sanada iyi akşamlar asıl sen nasılsın canım
kız zeynepcim kaçırdıgım bişey var galiba fransız kaldım bu konudakaydirigubbakcemile3 hayırdır ne oldu kız millet agladı arkandan
banamı dedin canım
evet canım sana dedim doktoruda sana sordum sevtuncum
hepsi şu bebeğin yüzünden bugün çok duygusal anımdaydım buraya bu bebeği koydum ben ağlamıştım gittim millette arkamdan ağlamışmafoldumben
ben aradan çıkayım konuşmalar karıştı gece görüşürüz bye
sevtun iyililik diyim ama pek de iyilik yok temizlik yaptım bütün gün halada bitmedi
bu arada benim kırmızılar beklenen günde geldi
canım üzülme rabbim büyük tatlım ya sen beni bir görseydin çok aglardın hep nispet yaptılar bana insanın canı ne kadar acıyo eltim geçen ay benle bir dalga geçti sorma dedim rabbime namazda ey rabbim sana sıgındım ama artık çok agırıma gidiyo beni kırmalarıı şu kulunuda gör eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim secdeye kapanıp çok agladım o ay hamile kaldımlmaz: yILMAK YOK CANIM BAK KÜR YAPTIM BEN SıZDE DENEYıN TAVSıYE EDRıM BEN ÖYLE HAMıLE KALDIM TABı RABBıMıN SAYESıNDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBıM SANA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
GİTTİM TEYZESİ ÇARSAMBA GÜNÜ İYİYMİŞ DURUMU MERCİMEGİMİN İSTİRAAT VERDİ EŞİM MUTFAKTA BENİ DUYURMAYA ÇALIŞIYO YEMEK YİCAZDA BİRAZDAN YEMEK YOK DAHA MUTFAGIN HALİNİ GÖRMEYİN KAÇARSINIZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım sana dedim doktoruda sana sordum sevtuncum
mafoldumben bu ay tüp yaptırıyorum ben kür deneyemem
eşime 40 gün meryem suresi okutacam kesintisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?