman geçtikten sonra bu yıl tekrara denmeye karar verdik ama hiç umudum yoktu bu defa herşey çok güzel olmasına rağmen blast emriyo transfeine rağmen tutunmadı bu defa meleğim budefa ayrı bi üzüntü yaşadık yıkıldık kahrolduk yeni yeni toparlamaya çalışıyorum kendimi arakadaşlar biraz uzun oldu farkındayım ama derdimden ancak siz anlayabilirsiniz çok zor günler yaşıyoruz ama benim artık hiç umudum kalmadı hiçbizaman bebeğim olacakmış gibi gelmiyor sanki bu defter kapandı benim için çok üzülüyorum herkezin bebğin yokmu? sorusuna cvp vermek istemiyorum hergün ağlıyorum içim yanıyor sizinde olduğu gibi inanın bir toplum içine girmek istemiyorum rabbim biran önce kavuştursun bizi yavrularımıza bu arada hangi duaları okuyorsunuz arkadaşlarımıza benim durumumda olan varmı arkadaşlar ?

canım benim çok geçmiş olsun...allahın takdiri şte...

ay gene kimse yok yaf nerdesiniz karularklava:

sinemcim hoşgeldin canım..çok üzüldüm yaşadıklarına ya gerçekten( Allah birdahakine tamamına erdirsin inşallah...çok geçmiş olsun...
bende de pko var canım...Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.

canım ben çok üzüldüm,, benimde seninkine benzer durum oldu,, benimde 2 kere hamile kaldım ama ikisindede 18. haftada bebeğimi rahimağzı yetmezliği yüzünden kaybettim. bende de pko var. en son geçen sene mayıs ayında bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar deniyoruz,, gonal f iğnelere başlıcaz temmuz ayında,, sakın umutsuzlağa kapılma canım, bende hep ağlıyorum ama umudumu yitirmedim. rabbim inşallah bizede bu duyguyu tattıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…