Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

5. denemedemı tükendın cnm benım tam 15 ay oldu artık alıstım daha önce her adet oldugumda aglardım ama sımdı daha soğuk kanlıyım rabbım büyük elbet ona sıgınıyorum :gitme:

haklısın ama 5 ay okadar cabuk gectıkı ve her ay husranla.bende galıba alısmaya basladım ama bazen tutamıyorum kendımı ıste.

derdanur hpthoneye okunucak onu bılıyorum bundan sonra kımler var sırada ebrar gelsın karar verıcez ben dua dagılımını yapıcam dıdgokta gelsın duamızı yapalım

allah kabul etsın hpt honey cnm sen baska okuma ben gerı kalanı kızlara dagıtım ok ben eksık kalırsa sana msj atarım ebrar annesınde bgn bıraz gecıkıcek

SEVTUN ARKADAŞIMIZ İÇİN
derin .....................20BİTTİ
samyeli...................20BİTTİ
ezgi........................33BİTTİ
ebrar........................30BİTTİ
uğurboncuğu..............20BİTTİ
aleyna.......................20BİTTİ
kardelen.....................20BİTTİ
seyda.........................20BİTTİ
turkuaz.......................20BİTTİ
didgok........................20
bersu.........................20BİTTİ
sevtun.......................30BİTTİ
derdanur.....................20BİTTİ
zeyn...........................20BİTTİ
listemiz budur arkadaşlar hepiniz saolun
BU akşama kadar bitirebilirseniz çok iyi olcak
BEBİŞİNİN SIKI SIKI TUTUNMASI İÇİN

BITEK DIDGOK KALMIS ODA GELSIN DUAMIZI YAPALIM KIZLAR

tamam canım ben açarım yine daha hastalanmadım hastalanmadan bi kişye daha okuyabilirim belki dedim görüşürüz iyi geceler

derdanur hpthoneye okunucak onu bılıyorum bundan sonra kımler var sırada ebrar gelsın karar verıcez ben dua dagılımını yapıcam dıdgokta gelsın duamızı yapalım

tamam canım ebrar gelir sanırım baakalım bu dua ilaç gibi gelcek bana çünkü regli tarihimdeyim bekliyom 4 gün geçti yok bişi kısmet arada 4 gün geçerdi bakalım tam bi haftaolsun kan testi yaptrcam normal test aldım korkuyom ama çok kasık ağrım var birazda akıntım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…