honey canım inşallah bebişin göbüşündedir
katılıyorum kardelenim bende istiyorum o bebektenn
ooooooo yazsam kitap olur canım biz 6 yıllık evliyiz hep istedik olmadı sebebsizken sonra ilk yılın ardından aşılama 3 tane 2 tane tüp oldumm tüpün teki dondurulmuş tu tabi neyse tayinimiz bandrmaya çıktı tüpten bi yıl sonra kendiliğinden hamiş oldum oda boş gebelikmiş :çok üzgünüm:aradan 1buçuk yıl geçti dr gitim bende bişi yok eşimde sperm hareketi koca bi o olmuş 4 ay önce çift varikosel oldu biraz artış varr %15 hareket oldu yinede umutla bekliyorum mucizemi canım:a015:
AY INSALLAH HONEYCIGIM RABBIM GÖNLÜNE GÖRE VERSIN:Saruboceq:
allah anacığına babacığına bağışlasın maşallah ona
kardelenim bende öle bi kötü oluyorum bebk görğnce hamiş görğnce gözüm düşüyo
hımmm bayagı seyler yasamıssın canım ınsallah yuzun guler artık senınde ve ısteyen herkesın.benım esımdede varıkosel var solda 2. derec.bızdede morfolojı % 2 bazen % 1 cıkıyor .cumaya amelıyat olcak.hareket bızım% 24 falanmıs.sayı 1 cc de 18 mılyon.ınsallah amelıyatla duzelır.bızde varıkosel sperm yapısını bozmus bayagı.dfı dıye test yaptılar 42 cıktı.en cok 15 olmalıymıs.dfı dna fragmantasyonuymus.spermın dna sını bozmus sanrsam varıkosel.bızde sıfa bulmak ıstıyoruz.sızınde bayagı yukselmıs bebıs gelır artık.canım ama 6 yıldr esın muayene olmadımı sperm tsetı yaptrmadımı anlamadınızmı yoksa sonradanmı oldu varıkosel ve hareket dustu
rabbim gönlünüze göre versin honeyciğim
HOSGELDIN ZEYNEBIMolumunekankayizsmile
haklısın kardelenim
hoşgeldin zeynepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?