kız işallah vardır ben ilk duydugumda okadar sevinmişimki aksam ezanı okunmadan namazı kılmışım tam oturdum koltuga ezan okundu şaşkınlık böyle bişey olsa gerekdelikafaduldendelikafadulden
yine efkarlandım yaa off offf
kız gel bir küçük açalım efgar dagıtırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tövbe tövbe allah korusun
ben çay içiyorum kuzumsanada tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
canım eledim eledim şarkısını dinliyorum mafoldumbenabla ne şarkı dinliyon öyle söyle bizde acak internetten
bacım namaz kılanın içkiyle ne işi olur bende süt içiyom ayranda içiyom şu an tuzlu tatlı yiyorum gel ayran ızmarlıyım sana :teselli:
yok canım çağırmadı hasta olmassan test yap dedi hamileysen gel değilsen hasatalnırsan il dörtgunde gel dedi
kızlar derinimle konuştum muayene olmuş net olmadığı için girememiş
muayenede gebelik gözükmemiş malesef mafoldumbenama doktor yinede kanda bakalım demiş .kan vermiş yarın çıkıcak sonuç .hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum moralim hepten bozuldu mafoldumben
sevtun sen kac yaşındasın bide kac yıldır cocuk istşiyosun tedavi oldun mu hiç biraz anlatsana bacım
offf malesef yaa nediyeceğimi bilmiyorum çok bozuldu moralimhadi ya hayırlısı olsun insan böyle zamnlarda söyliycek söz bulamıyo ya hakkında hayırlısı derinimin İNŞALLAH bu ayagelir
eskiden hamile kalamk bu kadar zor değilmiş ceketi üstüne atan hamile kalıyomuş bu nasıl iş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?