hadi yelizim yaaa gel artık opuyorumnanaktan
ben sonucu aldım canlarım benim değerde iniş yok çıkış var ben vazgçiyorum bu sevdadann
vayyyyyyyyyyyy abla gidiyon demik bizi yanlız koyuyon burda özliycez kız seni yerin arancak bak diyim
ne diim ebrarım olmamış işte ben elimden geleni yaptım...
hepsi boşunaymışş
selam kızlar güzel birgn diliyorum
çok işim var ama selam veriyim dedim,
YELİZİM vermişsin kanı hadi hayırlısı inşallah düştü canım çok dua ettim dün senin için ve derinim için .rabbim sevindirsin sizi..
DERİNİM sende inşallah müjdeyi vericeksin kuzum allahım nolur arkadaşımın yüzünü güldür .
SEVTUN allah kabul etsin dualarımızı inşallah canım
BONCUĞUM tahmin ettim kuzum uyuduğunu olsun daha iyi olmuş uyuman canım nekusura bakıcaz öpüyorum seni
DERDANUR sen nasılsın fıstığım?
DİDGOKCUM çatlatma iğnesinde bişey yok tatlım kolay sen cesaret edemezsen eşin yapsın .ben iğnelrimi hep kendim vuruyorum .hadi hayırlısı olsun inşallah
ZEYNİM okumuşsun allahım razı olsun canım
HPTHONEY canım nedemek ya hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz dilerimki vesile olur dualarımız sende çok saol bitanem
60 ebraarım düşmez artık bu değer
canım şifa olsun içtiğin ilaç inşallah dünde yazdım okudunmu bilmem ama bendede hep olur kist yumurtladığını gösteriyopr der doktorum .kafaya takma benimkiler daha büyük oluyo hemde .bak diğer adette bişey kalmamış olcak
evet ya içim rahat etmez insanın herşey aklına geliyo işte yolculuğa çıkarken .biz yarın akşam gidiyoruz canım
aman olsun biraz rahat edin canım
60 ebraarım düşmez artık bu değer
ay hadi çok sevindim canım gözünaydın bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaşaminn canımm sagol inş gıder hemen...bu yenı dr um ıyı ılgılendıı yaa masallahh tek tek anlat yardımcı olduu yanı sımdı esımın desperm testını ıstedı persem vereczz onu daa hayırlısylaa bı degısme olmas demı en son ıkı ay once vermıs tık sperm testın o ıyıdıı
bu arad ebrarcmm prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı daha once dusmş >Allaha sukurr cok sevındımm onadaaa
canım fsh değeri yüksek çıkmış yumurtalık rezervi ama düzelcek çok insan var öyle hamilke kaldıyelizcim canım benim ne değerin yüksek çıktı kusura bakma anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?