evet cnm aynen öyle rabbim ol desin keşke herşey olur..derinim geç döllenme büyük ihtimalle seninki... haklısın canım rabbim ol desin yeterki imkansız diye bişi yok ama işte.............
evet tatlım çok yüksekti 50.44
bugün prova yaptık eşimle bebek bakma provası görümcemin 3 aylık tombiş boncuk gözlü kızına tam 7 saat baktık yalnız başımıza çoook şeker yaffff allahım bir görseniz resmen kahkaha atıyor ya zorlukları çok ama bi gülüşü yetiyor valla.....
selamm bersuşşşummŞeniz canım nasıl gidiyor?
oo bersucuğum iyi olmuş sizin için
maşallah ona rabbim esirgesin
canım benim hayırlısıyla kucağına alınca bebeişini alışırsın
saol tatlım iyidir ne olsun kendimi su içmeye alıştırıyorum aslında ben hiç su içmem desem yeri var aklıma gelmez su içmek ama şimdi 1-5 litrel,ik şişeyi aldım elime zorlada olsa dikiyom kafama alışırım içmeye inşallah
bu arada derinim inşallah geç döllenme olmuştur bakarsın sen de mart annesi adayı olursun bir daha ne zaman test yaptıracaksın valla ben test yaptım hiç beklemeden anında çıktı çift çizgi eskiden idrar testlerine güvenmezdim ama doğruymuş meğer daha önce silik bile olsa hiç görmemiştim eğer sen silikte olsa bişeyler gördüysen vardır birşeyler yani benim gönlümden öle geçiyor hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?