Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

honey canım inşallah bebişin göbüşündedir

katılıyorum kardelenim bende istiyorum o bebektenn

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

hımmm bayagı seyler yasamıssın canım ınsallah yuzun guler artık senınde ve ısteyen herkesın.benım esımdede varıkosel var solda 2. derec.bızdede morfolojı % 2 bazen % 1 cıkıyor .cumaya amelıyat olcak.hareket bızım% 24 falanmıs.sayı 1 cc de 18 mılyon.ınsallah amelıyatla duzelır.bızde varıkosel sperm yapısını bozmus bayagı.dfı dıye test yaptılar 42 cıktı.en cok 15 olmalıymıs.dfı dna fragmantasyonuymus.spermın dna sını bozmus sanrsam varıkosel.bızde sıfa bulmak ıstıyoruz.sızınde bayagı yukselmıs bebıs gelır artık.canım ama 6 yıldr esın muayene olmadımı sperm tsetı yaptrmadımı anlamadınızmı yoksa sonradanmı oldu varıkosel ve hareket dustu

allah anacığına babacığına bağışlasın maşallah ona
kardelenim bende öle bi kötü oluyorum bebk görğnce hamiş görğnce gözüm düşüyo

canım biz 3 sene öncesine kadar sebebizidi herşey çok iyidi eşiminde benimde bişi yoktu zaten boş gebelikten sonra 1 sene geçince dr gittik eşimde varikosel çıktı ben sebebsiz ilfeliteyken allaha dualar ettim sebebimiz olsunda çaresine bakalım die belki iyi ettim belki kötü eşim bi olayan aylarca çok üzüldü ben değerleri ona bağlıyorum stresten o oldu yani canım eşim ilaç kullanıyo bu ay ben ona karışım macun yedrdim belki ondanmı ümitleniyorum nemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canım ılerı hızlı % 24 cıktı yavas % 28 cıktı harekette sorun yokta morfolojı şok ettı bızı ama ben daha 2. denememde tetkıklere basladım kendım ıcınde esım ıcınde ıstedım.erkenden ogrendık sorunu .ama yınede her ay bır umut olmıycanı bıle bıle umut dolouyor ıcıme.amelıyat olsunda ınsallah duzelır .

bırde bız 3 yıl korunduk .hemen hamıle kalcakmısım gıbıklava:

selam tatlışlar hemen yazıp çıkıyım .
galiba didgok gelmedi okuyamadı belkide saat 11e kadar bekliyelim haber çıkmazsa hemen okuruz yerine olurmu .aksatmayalım hemen hpthoneye başlıyalım
adette olmamış bebişi onunladır inşallah

ay kızlar bazen çok saftriğim ya bu gün pazardan badi ördek yavrusu aldım tek yazık oda ötüp duruyo kardeş olması gerkirmiş çok tatlı yaa

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, zeynep4+, ugurboncugum+, hpt_honey, MeLeKzuzum, kardelen5233+, ..yeliz..+, hazel82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…