ÖYLE İŞİN GARİBİ ÇOK TİTİZ BİRİYİM YATIYORUM ASMA GEL BANA SOR EŞİM DISARI BİLE ÇIKARMIYO BENİ HAPİS HAYATI ANLICAGIN GÖRÜŞ GÜNÜNE GELİYOLAR BANA ANCA KOMSULAR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy nasıl sevindim canım benim valla çok mutlu oldum yerim ben onu rabbim uzun ömür versin sizede kolay gelsin olsun boşverrrrrr mutfak eninde sonunda toplanır dimi
BAK MERYEM SURESİ VE YUSUF SURESİ VAR ONU OKUTTUR BANA OKUDULAR BELKIDE ONDAN OLDU 3 CUMA OKUNUCAK BU SURELER SABAH NAMAZINI KILIYOSUN ARDINDAN HİÇ KONUSMADAN BU SURELERİ OKUYOSUN AMA KONUŞMAK YOK KESİŞNLİKLE UNUTMA HER CUMA OKUNDUGUNDA KIBLEYE DÖNÜP DUVALANACAK UNUTMAolumunekankayizsmile
zeynepcim bak canım biliyorum günler uzun ama bende bir dua var 7 gün oruç tutulup akşam iftar ederken okunuyo bende yapıcam onu sanada veriyim yapabilirsen
zeyno yinemi duygusalsın bacım .yaa böyle yapma bak tedaviye başladın hayırlısıyla olucak canım
bide meryem suresini okuycakmış eşin onu pet şişeye bi su koy ona okuyup üflesin canım .transfer günü ikinizde için sudan
ÖYLE İŞİN GARİBİ ÇOK TİTİZ BİRİYİM YATIYORUM ASMA GEL BANA SOR EŞİM DISARI BİLE ÇIKARMIYO BENİ HAPİS HAYATI ANLICAGIN GÖRÜŞ GÜNÜNE GELİYOLAR BANA ANCA KOMSULAR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hergün okuyacakya zemzeme okuyacak hergün okuduğuna içicem
3 cumamı bana her gün dediler 40 gün suya okunup içilecekmiş
canım ben tedavideyim ilaçlarım iğnelerim varda ben oruç tutamam ve dengem bozulur şimdi eşime yaptırsam olurmu
o dua bendede var galiba
hoşbuldum derdanur saol canım iyi olmaya çalışıyorum boynum tutuldı fenayım yaa
sagol canım benim hoşbuldukŞenizderinim hoşgeldin canım nasılsın?günün nasıl geçti kuzu
geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?