sağolun kızlar ama bilemiyorum belki bir kaç ay daha sabretmem gerekiyo off bilemiyorumm
derdanur bende iyiyim canım gördüğün gibi işte .
sen olmadın daha değilmi?
bilmiyorum brarım iyi değilim sanırım
sevinidm iyi olmana canım benim daha olmadım doktorumu aradım bu arada çok tatlı bi kadın telefonda bile çok ilgilendi benimle birdaha testi denememi söyledi çıkmazsa gel yada edatin 3. günü gel dedi sıkma canını dedi bana moral verdi biraz bakalım akşam eşimle görüşücem testi tekrarlıycam bu gün olmazsa gidicez artık napalım
ben çıkıyorum sonra konusuruz hoşçakalınn
sağolun kızlar ama bilemiyorum belki bir kaç ay daha sabretmem gerekiyo off bilemiyorumm
canım ohh negüzel doktor çok önemli hep böyle seversin inşallah
bide kandamı baktırsan canım sonrada gidersin olmazsa .hakkında hayırlısı tatlım yaa
ay hadi çok sevindim canım gözünaydın bak yoluna giriyo herşey yavaş yavaş
inşallah güzel olcak herşey
canım fsh değeri yüksek çıkmış yumurtalık rezervi ama düzelcek çok insan var öyle hamilke kaldı
kızlar benimde çıkmam gerek işler beni bekliyo çamaşır bitti asayım .
hadi çok öptüm sizi arada bakarım derinimden haber varmı diye
Bende cıkıyım kızlar gÖrÜmcem haber verdİ hazırlık yapİm akŞama gÖrÜŞÜrÜz
eşimle görüşüşüp bende düşünüyorum ya kızlar inanın bu siteye girdiğimden bu yana sizler içinde dua ediyorum kendim kadar sizlerinde bu duyguyu tamasını istiyorum mevlam yardımcımız olsun hadi sanada kolay gelsin bitanem görüşürüz öptüm
kizlar selam ...mafoldumben
tedavim bosa gitti senağlamasabah test yaptim negatif cikti ve biraz öncede adet oldum catlatma ignesinden sonra 2. haftamdi cok kötüyüm mafoldumbenmafoldumbenbir hafta önce kanda hamilelik belirmisti aslinda nasil kendimi inandirdiysam mafoldumbensuan perisanim anlayip dinlemeden listeyede girdim kusura bakmayin cok kötüyüm nasil basa dönerim nasil o igneleri takrar vurulurum yapamam gücüm yok artik senağlama
:a015::a015:sagol canim su göz yaslarima bi hakim olabilsem ahh ...sydam yapma canım yaa lütfen güçlü ol bakarsın gelecek ay kendiliğinden gelir meleğin .ay inanki çok iyi anlıyorum seni zor gerçekten insan çok yıpranıyo ama biz inançlı insanlarız herşey rabbimden vardır bihayır tatlım
listeyi düşünme yaa neolcak sanki gelecek aya yazarız inşallah hamiş diye olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?