Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşbuldum derinim iyiyim ya soda aldım onu içiyom bi yandan da gözlerim kapanıyor :)) çok uyuyorum son günlerde

MAKBUŞ nediycem geçen sancın olmuştuya hani bulantında olmuştu geçen arkadaşa gittim oda son gnlerinde ay sancısı geldi bide bulantı diyoki hergün oluyo artık böyle .yani normalmiş onlar kuzum

oy canım arkadasım benim..Şeniz dur kıs bende soda laıyım yaf..midem fena biraz.
kıskanç karu benden duydun ya hemen al sende
MAKBUŞ nediycem geçen sancın olmuştuya hani bulantında olmuştu geçen arkadaşa gittim oda son gnlerinde ay sancısı geldi bide bulantı diyoki hergün oluyo artık böyle .yani normalmiş onlar kuzum
yaa bende de çok sık oluyor canım baksana daha çok zayıf fazla kilo almamış doğsada zor toparlar( inşallah zamanında gelir

ebrarım evet kuzu çok sık gidiyom ya..normalinden sık yani..mesela işyerinde 1 defa gitsem yeityodu..yada en fazla iki...bugünlerde üç 4 kere gidiyom...belkide üşüttüm ondan oluyodur cnm.

makbercim kusura bakma canim ben seni gittin zannetttim bizim evdede tatli bir heyecan var kizim her firsat buldukca elini karnima koyuyor bebek oynayinca hosuna gidiyor tatlim sen normal dogummu düsünüyorsun yoksa sezeryanmi

kıskanç karu benden duydun ya hemen al sende

yaa bende de çok sık oluyor canım baksana daha çok zayıf fazla kilo almamış doğsada zor toparlar( inşallah zamanında gelir
canım toparlar inşallah hiç merak etme sütün yarar umarımda tombalak olur ömürümüz
ebrarım evet kuzu çok sık gidiyom ya..normalinden sık yani..mesela işyerinde 1 defa gitsem yeityodu..yada en fazla iki...bugünlerde üç 4 kere gidiyom...belkide üşüttüm ondan oluyodur cnm.

yaa tabi üşüttün ondan delüüü
inşallah bebişten kuzum yaa

makbuş bu derinin teslere nediyon kuzum varmı hissettiğin bişey?
valla canım ben ona kanda baktırdığı zamanda dedim sankim bişeyler varda çok yeniymiş gibi bugünde konuştuk ben bile o kadar test yaptım en sonkinde silik çıktı kii değerim 390lardaydı gönlümden geçen var olması kiii inşallah vardır..
bu arada aglamanın rüyasını hatırlatmama gerek varmı :)) sıra sende tedaviye gerek kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…