Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız işallah vardır ben ilk duydugumda okadar sevinmişimki aksam ezanı okunmadan namazı kılmışım tam oturdum koltuga ezan okundu şaşkınlık böyle bişey olsa gerekdelikafaduldendelikafadulden

inşallah canım yaa dua ediyorum rabbim güldürsn tüm arkadaşlarımın yüzünü tabi olmuyan herkesin

kızlar derinimle konuştum muayene olmuş net olmadığı için girememiş
muayenede gebelik gözükmemiş malesef mafoldumbenama doktor yinede kanda bakalım demiş .kan vermiş yarın çıkıcak sonuç .hayırlısı diyorum başkada bişey diyemiyorum moralim hepten bozuldu mafoldumben

abla ne şarkı dinliyon öyle söyle bizde acak internetten
canım eledim eledim şarkısını dinliyorum mafoldumben
bacım namaz kılanın içkiyle ne işi olur bende süt içiyom ayranda içiyom şu an tuzlu tatlı yiyorum gel ayran ızmarlıyım sana :teselli:

heralde bacım biliyorum tabi
saol içmiş kadar oldum ayranıda .zaten ben ayran delisiyim sempatiksalakcinni

yok canım çağırmadı hasta olmassan test yap dedi hamileysen gel değilsen hasatalnırsan il dörtgunde gel dedi

ya benim dr aynıydı bi muayne etse ya catlamışmı catlamamışmı bi baksalar ya

bazılarının dr catladıgı zamanı bile diyolar bi öyle dr rast gelemedim ya onca dr gezdim

hadi ya hayırlısı olsun insan böyle zamnlarda söyliycek söz bulamıyo ya hakkında hayırlısı derinimin İNŞALLAH bu aya gelir

sevtun sen kac yaşındasın bide kac yıldır cocuk istşiyosun tedavi oldun mu hiç biraz anlatsana bacım

10 senelik evliyim ben bir buçuk sene bebek istemedim bıraktıgım ay hamile kaldım bebegim 5 aylıktı erkek çocugumu kaybettim erken dogumdan kaybettim 7 senedir olmuyodu bebegim öldügünde peş peşe geldi hersey annanam öldü subattta marta ben kaybettim bebegimi avustosta babam felç geçirdi ocakta teyzen öldü peşine babannem anlıcagın hersey üstüste geldi hersey panik atak oldum 3 yıl tedavi gördüm ilaçsız 7 senedir olmuyodu 3 yıl bebek tedavisi gördüm çatlatma ignesi filan nisanda tedaviyi bırakmak zorunda kaldım babacım vafat etti tembusta aşilama denicektim rabbim dogal yolla verdi çok şükür bebegim şu an 6 haftanın içinde annesini korkuttu ama kendimi acilde buldum doktora çok yalvardım oda kızdı sen buruya geldin ben tabiki işimi yapıcam dedi yatıyorum malesef kalmıyorum bebgim iyi olsunda daha bişey istemem cuma günü az çıktım dışarı dahada çıkmadım sag olsun arkadaslarım geliyo yanıma:gitme: çok agırlık bindi üzerime anlıcagınız işallah siz acı görmezsiniz baba bir başka oluyo ben bacılar amasyaya gittim makinalara baglıydı gözümün önünden gitmiyo ölüsünü gözümün önünden geçirdiyer çok özlüyorum onu senesi geliyo tebbusun 5 senesi doluyomafoldumbenmafoldumben babanızın kıymetini bilin sadece onu diyorum çok zor babasızlık biri baba dese içimden bişeyler kopuyo be ya kusura bakmayın gene çenem düştü :gitme:

hadi ya hayırlısı olsun insan böyle zamnlarda söyliycek söz bulamıyo ya hakkında hayırlısı derinimin İNŞALLAH bu aya gelir
offf malesef yaa nediyeceğimi bilmiyorum çok bozuldu moralim
eskiden hamile kalamk bu kadar zor değilmiş ceketi üstüne atan hamile kalıyomuş bu nasıl iş ya

ay evet ama ozaman herşey doğaldı şimdi herşey bol ama hormon yüklü buda bize patlıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…