Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ebroşum canım benim gene boynun tutulmuş sık sık oluyor galiba hiç dr falan gittin mi canım ceyranda mı kalıyorsun neden oluyor acep

kızlar bişey sorucam size şimdi sırada hpthoney vardı yanlız sevtunun kanaması var diye ona okuyalım diye düşünüldü .sizde hem fikirmisiniz?sizin görüşlerinizde önemli

selam kuşumm hoşgeldin güzel annecikkkŞeniz

canım hoşgeldin neediyon kıs uyudun dimekŞeniz

evet ben hamile kalmadan uyumaya başladım kuzu,nolcek bu gidişle bakalım,tontiş tontiş olcam.bide hararetim oluyo,karpuz yiye yiye patladım,yemek yememek içinde yiyim tabi ama karpuzda kilo yapar dimiiisempatiksalakcinni

ay bersumm canım benim..bekliyom bakalım bende merak ediyom ya yine belircek mi bişeyler diye.

ebuş sevtununkini hemen bitirip htpcime geçeriz bence..sevtunun riskli günler oldugu için aciliyeti oldugunu düşünüyorum...

yok bitanem yatmadan duş alıp okuyacam okuma sen..Şeniz
testi bekliyom bende..kaçtan beri wc ye gitmedim altıma edicem hasırnaşık şey
derinim yanlız buakşam duasını yapıcaktık kuzum .ben okuyum bitsin kırılmazsan .çünkü yatarken biraz geç olur .sende yoğunsun zaten .
ebroşum canım benim gene boynun tutulmuş sık sık oluyor galiba hiç dr falan gittin mi canım ceyranda mı kalıyorsun neden oluyor acep

canım aslında gitmem gerek boyun fıtığındada böyle sık sık tutuluyomuş .korkuyorum inşallah öyle bişey değildir .

evet ben hamile kalmadan uyumaya başladım kuzu,nolcek bu gidişle bakalım,tontiş tontiş olcam.bide hararetim oluyo,karpuz yiye yiye patladım,yemek yememek içinde yiyim tabi ama karpuzda kilo yapar dimiiisempatiksalakcinni

uyu cnm uyu nolcak..evdeyken evin tadını çıkarın valla..hatta bebişler yokken uykunuzu alın :)))nasılsa gelince uyutmayacaklar bizi:)bu arada karpuz şişirir bi anlık ama kilo aldırmaz canım.aksine bol lif oldugu için ödem atar vücuttan.

ebroşum sıra kimde kime okuyacağız zeynep tedavide herhalde ona mı okuyacağız ben okurum beni her listede yaz cuma gününe kadar burdayım hoş sen benden önce çıkıcan tatile cuma günü bende anneme gidicem 5 gün falan yokum yani ama döndüğümde sıra kimdeyse onlara okurum artık 15 temmuzda da allah kısmet ederse eşim izine ayrılacak 15 gün yokuz yaylaya ve mersine gidicez tatil programını biraz hafiflettik bakalım senin yolculuk hazırlıkların nasıl gidiyo bi de rizede net var mı

canım ya bende onu diyecektim geç olur dersen korayın yemegini hazırladıgım gibi duş alıp hallederim yaa..bende okumak istiyorum duasını da gece yaparız olmaz mı kuzu...valla üşenmekten degil..dün iyi degildim duş almaya bile halim yoktu canım benim...yoksa biliyon ezbere iki dklık iş dua..ah bu lekelenmeler yaaaa.

canım aslında sırada hpthoney var ama sevtunun kanaması olunca rica etti karar verelimde ona okuyalım dedik .aslında 1 günde biter herkes okey derse
ohh hadi bakalım gezin güzel güzel ama dikkat et kuzum yorma kendini

ebroşum ben de kime okucaz diye sormuştum cevabımı aldım bencede sevtunun durumu daha acil zaten 2 günde okunuyor sorun olmaz bence hpthoneyden sonra kim boncuğuma ne zaman okuyacağız

evet wc dende gelemiyom tabiki,bu arada sen görünüyon kız:jeyyar:

canım valla nediyimki şimdi anlıyorum seni yorulduğunuda biliyorum .gece burda olursa arkadaşlar benim için sorun yok kuzum .yanlış anlıycak bi durum yok merak etme .okumak istediğine yürekten biliyorum opuyorumnanaktan

ebuşum bence tam bi liste yapalım sırayla kime okunacaksa her seferinde sıra kimde diye düşünmeyiz örneğin;
1.sevtun
2.hpthoney
3........

ay datlum,uyku sersemiyim,hoş görüver.sağolasınzemuszemus
olsun canım sorun değil
ebroşum ben de kime okucaz diye sormuştum cevabımı aldım bencede sevtunun durumu daha acil zaten 2 günde okunuyor sorun olmaz bence hpthoneyden sonra kim boncuğuma ne zaman okuyacağız

canım evet öyle oldu boncuğumada hpthoneyden sonra inşallah
aslında ben önce ona okumak isterdimde biraz karıştı işler .dur bakalım hayırlısı
buarada unuttum yazmayı rizede net varda çok sık giremiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…