Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bersum yazmışsın cevap zaten aynı anda :))
olsun canım sorun yok bende daha okumadım belki gözümden kaçmıştır diye sordum yani

canım nasılsın miniş nasıl tekmeliyomu annişini ?

canım olurmu yaa bende yarın okuycam inşallah bugün çok yoğundum okuyamadım niye kızayım kuzum .okursun acelesi yok
buarada sancılar hayıra çıkar inşallah ben dört gözle salıyı bekliyorum

inşallah canım vardır minişşşş yarın muhakkak test yap haber ver merak ederim halaya kalkarız kim bilir

ben gidem bi hayıt kaynatamm
ama siz bu arada çok kaynatmayınn
tamam canım çıbık dönolumunekankayizsmile
canım aleykümselamŞenizhoşgeldin.
sagol bakalım zeynim ya inşallah boşa ümitlenmiyoruzdur..dedigin gibi ilk iki üç dk da çıktı..ama çok açık renk..eşim benden önce gördü...normalde yaptıklaırma bakar yok bunda bişey der kesin olarak..Allahım 5-6 dk geçti bi baktım ki iyice bleirmiş..şimdi soldu baya bi..zaten silik solunca yok olcak gibi oldu:)
derinimin bebişi yerrleşmeye çalışıyo ağrılar ondann inşallah
ay agzın bal yesin canım...fsh ennnn asagılara düşsün inşallahhhhhŞenizalkisalkisalkis

ebrarcim iyiyim canim sagol bebekte tekmeliyor artik gerci bugün yogun birgün yasadim yorgun olursam pek oynamiyor ama yatip uzaninca hosuna gidiyor basliyor dönüp durmayaboshayallersmile

bersum sen su içmiyomusun kuzum aman şimdi sakın ihmal etme bebiş için 3 litre içmelisin tabi sağlık içinde

ebrarcim iyiyim canim sagol bebekte tekmeliyor artik gerci bugün yogun birgün yasadim yorgun olursam pek oynamiyor ama yatip uzaninca hosuna gidiyor basliyor dönüp durmayaboshayallersmile

maşallah minişe yaa yesin teyzesi onu .daha çok tekmeliycek azcık daha büyüsğnde

tamam canım..ne biliyim kuzu hemen okuyom normalde biliyosun.geciktidim diye üzülüyom.ama okucam kısmetse...
ah valla yemin ederim 15 dk olmadı mişe gittim yine bastırıyo bişey agrı da var..sürekli wc ihtiyacındayım..salı bi olsun da bakalım neler olcek.
inşallah canım vardır minişşşş yarın muhakkak test yap haber ver merak ederim halaya kalkarız kim bilir
ay inşallah canım benim ya.haber vericem hemen merak etme.Şeniz
derincim testin fotosunu cekseydin bizde bakardik merak ettim valla
zeynim benim telin kablosu yok pc ye atmaya canım..kardeşimin tel de bende deigl.geöçen bendeydi evin resimlerini attım ama verdim geri bilsem vermzdim..ama şuanda zaten fotoda belli olmaz bence soldu baya bi::)

derincim testler zaten kuruyunca fazla belirgin olmuyor sende yazmissin daha önce böyle birsey olmadi diye insllah bu sefer bebisin senledir hep beraber sevinirizkaydirigubbakcemile5

kızlar ben bugün çok yoruldum saatte baya geç olmuş ben kaçayım hepinizi çok öptüm tatlı rüyalarrrrr
derincim güzel haberlerini bekliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…