Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

dr.dün iyi şeyler söyledi yumurta kaliteli dedi.gerçekten yıkıldım ebrar ya eşime soylesem sen ne takıyosun dicek şimdi....

canım bak olumlu konuşmuş belkide sen yanlış anladın perşembeye kadar gidecekmisin bidaha doktora bence ara ve git baksın .boşuna iğne olucaksın canım .yanlış anlamada nasıl doktor 13 mmde vur iğneyi diyo kötükedihüso

didgok o nasıl dr öyle anlamadım daha önce yaptırdın mı hiç peki takip belki seninki 13 te catlıyodur olamaz mı acaba dr bi bildiyi vardır elbet

evet dr ara canım yada imkanın varsa başka dr görün bugün o zamn anlarsın iyimi kötümü bu dr

bide dr nereye gidiyon sen istenbuldasında o yzden sordum

abla bizde dr olduk bu dert yüzünden dr gibi bilgimiz var ya doktora yapıcaz yakında
valla öyle kuzu doktor etti bebişler bizi
kadındoğum uzmanı kaydirigubbakcemile3
hayır hiç yaptırmadım takip ben de pko da var ve prolaktinde yüksek acab ondan oyle demiştir aradım hastası vardı

canım olsun sen birazdan bidaha ara
bide prolaktin düşmeden nasıl başladı tedaviye .yani bence hata etmiş

bakırköyde hım bende cok gittim evliliyimin ilk yılları cok yaptırdım ama ben devlet has.yaptırdım herşeyimi incelediler orayıda beyendim

derin doktora gitti canım hamişlik şüphesi vardıya
inşallah bebişi göbüşündedir

kız işallah vardır ben ilk duydugumda okadar sevinmişimki aksam ezanı okunmadan namazı kılmışım tam oturdum koltuga ezan okundu şaşkınlık böyle bişey olsa gerekdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…