Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız ben yarına kadar kudururm he şimdi:hulya:

biliyomuusn sevtun bende babamı kaybettim.bak şimdi çok duygulandım.ve benim babam benim evlendiğimi göremedi kırmızı kurdelayı beli bağlayamadan torun sahibi olmadan gitti oyuzden seni o kadart iyi anlıyorum ki mekanları cennet olsun

ah ah allahım sabır versin gerçekten çok zor .ama sen şimdi bebişini düşün .üzülme fazla olurmu canım .gerçektende kıymet bilmek gerek yok ailen gibisin

sevtunum cok acılar cekmişsin canım ALLAHIM yardımcın olsun İNŞALLAH GELEN BEBEYİN SANA BU ACILARI UNUTTURUR
babacıgınada cok üzldüm bazen benimde aklıma geliyo burnumun direyi sızlıyo gözlerim doluyo babamı bende cok seviyorum
bababm yaşıyo ama bazen aklıma düşüyo bişe olsa ne olur diye o zamn kötü oluyorum hiç kırılmadım

ay ben çok kötü oldum yaa .zaten çok duygusalım
canım allah sabır versin zor gerçekten dayanması rabbim geridekilere hayırlı ömür versin babanında mekanı cennet olsun

amin canım rahmetli ne düşünmüş biliyonmu benim bir ablam vardı benden 8 sene sonra hamile kaldı amasyada bir ablam var 2 çocugu var onun yeni evlenen ablamda hamileydi oglu var babacım ölmeden bana tüp bebek yaptırıcakmış çok üzülüyomuş rahmetli babam bana annecim dedi onu duydumya içim içim daha fena oldu arkadasım 7 sene felçli geçirdi geçen tebbusta kalp krizi geçirdi 57 yasındaydı daha babacım yattıgı yerler nur olsun babacım senin

kızlar hepten koptum yaa .
canlarım ben çıkıyorum dışarı çıkıcam biraz işim var öpüyorum sizi görüşürüz sonra

ayyyyyyyyy ne iyi baban varmış ALLAH gani gani rahmet eylesin
sevtun daha gencmiş baban benim babam da59 yaşında kısmi felç diyolar sinir sıkışması varmış cekap cektirecek
bizde cok üzülüyoz İNŞALLAH kötü bişe cıkmaz

işallah canım saglıklı haberler alırsın ben babacıgıma 4 ay baktım istanbula geldiler doktor için insan çok kötü oluyo dag gibi adam oldu felçli çok agırıma gitti allah affetsin onu öyle görünce acımdan dudaklarımı ısırmısım kan gelmişti hatırlıyorum sonra farkettimmafoldumben

merhaba kızlar. öncelikle RABBıM herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.kimsenin duasını boş çevirmesin. bende 2 yıllık evliyim henüz bebek yok. tedaviye daha yeni başladım. hayırlı sonuçlar bekliyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…