Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ama canım bız teoman cem kadıogluna gıttık.o dedıkı varıkosel sen 15 yasındayken olmus dedı.yanı varıkoselı olan erkeklerde ,varıkosel ergenlıge basladıgı zaman oluyormus.acaba o zaman anlasılmadımı yada vardıda elle muayenede anlasılmadı ve sonra gıttıkce ılerledı.olabılır mı.

:1hug::1hug::1hug: :asigim::asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen bu sıra hep çıkıyon zatenklava:

boncuğum ben çıkıyorum kuzum hallediyosun sen zaten şimdi çay servisi yapıyorum bibakıyım dedim .eve gidince görüşürüz kızlar

neyse honeycım ınsallah bebegın senınledr artık.onemlı olan bu.ınsallah kızlar rabbım ısteyen herkese en yakın zamanda verır

canım hiç sanmam önceden olduğu daha önce çok verdi test herşy normaldiki hacettepede olduk bi sürü aşımada tüpte ne bilim ozamnki değerler çok güzel di sonradan oldu ghatta boş geblik geçirince dr eşin test versin demişti orda şüpelendi yani bizimki sonradan oldu canım stres sigara çok büyük etken ehfamlı benim koca stres panik hiç kendine bakmaz çok kızıyorum soğuk sıcak demez lmaz:

neyse honeycım ınsallah bebegın senınledr artık.onemlı olan bu.ınsallah kızlar rabbım ısteyen herkese en yakın zamanda verır

inşşlahhhhh nette günüm 25 yazıyodu dün hafif kahverengi vardı böle kılcal gibi bugün yok ama kasıklarım şiş gibi başkada bişi yok ha bide memişler biraz silikon azcık ama hayrlısı canım bence çook istiyor özlüyorum ama alahım iiyisini bilir benimde sabırlı olmama lazım sınavım bu galiba çok şükür bunada :teselli:

boncuğum ozaman ben şimdi okuyorum 20 taneyide onuda bitti yaz kuzum duasını edin olurmu ben şimdi okuyorum hemen yapıcak bişey yok okuduysada okudu artık

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum kalmayı bende isterdim ama annemlerdeyim eşimi almaya gidicem ordanda eve geçicez oyüzden duramıyorum .eve gidince bol bol konuşuruz bekleyin beni tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…