Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sagolun kızlar desteginiz için..valla kocişte gazlıyo beni durmadan yaa:)) nolcak sonumuz bakalım.

tamam bersum iyi uykular canım benim iyi bak kendine.Şeniz

ay olsun kuzum iç iç yarasın minişe inşallah
ay bitanem çok şükür bugünleride gördük nasıl mutluyum yaa
canım ya çok saol bende çok mutluyum ama yinede bebişi görüp kalp atışlarını görene kadar kendimi kaptırmak istemiyorum günler geçmiyor valla ben inanıyorum ki her şey çok güzel olcak ama yyinde endişeleniyorum hamile olduğumda heemen bende hamileyim bölümüne yazarım diye düşünüyodum ama nedense elim gitmiyo allah esirgesin minişimi bana bağışlasın inşallahta işteböle duygularım

canım çok haklısın sadece hamile kalmakla bitmiyo ama pozitif olalımki herşey pozitif olsun
buarada ben açmayı düşündüm sonra dedim belki sen istiyosundur vazgeçtim yoksa ilk öğrendiğim an aklımdaydı .neyse kalp atışını duyda açarsın inşallah

bersucum hayirli olsun hamileligin nekadarlik hamilesin ticker yapicakmisin gerci bende sekizinci haftadan sonra yapmistim tickerimi

yelizim yapamadınmı kız hayıtı gel artık dn aramıza
buarada ezgim hiç uğramadı keyfi yoktu iyidir oda inşallah

makbercim gelip hemen gitmissin nasilsin canim sizde geri sayim baslamis rabbim yardimcin olsun:Saruboceq:

hoşbuldum canımm sorma yaa hemde nasıl korkuttu çok şükür bi sıkıntı yok ama doktor sıkı takipte tutucaz dedi cuma günü çağırdı yine..

makbercim gelip hemen gitmissin nasilsin canim sizde geri sayim baslamis rabbim yardimcin olsun:Saruboceq:
gitmedim canım gizli geziniyorum :)) evet ger, sayım başladı zaman yaklaştıkça hem korku hem heyecan sarıyor..senin bebişte kocaman olmuş maşallah kızın nasıl heyecanlımı kardeşi için

hoşbuldum canımm sorma yaa hemde nasıl korkuttu çok şükür bi sıkıntı yok ama doktor sıkı takipte tutucaz dedi cuma günü çağırdı yine..
aman çok şükür kuzum yaa rabbim birdaha korkutmasın
takipte olman iyi canım ne olur ne olmaz
geldim ebuşum..wc ye gittim de:)

makbuşumm bitanemmm hoşgeldin canım napıyon iyisin dimi?

hee delüşş yinemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…