eboşum iyiyim çok şükür
neyse kızlar ben çıkıyorum
Allah'a emanet olun...
DERİNİM sen okudunmu kuzum duayı ?
eğer okuyamazsan ben okuyum hemen abdestim var
selam kuşumm hoşgeldin güzel annecikkkŞeniz
canım hoşgeldin neediyon kıs uyudun dimekŞeniz
derinim yanlız buakşam duasını yapıcaktık kuzum .ben okuyum bitsin kırılmazsan .çünkü yatarken biraz geç olur .sende yoğunsun zaten .yok bitanem yatmadan duş alıp okuyacam okuma sen..Şeniz
testi bekliyom bende..kaçtan beri wc ye gitmedim altıma edicem hasırnaşık şey
ebroşum canım benim gene boynun tutulmuş sık sık oluyor galiba hiç dr falan gittin mi canım ceyranda mı kalıyorsun neden oluyor acep
evet ben hamile kalmadan uyumaya başladım kuzu,nolcek bu gidişle bakalım,tontiş tontiş olcam.bide hararetim oluyo,karpuz yiye yiye patladım,yemek yememek içinde yiyim tabi ama karpuzda kilo yapar dimiiisempatiksalakcinni
derinim yanlız buakşam duasını yapıcaktık kuzum .ben okuyum bitsin kırılmazsan .çünkü yatarken biraz geç olur .sende yoğunsun zaten .
canım aslında gitmem gerek boyun fıtığındada böyle sık sık tutuluyomuş .korkuyorum inşallah öyle bişey değildir .
kardelen hanım bende hoşgeldin dedim hayırdır cevap vermedin?
ebroşum sıra kimde kime okuyacağız zeynep tedavide herhalde ona mı okuyacağız ben okurum beni her listede yaz cuma gününe kadar burdayım hoş sen benden önce çıkıcan tatile cuma günü bende anneme gidicem 5 gün falan yokum yani ama döndüğümde sıra kimdeyse onlara okurum artık 15 temmuzda da allah kısmet ederse eşim izine ayrılacak 15 gün yokuz yaylaya ve mersine gidicez tatil programını biraz hafiflettik bakalım senin yolculuk hazırlıkların nasıl gidiyo bi de rizede net var mı
uyu cnm uyu nolcak..evdeyken evin tadını çıkarın valla..hatta bebişler yokken uykunuzu alın :)))nasılsa gelince uyutmayacaklar bizi:)bu arada karpuz şişirir bi anlık ama kilo aldırmaz canım.aksine bol lif oldugu için ödem atar vücuttan.
canım ya bende onu diyecektim geç olur dersen korayın yemegini hazırladıgım gibi duş alıp hallederim yaa..bende okumak istiyorum duasını da gece yaparız olmaz mı kuzu...valla üşenmekten degil..dün iyi degildim duş almaya bile halim yoktu canım benim...yoksa biliyon ezbere iki dklık iş dua..ah bu lekelenmeler yaaaa.
olsun canım sorun değilay datlum,uyku sersemiyim,hoş görüver.sağolasınzemuszemus
ebroşum ben de kime okucaz diye sormuştum cevabımı aldım bencede sevtunun durumu daha acil zaten 2 günde okunuyor sorun olmaz bence hpthoneyden sonra kim boncuğuma ne zaman okuyacağız
ebuşum bence tam bi liste yapalım sırayla kime okunacaksa her seferinde sıra kimde diye düşünmeyiz örneğin;
1.sevtun
2.hpthoney
3........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?