canım toparlar inşallah hiç merak etme sütün yarar umarımda tombalak olur ömürümüz
yaa tabi üşüttün ondan delüüü
inşallah bebişten kuzum yaa
enkısa zamanda inşallahhoşbulduk ebrarcım.biz ne zaman hamile kalcaz yaaa,,offffffffff
valla canım ben ona kanda baktırdığı zamanda dedim sankim bişeyler varda çok yeniymiş gibi bugünde konuştuk ben bile o kadar test yaptım en sonkinde silik çıktı kii değerim 390lardaydı gönlümden geçen var olması kiii inşallah vardır..
bu arada aglamanın rüyasını hatırlatmama gerek varmı :)) sıra sende tedaviye gerek kalmıcak
ayy canım benim ne kadar heveslidir şimdi kocaman öp kızını yerimeŞenizbenim aklımdaki şimdilik normal ama epidural normal istiyorummakbercim kusura bakma canim ben seni gittin zannetttim bizim evdede tatli bir heyecan var kizim her firsat buldukca elini karnima koyuyor bebek oynayinca hosuna gidiyor tatlim sen normal dogummu düsünüyorsun yoksa sezeryanmi
Şeniz:içelimlumunekankayizsmile
töbeee ben gelince ses ediyom kız :)))haaaa,demekki arada gelen hayalet makbermiş,seslendik bize cvp vermedi ama hiç
inşallah ebroşum yaa tek temennimcanım toparlar inşallah hiç merak etme sütün yarar umarımda tombalak olur ömürümüz
yaa tabi üşüttün ondan delüüü
inşallah bebişten kuzum yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inşallah canım Şeniz anam bu testte yanlış çıktıysa bi daha test falan yapmuıyom hayatım boyunca:umursamaz:
selam kizlar
telefondan katiliyorum araniza
gec cevap veerirsem kusura bakmayin
esimde bilgisar is yapiyo is getirmis eve
bendE bununla idare etcem bugunluk
ebrarcım inşallah hayırlı haberi verirsin bize kısa zamanda..
canım ya evet..sen o gün dediydin katlanacak degerin diye..inşallah dedigin çıkar.valla canım ben ona kanda baktırdığı zamanda dedim sankim bişeyler varda çok yeniymiş gibi bugünde konuştuk ben bile o kadar test yaptım en sonkinde silik çıktı kii değerim 390lardaydı gönlümden geçen var olması kiii inşallah vardır..
bu arada aglamanın rüyasını hatırlatmama gerek varmı :)) sıra sende tedaviye gerek kalmıcak
tmm cnm hoşgeldin.Şenizselam kizlar
telefondan katiliyorum araniza
gec cevap veerirsem kusura bakmayin
esimde bilgisar is yapiyo is getirmis eve
bendE bununla idare etcem bugunluk
enkısa zamanda inşallah
ay vala bende dedim derinime sanki bişeyler var öyle hissediyorum artık hayırlısı salı bi olsada öğrensek artık
ay canım bende çok etkilendim inşallah çıkar rüyası loğusa olduğu için baya ümitlendim yaa :Saruboceq:
valla öle canım bide buzdolabı varmutfaktan korkuyon,öteliyon demiiii-tatlicadiarzu-
inşallah canım allah razı olsunn bidenemtamam canım çıbık dönolumunekankayizsmile
canım aleykümselamŞenizhoşgeldin.
sagol bakalım zeynim ya inşallah boşa ümitlenmiyoruzdur..dedigin gibi ilk iki üç dk da çıktı..ama çok açık renk..eşim benden önce gördü...normalde yaptıklaırma bakar yok bunda bişey der kesin olarak..Allahım 5-6 dk geçti bi baktım ki iyice bleirmiş..şimdi soldu baya bi..zaten silik solunca yok olcak gibi oldu:)
ay agzın bal yesin canım...fsh ennnn asagılara düşsün inşallahhhhhŞenizalkisalkisalkis
amin cümlemizin ebrarımoy kıyamm yaa okadar yorma kendini belki bebiş var .allahım senin yüzünüde güldürsün tez vakitte
yaptım da kociş pc de bişi indiriyo iyice yavaşladı net bi de yazmısınız bi sürü yetişemedim bi türlü canımmyelizim yapamadınmı kız hayıtı gel artık dn aramıza
buarada ezgim hiç uğramadı keyfi yoktu iyidir oda inşallah
funda bende çok uyuyorumda ama geç yattığım için engeç 12de kalkarım
amin canım benim hoşbuldum..valla bizim eski topictede olurdu böyle hayaletler bazı çekemeyenler girip okurdu :))makbercim,öncelikle rabbim bebişine sağlıkla sıhhatle kavuştursun,bişeyde kalmamış şurda,topicimize hoş geldin bu arada,ama aramızda bi hayalet daha oluyo,o kim olaki acep?
napiim yaaa..ama ilk defa hemen belirdi cnm o yüzden ümitlendim zaten.bakalım.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delü öyle deme testler ve sen kanka oldunuz .gerçi bende önce çok yapardımda şimdi bıraktım
vayyy kuzu baya ilerlettin sen işi
hoşgeldin dedim ama bilmem gözüktümü telde sempatiksalakcinni
bende test almaya tövbe etmiştim kızlar.moral bozuyo resmen.bende silik bile çıkmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?