bacım ben bugün okudumkımse yazmıyoooo
kızlar duayı bıtıren varmı gecmıse pek dalamadım
buarada ben bugün evde olmayabılrım duamı ettım ebrar lısteyle ılgılenır sımdıden allah kabul etsın ınsallah amın dıyorum:Saruboceq:
geldimde sen kaçmışsın olurmu bebem ya hem çagırıyon hemde kaçıyon kız bunun bir ortasını bulmak lazım hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyilik sevtun canım
gel tabi canım büskivi var çerez var boş ikram etmem
sagoll canim allah razi olsun :gitme:catlatma ignesi olmustum canim 2 hafta önce 1 hafta icersidede kanda belirmisti hamilelik umutluydum ama suan hala lekelenme var adetimede aslinda 4 gün filan vardi sadece lekenlenmemi diye aklimda soru isareti var test aldim, yarin yogun gelirseki insallah gelmez testi yapicam allahim bu sefer yüzümü güldürür insallah herkesten dua bekliyorum en kisa zamanda sizlerinde benimde yüzüm güler ins :a015:arkadaşım ne diycemi bilemiyorum gercekten
üzülme diycem ama olmuyo insanın elinde olan bişe deyil agla içine atma ama insan rahatlıyo
sen aşılama mı yaptırdın canım
İNŞALLAH bu ay kendiliyinden gelir bebeyin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim arkadaşların ısrarı üzerine test yaptımmmm 6 yıl sonra sonra hastaneye gittim değerim 2binlerdeymişşşşşş yrın kontrol var duam gerçek oldu alah razı olsunnnnnnnnnnnn eşimede süpriz oldu patiğinin içine testi koydum ben geldim babacım diye yazdım hediye yapıp verdim:) sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm herşey yolunda olur inşşlah bi buçuk yıl önceki boş gebeliik gibi olmasınnnnnnnnn nolurrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?