Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben sonucu aldım canlarım benim değerde iniş yok çıkış var ben vazgçiyorum bu sevdadann

klava:klava:klava:klava: döverim kız seni oruya gelirsem yılmak yok yola devamalsanaalsanasmm ile beni örnek al biraz bebem ya rabbim 10 sene sonra yüzümü güldürdü :Saruboceq: üzüyosun ama beni :mymeka:

baktım bulamadım bir şey benim yanımda çalışan arkadaşa sordum o da çocuk deniyor.benim 13 milime kadar buyuyordu dedi.ben yıkıldım

dur ağlama canım olabilir çok geçmiş olsun tedavini oldunmu peki?
bende bir dönem yaşadım malesef şükür iyiyim şimdi
oldum desem yalan olurda hap verdi içmedim allahıma sıgındım namaz tespih kurtardı çok şükür günde 2000 tane çekiyom selavat bol çekiyom vs :teselli: bebekten sonra 2 kere oldu çok şükür bebek durdurdu çok şükürgamyoncuiremsu

didgok ben şimdi baktımda 23 mme kadar büyüyebiliyomuş ondan sonra çatlatma vuruluyor
sen bi doktorunu arayıp sor istersen canım

selam ben geldim

abla ben daha okumadım yarına deyil mi ben yarın diye okumadım şimdi okurum hemen bugün bagışlancak sa

didgok canım 21mil olması gerekiyo bldiyim nasıl dr öyle 13 igne yapılmazki bende vıruldum cünkü biliyom yani ama belki insandan insana deyişebilir

dr.dün iyi şeyler söyledi yumurta kaliteli dedi.gerçekten yıkıldım ebrar ya eşime soylesem sen ne takıyosun dicek şimdi....

kuzu artık 1 günde bitiriyoruz yani buakşam duası var sonra boncuğuma başlıycaz
sen oku istersen canım olurmu

evet öyle soyledi şuan adetimden bu yana 13 milim olmuş dedi.bir kaç milim daha buyur dedi sen dedi 1 temmuz saat 10 iğne yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…