Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizim hoşgeldin canım..iyilik ne olsun ya.
yattım biraz yemekten sonra tv baktım dinlendim azıcık...eşim oturuyodu şimdi ben geldim:)
ama kimseler yok..ebuşun da misafiri var.

iyiyim semacığım sen nasılsın tatlım

hoşbulduk derinim oh iyi yapmışsın canım varmı hayırlı bi gelişm canım

canım gelişme yok..yani test falan almadım bi daha.
salıyı bekliyorum işte..ne olur ne olmaz diye dikkat de ediyorum herşeye..hayırlısı artık ya.sende durum nasıl cnm.adet olacak gibi belirtin var mı? inşallah olmazsın yaaa.

derinim daha önce böle bisey oldumu sana ya bence onlar yerleşme kanaması aman dikkatli ol

yok canım belirtim yok zaten pek belirtimde olmaz benim yarın olurum adet herhalde

benim hiçç umudum yok derinim ama şu fsh düşmüş olsun onada razıyım 3 aydır o kadar bitki kullandım umarım fayda etmiştir

derinim daha önce böle bisey oldumu sana ya bence onlar yerleşme kanaması aman dikkatli ol

yok canım belirtim yok zaten pek belirtimde olmaz benim yarın olurum adet herhalde
canım daha önce testte böyle hemen çıkmadı...bekliyodum hatta saatler sonra bile bakıyodum bi ümitle ne manyakım dimi:))ama bunda hemen çıktı çok açık bi çizgi.

kız öyle deme yaa bersuda olmayı bekliyodu belli mi olur...bak belki bende de bişeyler vardır ve biliyosun salı günü kan testi yaptırdım negatifti..Allahtan ümit kesmicez tamam mı yelizim.Şeniz
benim hiçç umudum yok derinim ama şu fsh düşmüş olsun onada razıyım 3 aydır o kadar bitki kullandım umarım fayda etmiştir

amin kız inşallah yaaa.çok mu yüksekti senin bilmiyom ben?

kıslar bu arada bugün bi müşteriyle sohbet ettik az..kadın 3 aylık hamileymiş çok sevinçliydi..
sonra bende dedim belki bende de vardır bişeyler:) anlattım durumu..dedim kan testinde çıkmadı ama 3 gün sonra idrarda böyle böyle oldu falan konuştuk işte...olsun dedi sen kendine dikkat et yinede...benim eltim şuanda hamile dedi ve kadının 3 ay kanda negatif çıkmış nasıl oluyosa..gizli gebelikmiş.tahlillerde çıkmıyodu diyo..şaşırdım kaldım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…