eşim pc yi istiyor gece gelirim öpüyorum hepinizi
allah sag saglim kucagına almanı nasip etsin işşallah benim gibi düşük riskin olmaz evde yatıyorum 1 haftadır olsun bebeşim için deger demi:CüvCüv: işşallah bizim gibi olmayanlarda sevinir rabbim onlarada tattırsız tez zamanda bebek haberleri alırız yakında :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim arkadaşların ısrarı üzerine test yaptımmmm 6 yıl sonra sonra hastaneye gittim değerim 2binlerdeymişşşşşş yrın kontrol var duam gerçek oldu alah razı olsunnnnnnnnnnnn eşimede süpriz oldu patiğinin içine testi koydum ben geldim babacım diye yazdım hediye yapıp verdim:) sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm herşey yolunda olur inşşlah bi buçuk yıl önceki boş gebeliik gibi olmasınnnnnnnnn nolurrrrrrrr
görüşürüz gül üm $bu arada yrn için doktordan rabdevuyu aldım duanı eksik etme canım
namazı kılıyım gelem ben
:hulya:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim arkadaşların ısrarı üzerine test yaptımmmm 6 yıl sonra sonra hastaneye gittim değerim 2binlerdeymişşşşşş yrın kontrol var duam gerçek oldu alah razı olsunnnnnnnnnnnn eşimede süpriz oldu patiğinin içine testi koydum ben geldim babacım diye yazdım hediye yapıp verdim:) sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm herşey yolunda olur inşşlah bi buçuk yıl önceki boş gebeliik gibi olmasınnnnnnnnn nolurrrrrrrr
hoşbuldum canımhoşgeldin ebrarım nihayet bu gece denk geldik şeniz
ayy nooluyo hpt gerçek mi bu kıss ay çok sevindim yaaa.kimin duasını okuyosak hamile çıkıyo allahım yaa çok şükürrrr..allah sag salim kucagına almayı nasip etsinnn:teytey:
Ebuşşş yettim cano..ya net yoktu biliyon demin geldi.ondan önce çagrı attım sana hpt nin duayı bitirdim dicektim nete giremiyom dicektim ama gerek kalmadı..mesgule aldıgım için kusura bkma canım benim boşa liraların gitmesin dedim:)
kızlar ben hpt honey in duasını okudum allah kabul etsin yarın kim için okunacak ben cuma günü erken yola çıkıcam cuma okuyamayabilirim o nedenle yarın da okurum artık döndüğümde de diğer arkadaşlara okurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?