Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım saat kaç olmuş beklesek ne çıkarki bilmiyorum gece burdamısınız olmazsa bekleyelim sen yazmışsınya ya gelmezse filan diye .ya ozaman ben eve gidesiye bekleyelim gelmezse arkadaş ben okurum iki dakikada sorun değil yatsıyı kılıcam zaten peşine okurum

buarada inanılmaz karışık yazmışım aceleden neyse ben eve gidesiye bekleyin kuzum okeyolumunekankayizsmile

TEKEKKÜR EDERıM ŞıMDıDEN HERKEZE CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN KIZ BÜYÜK YAZINCA OKUYABıLıYORUM OLEYkaydirigubbakcemile3 KIZ GENE KÜÇÜK BEYA :gitme: YARIN KıME OKUYOZ BAKEM BANA NE KADAR YAZARSANIZ YAZIN OKURUMzemuszemus

sevtunum daha duanı etmedık cnm dıdgoku beklıyoruz bıraz daha bekleyıp bız tamamlıcaz yrn hpt_ honeye okucaz sana 20 tane yazdım

BACIM BÜYÜK YAZIN BEN KÜÇÜK MYAZINCA OKUYAMIYOM TATLIM YA BıŞEY YAPTIM ıÇıNDEN NÇIKAMADIM BU PC NıNkaydirigubbakcemile3

SEVTUN ARKADAŞIMIZ İÇİN
derin .....................20BİTTİ
samyeli...................20BİTTİ
ezgi........................33BİTTİ
ebrar........................30BİTTİ
uğurboncuğu..............20BİTTİ
aleyna.......................20BİTTİ
kardelen.....................20BİTTİ
seyda.........................20BİTTİ
turkuaz.......................20BİTTİ
didgok........................20
bersu.........................20BİTTİ
sevtun.......................30BİTTİ
derdanur.....................20BİTTİ
zeyn...........................20BİTTİ
listemiz budur arkadaşlar hepiniz saolun
BU akşama kadar bitirebilirseniz çok iyi olcak
BEBİŞİNİN SIKI SIKI TUTUNMASI İÇİN

BITEK DIDGOK KALMIS ODA GELSIN DUAMIZI YAPALIM KIZLAR

kızlar ben sımdılık cıkıyorum net acık ama basında olmucam ısımı bıtırım hemen gelıyorum öptüm sızlerıopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., DerinSu, sevtun2, kardelen5233+, ugurboncugum+, MeLeKzuzum, hpt_honey, derdanur

derinim gelmiş hoşgelmiş yarın büyük gün canım senin içinde benim içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…