Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim geç döllenme büyük ihtimalle seninki... haklısın canım rabbim ol desin yeterki imkansız diye bişi yok ama işte.............

evet tatlım çok yüksekti 50.44

bugün prova yaptık eşimle bebek bakma provası görümcemin 3 aylık tombiş boncuk gözlü kızına tam 7 saat baktık yalnız başımıza çoook şeker yaffff allahım bir görseniz resmen kahkaha atıyor ya zorlukları çok ama bi gülüşü yetiyor valla.....

derinim geç döllenme büyük ihtimalle seninki... haklısın canım rabbim ol desin yeterki imkansız diye bişi yok ama işte.............

evet tatlım çok yüksekti 50.44
evet cnm aynen öyle rabbim ol desin keşke herşey olur..

ay baya yüksekmiş cnm yaa.inşallah düşmüştür yelizim bozma moralini hayatım...

ay canım yaa nasıl baktınıs kız ben korkardımkaydirigubbakcemile3 beceriksizimdir bebek bakma konusunda ya...

ay aleynacıgımın duayı bi türlü okyamadım ya..hemen okuyorum aslında ama bugün de lekelenme oldu ya gusül almalıyım...kendimi de iyi hissetmiyom hiç banyoya gireimde yok of yaa..yarın halledicem artık..ay ben böyle yapmazdım ya kusuruma bakmayın nolur.

selamm bersuşşşummŞeniz canım nasıl gidiyor?

saol tatlım iyidir ne olsun kendimi su içmeye alıştırıyorum aslında ben hiç su içmem desem yeri var aklıma gelmez su içmek ama şimdi 1-5 litrel,ik şişeyi aldım elime zorlada olsa dikiyom kafama alışırım içmeye inşallah
bu arada derinim inşallah geç döllenme olmuştur bakarsın sen de mart annesi adayı olursun bir daha ne zaman test yaptıracaksın valla ben test yaptım hiç beklemeden anında çıktı çift çizgi eskiden idrar testlerine güvenmezdim ama doğruymuş meğer daha önce silik bile olsa hiç görmemiştim eğer sen silikte olsa bişeyler gördüysen vardır birşeyler yani benim gönlümden öle geçiyor hadi inşallah

canım benim hayırlısıyla kucağına alınca bebeişini alışırsın

inşallah canım allah razı olsun tez zamanda size tattırsın bu duyguyu rabbim çok şükür diyorum gerçekten benim için bir mucize ama hep pozitif düşündüm dua ettim avatarımın üstünde yazdığım gibi hep her şey çok güzel olacak dedim pozitif düşünün vakti zamanı geldiğinde rabbim ol diyor zaten

oy cnm benim iç valla susuz olmaz bersum alışırsın canım.
salı günü doktora gidiyim diyom cnm bilemiyomda napacagımı açıkçası..yoksa direk kendim test mi yaptırsam yine:uhm:
valla canım ben hemen belirdigi için ümitlendim yaa...önceden yaptıktan sonra saatler geçse bile bişey olmuyodu..anca çok sonra yeri belli oluyodu..ama bu öyle olmadı..yaptım elime aldım bu defa bekledim sürekli baktım...saati sordum kocişe..sonra dedigim gibi 3 dk olmadan hemen belli belirsiz çizgi oluştu şaşırdım kaldım ...sagol canım inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…