Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kizlar
telefondan katiliyorum araniza
gec cevap veerirsem kusura bakmayin
esimde bilgisar is yapiyo is getirmis eve
bendE bununla idare etcem bugunluk

hoşbulduk ebrarcım.biz ne zaman hamile kalcaz yaaa,,offffffffff
enkısa zamanda inşallah

ay vala bende dedim derinime sanki bişeyler var öyle hissediyorum artık hayırlısı salı bi olsada öğrensek artık
ay canım bende çok etkilendim inşallah çıkar rüyası loğusa olduğu için baya ümitlendim yaa :Saruboceq:

makbercim kusura bakma canim ben seni gittin zannetttim bizim evdede tatli bir heyecan var kizim her firsat buldukca elini karnima koyuyor bebek oynayinca hosuna gidiyor tatlim sen normal dogummu düsünüyorsun yoksa sezeryanmi
ayy canım benim ne kadar heveslidir şimdi kocaman öp kızını yerimeŞenizbenim aklımdaki şimdilik normal ama epidural normal istiyorum
:içelimlumunekankayizsmile
Şeniz
haaaa,demekki arada gelen hayalet makbermiş,seslendik bize cvp vermedi ama hiç
töbeee ben gelince ses ediyom kız :)))
canım toparlar inşallah hiç merak etme sütün yarar umarımda tombalak olur ömürümüz

yaa tabi üşüttün ondan delüüü
inşallah bebişten kuzum yaa
inşallah ebroşum yaa tek temennim

inşallah canım Şeniz anam bu testte yanlış çıktıysa bi daha test falan yapmuıyom hayatım boyunca:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delü öyle deme testler ve sen kanka oldunuz .gerçi bende önce çok yapardımda şimdi bıraktım
selam kizlar

vayyy kuzu baya ilerlettin sen işi
hoşgeldin dedim ama bilmem gözüktümü telde sempatiksalakcinni

makbercim,öncelikle rabbim bebişine sağlıkla sıhhatle kavuştursun,bişeyde kalmamış şurda,topicimize hoş geldin bu arada,ama aramızda bi hayalet daha oluyo,o kim olaki acep?

canım ya evet..sen o gün dediydin katlanacak degerin diye..inşallah dedigin çıkar.
valla o rüya beni etkiledi ne yalan diyim..lohusa oldugu için yani..inşşş:Saruboceq:
selam kizlar
tmm cnm hoşgeldin.Şeniz

evet kuzu yaa.salıyı nasıl beklicez şidik off.
ama yarın idrar testi yaparım :)))

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
ebrar_53, fundaaksu, kardelen5233+, ..yeliz..+, aleyna84+, zeyn77

mutfaktan korkuyon,öteliyon demiiii-tatlicadiarzu-
valla öle canım bide buzdolabı var
inşallah canım allah razı olsunn bidenem
oy kıyamm yaa okadar yorma kendini belki bebiş var .allahım senin yüzünüde güldürsün tez vakitte
amin cümlemizin ebrarım
yelizim yapamadınmı kız hayıtı gel artık dn aramıza
buarada ezgim hiç uğramadı keyfi yoktu iyidir oda inşallah
yaptım da kociş pc de bişi indiriyo iyice yavaşladı net bi de yazmısınız bi sürü yetişemedim bi türlü canımm
funda bende çok uyuyorumda ama geç yattığım için engeç 12de kalkarım

aleyna hoş geldin,sen baya teknolojik oldun kız.
evet yeliz nerdesin,hayıt içmeye gittiydinkaydirigubbakcemile

makbercim,öncelikle rabbim bebişine sağlıkla sıhhatle kavuştursun,bişeyde kalmamış şurda,topicimize hoş geldin bu arada,ama aramızda bi hayalet daha oluyo,o kim olaki acep?
amin canım benim hoşbuldum..valla bizim eski topictede olurdu böyle hayaletler bazı çekemeyenler girip okurdu :))
bu arada inşallah sizlerde tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz

napiim yaaa..ama ilk defa hemen belirdi cnm o yüzden ümitlendim zaten.bakalım.
bende test almaya tövbe etmiştim kızlar.moral bozuyo resmen.bende silik bile çıkmıyo.

evet öyle valla.bende çok yaparım test..adetim gecti geçeli 6 tane yaptımkaydirigubbakcemile3bide kan testi.etti 33 tl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…