ebrarım kardelenim hoşgeldiniz
bitmedi kardelen mutfak banyo kaldı kahveye misafirim geldi
canım nasılsın miniş nasıl tekmeliyomu annişini ?kizlar bir selam vereyim kacayim dedim nasilsiniz derincim yazdiklarini okudum cok sevindim rabbim insallah gönlüne göre verir bencede yarin testi tekrarla sonrada doktora git bende ilk yaptigimda silik cikmisti hemde iki üc dakikada ondan önceleride cok test yaptim ama silikte olsa hic cift cizgi olsa cikmadi hadi bakalim yarin güzel haberler ver bize:ecrin_bebek:
evet canım sol kasıgım agrıyo hep...
bu arada duayı bende yarın okurum ebuş kısma tamam mı..nasılsa yarın tamamlanması gerek..duayı okumak benim için 10 dk bile sürmüyo ama dedigim gibi duş almam gerek..bu gecede hiç banyo edesim yok..havada serin biliyon.valla bahane etmiyom.dedigim gibi duayı okumak iki dakkalık iş..abdestsiz okumak istemiyorum o yüzden.
bersum inan bu hamilelik öyle bişey ki insanı bi degişik yapıyo..daha dogrusu şuanda ben kendi adıma diyim hamile miyim diye şüphe etmek o testi öyle görmek bile büyük bi duygu...seni düşünemiyorum yani canım...ben daha ortada bişey yokken moda girmeye başladım hareketlerimi kontrol altına aldım falan:)))
tamam canım çıbık dönolumunekankayizsmileben gidem bi hayıt kaynatamm
ama siz bu arada çok kaynatmayınn
canım aleykümselamŞenizhoşgeldin.kizlar bir selam vereyim kacayim dedim nasilsiniz derincim yazdiklarini okudum cok sevindim rabbim insallah gönlüne göre verir bencede yarin testi tekrarla sonrada doktora git bende ilk yaptigimda silik cikmisti hemde iki üc dakikada ondan önceleride cok test yaptim ama silikte olsa hic cift cizgi olsa cikmadi hadi bakalim yarin güzel haberler ver bize:ecrin_bebek:
ay agzın bal yesin canım...fsh ennnn asagılara düşsün inşallahhhhhŞenizalkisalkisalkisderinimin bebişi yerrleşmeye çalışıyo ağrılar ondann inşallah
ebrarım artık yorgunluğumu hissetmez oldum o derece yanii
ebrarcim iyiyim canim sagol bebekte tekmeliyor artik gerci bugün yogun birgün yasadim yorgun olursam pek oynamiyor ama yatip uzaninca hosuna gidiyor basliyor dönüp durmayaboshayallersmile
tamam canım..ne biliyim kuzu hemen okuyom normalde biliyosun.geciktidim diye üzülüyom.ama okucam kısmetse...canım nasılsın miniş nasıl tekmeliyomu annişini ?
canım olurmu yaa bende yarın okuycam inşallah bugün çok yoğundum okuyamadım niye kızayım kuzum .okursun acelesi yok
buarada sancılar hayıra çıkar inşallah ben dört gözle salıyı bekliyorum
ay inşallah canım benim ya.haber vericem hemen merak etme.Şenizinşallah canım vardır minişşşş yarın muhakkak test yap haber ver merak ederim halaya kalkarız kim bilir
zeynim benim telin kablosu yok pc ye atmaya canım..kardeşimin tel de bende deigl.geöçen bendeydi evin resimlerini attım ama verdim geri bilsem vermzdim..ama şuanda zaten fotoda belli olmaz bence soldu baya bi::)derincim testin fotosunu cekseydin bizde bakardik merak ettim valla
bersum sen su içmiyomusun kuzum aman şimdi sakın ihmal etme bebiş için 3 litre içmelisin tabi sağlık içinde
valla canım zorla içiyorum su içmek iyide yarım saate bir wc ye gitmek fenadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?