kızlar ben bugün çok yoruldum saatte baya geç olmuş ben kaçayım hepinizi çok öptüm tatlı rüyalarrrrr
derincim güzel haberlerini bekliyorummmmm
kardeloş sen naaptın bakıyım ?uykucu güzeli
canım ya çok saol bende çok mutluyum ama yinede bebişi görüp kalp atışlarını görene kadar kendimi kaptırmak istemiyorum günler geçmiyor valla ben inanıyorum ki her şey çok güzel olcak ama yyinde endişeleniyorum hamile olduğumda heemen bende hamileyim bölümüne yazarım diye düşünüyodum ama nedense elim gitmiyo allah esirgesin minişimi bana bağışlasın inşallahta işteböle duygularımay olsun kuzum iç iç yarasın minişe inşallah
ay bitanem çok şükür bugünleride gördük nasıl mutluyum yaa
uyudum uyudum,ben büyüdüm,keşke bebiş büyüse:ecrin_bebek:
oda büyüycek inşallah canım .hatta şuanda bölünüyodur inşallah
canım ya çok saol bende çok mutluyum ama yinede bebişi görüp kalp atışlarını görene kadar kendimi kaptırmak istemiyorum günler geçmiyor valla ben inanıyorum ki her şey çok güzel olcak ama yyinde endişeleniyorum hamile olduğumda heemen bende hamileyim bölümüne yazarım diye düşünüyodum ama nedense elim gitmiyo allah esirgesin minişimi bana bağışlasın inşallahta işteböle duygularım
ay ağzın bal yesin canım,inş öyledir,yolu yarıladım artık kavuşalım bebişimle.
selam fıstıklar yatmadan önce bi bakıyım dedim nasılsınız
gitmedim canım gizli geziniyorum :)) evet ger, sayım başladı zaman yaklaştıkça hem korku hem heyecan sarıyor..senin bebişte kocaman olmuş maşallah kızın nasıl heyecanlımı kardeşi içinmakbercim gelip hemen gitmissin nasilsin canim sizde geri sayim baslamis rabbim yardimcin olsun:Saruboceq:
aman çok şükür kuzum yaa rabbim birdaha korkutmasınhoşbuldum canımm sorma yaa hemde nasıl korkuttu çok şükür bi sıkıntı yok ama doktor sıkı takipte tutucaz dedi cuma günü çağırdı yine..
geldim ebuşum..wc ye gittim de:)
makbuşumm bitanemmm hoşgeldin canım napıyon iyisin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?