Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ne diim ebrarım olmamış işte ben elimden geleni yaptım...
hepsi boşunaymışş

hayır boşuna değil sen devam ediceksin rabbim büyük ve hemen tüp bebeğe başla kuzum durumun müsayitse .öyle ümit kesmek yok .menopoza girenler bile hamile kalıyo .senin ihtiyacın olan tek şey moral .biraz düzeltsen herşeye daha sıkı sarılcaksın .ne olur böyle konuşma bitanem

iyi olmaya çalışıyorum canım benim sen nasılsın?

yeliz hoşgeldin canım deyerlerin kac cıktı cok mu yksek

bak üzülme sakın ALLLAH OL DERSE ÖNÜNDE HıÇ BıŞE ENGEL OLAMAZ CANIM

bak o dün gördüyümüz şey yumurta ona sadece RABBıM VEREBıLıR CAN herşey yemin edrimki bahane ALLAH ıSTESıN YETERKı

60 ebraarım düşmez artık bu değer

hayır düşecek kuzum inanıyorum sakın bozma moralini
allahım büyük ya canım biliyomusun biyerde okumuştum değeri 100lerdeydi ama oldu bebişi .ümidini kesmiyosun lütfen topla kendini .hayıta devam et kuzum
ya şuanda yanında olmayı çok isterdim mafoldumben

aminn canımm sagol inş gıder hemen...bu yenı dr um ıyı ılgılendıı yaa masallahh tek tek anlat yardımcı olduu yanı sımdı esımın desperm testını ıstedı persem vereczz onu daa hayırlısylaa bı degısme olmas demı en son ıkı ay once vermıs tık sperm testın o ıyıdıı
bu arad ebrarcmm prolaktın hormonum yuksek cıkmıstı daha once dusmş >Allaha sukurr cok sevındımm onadaaa

ay hadi çok sevindim canım gözünaydın bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaş
inşallah güzel olcak herşey
yelizcim canım benim ne değerin yüksek çıktı kusura bakma anlayamadım
canım fsh değeri yüksek çıkmış yumurtalık rezervi ama düzelcek çok insan var öyle hamilke kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…