Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız zeynepcim kaçırdıgım bişey var galiba fransız kaldım bu konudakaydirigubbakcemile3 hayırdır ne oldu kız millet agladı arkandan

sevtun iyililik diyim ama pek de iyilik yok temizlik yaptım bütün gün halada bitmedi

bu arada benim kırmızılar beklenen günde geldi

kız zeynepcim kaçırdıgım bişey var galiba fransız kaldım bu konudakaydirigubbakcemile3 hayırdır ne oldu kız millet agladı arkandan

hepsi şu bebeğin yüzünden bugün çok duygusal anımdaydım buraya bu bebeği koydum ben ağlamıştım gittim millette arkamdan ağlamışmafoldumben

sevtun iyililik diyim ama pek de iyilik yok temizlik yaptım bütün gün halada bitmedi

bu arada benim kırmızılar beklenen günde geldi

canım üzülme rabbim büyük tatlım ya sen beni bir görseydin çok aglardın hep nispet yaptılar bana insanın canı ne kadar acıyo eltim geçen ay benle bir dalga geçti sorma dedim rabbime namazda ey rabbim sana sıgındım ama artık çok agırıma gidiyo beni kırmalarıı şu kulunuda gör eli ayagı saglıklı evlatlar ver dedim secdeye kapanıp çok agladım o ay hamile kaldım lmaz: yILMAK YOK CANIM BAK KÜR YAPTIM BEN SİZDE DENEYİN TAVSİYE EDRİM BEN ÖYLE HAMİLE KALDIM TABİ RABBİMİN SAYESİNDE ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mafoldumben bu ay tüp yaptırıyorum ben kür deneyemem
eşime 40 gün meryem suresi okutacam kesintisiz

evet canım sana dedim doktoruda sana sordum sevtuncum
GİTTİM TEYZESİ ÇARSAMBA GÜNÜ İYİYMİŞ DURUMU MERCİMEGİMİN İSTİRAAT VERDİ EŞİM MUTFAKTA BENİ DUYURMAYA ÇALIŞIYO YEMEK YİCAZDA BİRAZDAN YEMEK YOK DAHA MUTFAGIN HALİNİ GÖRMEYİN KAÇARSINIZkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy nasıl sevindim canım benim valla çok mutlu oldum yerim ben onu rabbim uzun ömür versin sizede kolay gelsin olsun boşverrrrrr mutfak eninde sonunda toplanır dimi

mafoldumben bu ay tüp yaptırıyorum ben kür deneyemem
eşime 40 gün meryem suresi okutacam kesintisiz

BAK MERYEM SURESİ VE YUSUF SURESİ VAR ONU OKUTTUR BANA OKUDULAR BELKIDE ONDAN OLDU 3 CUMA OKUNUCAK BU SURELER SABAH NAMAZINI KILIYOSUN ARDINDAN HİÇ KONUSMADAN BU SURELERİ OKUYOSUN AMA KONUŞMAK YOK KESİŞNLİKLE UNUTMA HER CUMA OKUNDUGUNDA KIBLEYE DÖNÜP DUVALANACAK UNUTMAolumunekankayizsmile

zeynepcim bak canım biliyorum günler uzun ama bende bir dua var 7 gün oruç tutulup akşam iftar ederken okunuyo bende yapıcam onu sanada veriyim yapabilirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…