amin canım benimmmmaman çok şükür kuzum yaa rabbim birdaha korkutmasın
takipte olman iyi canım ne olur ne olmaz
hee delüşş yinemi
hoşbuldum derinim iyiyim ya soda aldım onu içiyom bi yandan da gözlerim kapanıyor :)) çok uyuyorum son günlerde
kıskanç karu benden duydun ya hemen al sendeoy canım arkadasım benim..Şeniz dur kıs bende soda laıyım yaf..midem fena biraz.
yaa bende de çok sık oluyor canım baksana daha çok zayıf fazla kilo almamış doğsada zor toparlarMAKBUŞ nediycem geçen sancın olmuştuya hani bulantında olmuştu geçen arkadaşa gittim oda son gnlerinde ay sancısı geldi bide bulantı diyoki hergün oluyo artık böyle .yani normalmiş onlar kuzum
naber kızlar.gece yatmak bilmiyoruz,sabah kalkmak:))
kıskanç karu benden duydun ya hemen al sende
yaa bende de çok sık oluyor canım baksana daha çok zayıf fazla kilo almamış doğsada zor toparlar( inşallah zamanında gelir
canım toparlar inşallah hiç merak etme sütün yarar umarımda tombalak olur ömürümüzkıskanç karu benden duydun ya hemen al sende
yaa bende de çok sık oluyor canım baksana daha çok zayıf fazla kilo almamış doğsada zor toparlar( inşallah zamanında gelir
ebrarım evet kuzu çok sık gidiyom ya..normalinden sık yani..mesela işyerinde 1 defa gitsem yeityodu..yada en fazla iki...bugünlerde üç 4 kere gidiyom...belkide üşüttüm ondan oluyodur cnm.
valla canım ben ona kanda baktırdığı zamanda dedim sankim bişeyler varda çok yeniymiş gibi bugünde konuştuk ben bile o kadar test yaptım en sonkinde silik çıktı kii değerim 390lardaydı gönlümden geçen var olması kiii inşallah vardır..makbuş bu derinin teslere nediyon kuzum varmı hissettiğin bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?