Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayyy nasıl sevindim canım benim valla çok mutlu oldum yerim ben onu rabbim uzun ömür versin sizede kolay gelsin olsun boşverrrrrr mutfak eninde sonunda toplanır dimi
ÖYLE İŞİN GARİBİ ÇOK TİTİZ BİRİYİM YATIYORUM ASMA GEL BANA SOR EŞİM DISARI BİLE ÇIKARMIYO BENİ HAPİS HAYATI ANLICAGIN GÖRÜŞ GÜNÜNE GELİYOLAR BANA ANCA KOMSULAR kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

3 cumamı bana her gün dediler 40 gün suya okunup içilecekmiş

zeyno yinemi duygusalsın bacım .yaa böyle yapma bak tedaviye başladın hayırlısıyla olucak canım
bide meryem suresini okuycakmış eşin onu pet şişeye bi su koy ona okuyup üflesin canım .transfer günü ikinizde için sudan

zeynepcim bak canım biliyorum günler uzun ama bende bir dua var 7 gün oruç tutulup akşam iftar ederken okunuyo bende yapıcam onu sanada veriyim yapabilirsen

canım ben tedavideyim ilaçlarım iğnelerim varda ben oruç tutamam ve dengem bozulur şimdi eşime yaptırsam olurmu
o dua bendede var galiba

hergün okuyacakya zemzeme okuyacak hergün okuduğuna içicem

ayyy canım benim kıyamam sana olsun sizde bebk olunca gezersiniz beraber

kıslar kusura bakmayın çıkıyorum eşim laptopta çalışacakmışta kötükedihüso
hoşçakalın:gitme:

selam kıslarrrr:)
yemegimi koydum ateşe geldimzemuszemus

kıs zeynom üzülüp durma ..Allah büyük..dualarımız inşallah vesile olacak.

sevtuncum miniş iyiymiş çok sevindim.Allah daha iyi etsin canım..eşin de haklı dinle adamı kalkma yerinden kolay mı kaç yıldır bugünleri bekledin canım..gerekirse pislik götürsün evi boşverrrr.canından önemli degil asla.

derinim hoşgeldin canım nasılsın?günün nasıl geçti kuzu
sagol canım benim hoşbuldukŞeniz
ay nasıl geçsin..durgundu baya bi ortalık..gelen giden pek olmadı.canım sıkılıp durdu yaa..sen naptın canım..ay kardeşin gidiyomuş canım yaa Allah kavuştursun üzülme1 ay sonra görüşceniz nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…