sagol canım benim hoşbuldukŞeniz
ay nasıl geçsin..durgundu baya bi ortalık..gelen giden pek olmadı.canım sıkılıp durdu yaa..sen naptın canım..ay kardeşin gidiyomuş canım yaa Allah kavuştursun üzülme1 ay sonra görüşceniz nasılsa.
EBRARCIM GOZ BEBEKLERİM YOLLADA KALDI KIZ NERELERDESİN kaydirigubbakcemile3 BNE MERCİMEGİN KARNINI DOYURUYUM GELİYOM BABA ÇAGIRIYO MERCİMEGİ DOYUR DİYO BİRAZDAN GELİRİM KARNIM AÇ DEDİM ŞİMDİDE GELMİYON DİYE KIZIYO ADAM
cnm bnm niye üzülüyorsun o kadar herşeyde bi hayır vardır,madem tedaviye başladın üzme kendini hep pozitif ol inş meleğin gelecek Allah'ın izniylemafoldumben bu ay tüp yaptırıyorum ben kür deneyemem
eşime 40 gün meryem suresi okutacam kesintisiz
selam cnm hoşgelsinselam hanımlar nasılsınız
selam kıslarrrr:)
yemegimi koydum ateşe geldimzemuszemus
kıs zeynom üzülüp durma ..Allah büyük..dualarımız inşallah vesile olacak.
selam güzelllerrrrr nasılsınız
evet ya sıkıcı bir gündü yani kuzumboshayallersmileay pazar tabi herkes pikniklerde filan kim gelir alışverişe .buarada lekelenme oldumu kuzum?
saol canım yaa artık alışmamız gerekte ben çok düşkünüm dayanamıyorum işte
canım gösteririk nolcek..ben sarışın uzun boylu kıvırcık saclı bir karuyumm:roflol:ya kızlar ben sizleri tanıdıkça merak etmeye başladım dün gece nasıl biri olduğunuz düşündüm
cnm bnm niye üzülüyorsun o kadar herşeyde bi hayır vardır,madem tedaviye başladın üzme kendini hep pozitif ol inş meleğin gelecek Allah'ın izniyle
selam cnm hoşgelsin
hoşgeldin cnm,test yapacaktın bildiğim kadarıyla ne oldu yapmadın sanırım
canım valla öyle oluyo insan merak ediyo msnen varsa özelden at eğer istersenya kızlar ben sizleri tanıdıkça merak etmeye başladım dün gece nasıl biri olduğunuz düşündüm
hoşbuldum bitanemcnm bnm niye üzülüyorsun o kadar herşeyde bi hayır vardır,madem tedaviye başladın üzme kendini hep pozitif ol inş meleğin gelecek Allah'ın izniyle
selam cnm hoşgelsin
hoşgeldin cnm,test yapacaktın bildiğim kadarıyla ne oldu yapmadın sanırım
selam güzelllerrrrr nasılsınız
evet ya sıkıcı bir gündü yani kuzumboshayallersmile
olsun üzülme canım..gerçi bende olsam üzülürüm biz kardeşimle iki gün görüşmesek çok özlüyoruz(
leke olmuş canım ama yine bi damla ve çok açık renk..dahası bide su gelmiş hep nedir anlamadım ya.
canım gösteririk nolcek..ben sarışın uzun boylu kıvırcık saclı bir karuyumm:roflol:
yok tatlım yapmadım..eşim getiricek yapıcam kısmtse..unutmazsa tabi.
sen nasılsın canım?[/QUOTçok şükür cnm,unutmaz unutmaz inş güzel haberlerini okuruz biran önce
tatlı hamişimizde gelmiş hoşgeldin bersuua.s.
canım sana dua okumanı euzü besmele çekmeni tavsiye ederim çok rahatlatıyor insanı
selam kuşumm hoşgeldin güzel annecikkkselam güzelllerrrrr nasılsınız
slm hatunlar,nasılsınız,geç mi kaldım,duayı bitti yazabilirsiniz,uyuyakalmışımda,hatırlayınca koşa koşa geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?