Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdanur bende iyiyim canım gördüğün gibi işte .
sen olmadın daha değilmi?

sevinidm iyi olmana canım benim daha olmadım doktorumu aradım bu arada çok tatlı bi kadın telefonda bile çok ilgilendi benimle birdaha testi denememi söyledi çıkmazsa gel yada edatin 3. günü gel dedi sıkma canını dedi bana moral verdi biraz bakalım akşam eşimle görüşücem testi tekrarlıycam bu gün olmazsa gidicez artık napalım

bilmiyorum brarım iyi değilim sanırım

hayır iyi olcaksın bak nediycem sana benim 10 yıldır olmadı
sorun varmıydı hep yoktu son pıhtılaşma çıktı ama oda hamile kalmaya engelmi belli değil çok insan var pıhtılaşmayla hamile kalıyo .ama rabbim bana nasip etmedi buzamana kadar çünkü vakti saati değil.yani sorun olsada olmasada olmayınca olmuyo biz vesilelere sarılalım gerisini rabbimin takdirine bırakalım .şimdi belki bana konuşması kolay geliyo ama inanki hepimiz aynıyız her olumsuzlukta yıkılıyoruz bilmemiz gereken tek şey sabretmek olumunekankayizsmile

canım ohh negüzel doktor çok önemli hep böyle seversin inşallah
bide kandamı baktırsan canım sonrada gidersin olmazsa .hakkında hayırlısı tatlım yaa

kızlar benimde çıkmam gerek işler beni bekliyo çamaşır bitti asayım .
hadi çok öptüm sizi arada bakarım derinimden haber varmı diye

sağolun kızlar ama bilemiyorum belki bir kaç ay daha sabretmem gerekiyo off bilemiyorumm

yelizcim sıkma canını canım benim bak bizde senin gibiyiz bizde bebk hasreti ile doluyuz şimdi sana bişey sölicem kesinlikle teselli için değil gerçek benim yakın bi arkadaşım bütün hormon testleri yüksek çıktı onu bırak doktor beyninde tümör var asla bebeğin olmaz dedi kaç doktora gitti ise aynı sonucu aldı okadar taktı kafasın bi görsen adet bile olmuyodu düşün artık ilaçlarla adet oluyodu son olarak hiç ummadığı bi anda hamile kadı bebeği daha 1 yaşında ve ikinciye hamile yine Allahın taktiri o ol derse olur merak etme canım benim

canım ohh negüzel doktor çok önemli hep böyle seversin inşallah
bide kandamı baktırsan canım sonrada gidersin olmazsa .hakkında hayırlısı tatlım yaa

eşimle görüşüşüp bende düşünüyorum ya kızlar inanın bu siteye girdiğimden bu yana sizler içinde dua ediyorum kendim kadar sizlerinde bu duyguyu tamasını istiyorum mevlam yardımcımız olsun hadi sanada kolay gelsin bitanem görüşürüz öptüm

sağolun kızlar ama bilemiyorum belki bir kaç ay daha sabretmem gerekiyo off bilemiyorumm

kızlar benimde çıkmam gerek işler beni bekliyo çamaşır bitti asayım .
hadi çok öptüm sizi arada bakarım derinimden haber varmı diye

Bende cıkıyım kızlar gÖrÜmcem haber verdİ hazırlık yapİm akŞama gÖrÜŞÜrÜz

güle güle kıslar hepınız cıkıyosunz galıba yelızım kendınde dıyosun ya sabır canımm dert veren mevlam dermanını da verır bıraz daha sabret canım hersy ıyı olack goreceksınn...

kizlar selam ...mafoldumben
tedavim bosa gitti senağlamasabah test yaptim negatif cikti ve biraz öncede adet oldum catlatma ignesinden sonra 2. haftamdi cok kötüyüm mafoldumbenmafoldumbenbir hafta önce kanda hamilelik belirmisti aslinda nasil kendimi inandirdiysam mafoldumbensuan perisanim anlayip dinlemeden listeyede girdim kusura bakmayin cok kötüyüm nasil basa dönerim nasil o igneleri takrar vurulurum yapamam gücüm yok artik senağlama

sydam yapma canım yaa lütfen güçlü ol bakarsın gelecek ay kendiliğinden gelir meleğin .ay inanki çok iyi anlıyorum seni zor gerçekten insan çok yıpranıyo ama biz inançlı insanlarız herşey rabbimden vardır bihayır tatlım
listeyi düşünme yaa neolcak sanki gelecek aya yazarız inşallah hamiş diye olumunekankayizsmile

derinim gelmemiş bende haber almak için girmiştim malesef kötü haber aldım seydamdan
buarada seydam adet olduğu için ona verdiğimiz ayetel kürsiyide ben alıyorum boncuğum girersen bana yaz onu kuzum .
ben kaçtım işler beni bekliyo

:a015::a015:sagol canim su göz yaslarima bi hakim olabilsem ahh ...
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenallahim kimseye yasatmasin cok cok zormafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…