Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sagoll canim allah razi olsun :gitme:catlatma ignesi olmustum canim 2 hafta önce 1 hafta icersidede kanda belirmisti hamilelik umutluydum ama suan hala lekelenme var adetimede aslinda 4 gün filan vardi sadece lekenlenmemi diye aklimda soru isareti var test aldim, yarin yogun gelirseki insallah gelmez testi yapicam allahim bu sefer yüzümü güldürür insallah herkesten dua bekliyorum en kisa zamanda sizlerinde benimde yüzüm güler ins :a015:

kızlar ben hpt honey in duasını okudum allah kabul etsin yarın kim için okunacak ben cuma günü erken yola çıkıcam cuma okuyamayabilirim o nedenle yarın da okurum artık döndüğümde de diğer arkadaşlara okurum inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim arkadaşların ısrarı üzerine test yaptımmmm 6 yıl sonra sonra hastaneye gittim değerim 2binlerdeymişşşşşş yrın kontrol var duam gerçek oldu alah razı olsunnnnnnnnnnnn eşimede süpriz oldu patiğinin içine testi koydum ben geldim babacım diye yazdım hediye yapıp verdim:) sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm herşey yolunda olur inşşlah bi buçuk yıl önceki boş gebeliik gibi olmasınnnnnnnnn nolurrrrrrrr

honey canım çok sevindim
inşallah rabbim tamamına erdirsin
değerin çok iyi canım aklına kötü seyler getirme boş gebelik felan değildir hayatım

tbrklr cnm ya inan senin adına o kadar çok sevindim ki şükürler olsun rabbime sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah cnm ne diyceğimi şaşırdım allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşlarında başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…