canım biz 3 sene öncesine kadar sebebizidi herşey çok iyidi eşiminde benimde bişi yoktu zaten boş gebelikten sonra 1 sene geçince dr gittik eşimde varikosel çıktı ben sebebsiz ilfeliteyken allaha dualar ettim sebebimiz olsunda çaresine bakalım die belki iyi ettim belki kötü eşim bi olayan aylarca çok üzüldü ben değerleri ona bağlıyorum stresten o oldu yani canım eşim ilaç kullanıyo bu ay ben ona karışım macun yedrdim belki ondanmı ümitleniyorum nemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:asigim::asigim::asigimselam tatlışlar hemen yazıp çıkıyım .
galiba didgok gelmedi okuyamadı belkide saat 11e kadar bekliyelim haber çıkmazsa hemen okuruz yerine olurmu .aksatmayalım hemen hpthoneye başlıyalım
adette olmamış bebişi onunladır inşallah
selam tatlışlar hemen yazıp çıkıyım .
galiba didgok gelmedi okuyamadı belkide saat 11e kadar bekliyelim haber çıkmazsa hemen okuruz yerine olurmu .aksatmayalım hemen hpthoneye başlıyalım
adette olmamış bebişi onunladır inşallah
boncuğum ben çıkıyorum kuzum hallediyosun sen zaten şimdi çay servisi yapıyorum bibakıyım dedim .eve gidince görüşürüz kızlar
ama canım bız teoman cem kadıogluna gıttık.o dedıkı varıkosel sen 15 yasındayken olmus dedı.yanı varıkoselı olan erkeklerde ,varıkosel ergenlıge basladıgı zaman oluyormus.acaba o zaman anlasılmadımı yada vardıda elle muayenede anlasılmadı ve sonra gıttıkce ılerledı.olabılır mı.
neyse honeycım ınsallah bebegın senınledr artık.onemlı olan bu.ınsallah kızlar rabbım ısteyen herkese en yakın zamanda verır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?