Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yeliz cnm benim dualarımız seninle yeterki sen mutlu umutlu ol cnm asla umudunu yitirme elbet meleğin gelicek annesi inan bunu okadar çok istiyorum ki hepiniz rabbim kısmet edicek inşallah ama işte vaktini saatini bekliyo melekleriniz cnm hakkımızda hayırlısı olsun ama her ne olursa olsun sen moralini yüksek tut cnm bu çok önemli olurmuŞeniz
yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm aklım sende olucak Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

allah sag saglim kucagına almanı nasip etsin işşallah benim gibi düşük riskin olmaz evde yatıyorum 1 haftadır olsun bebeşim için deger demi:CüvCüv: işşallah bizim gibi olmayanlarda sevinir rabbim onlarada tattırsız tez zamanda bebek haberleri alırız yakında :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
aydi tey tey

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31BıTTı
ebrar--------------------------51BıTTı
kardelen--------------------25BıTTı
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20bitti
derınsu-----------------------26BıTTı
bersu--------------------------20BıTTı
sevtun------------------------20BıTTı
aleyna------------------------25BıTTı
hpt_honey-----------------20bıttı+10
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20BıTTı

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR

Son düzenleme:
ayy nooluyo hpt gerçek mi bu kıss ay çok sevindim yaaa.kimin duasını okuyosak hamile çıkıyo Allahım yaa çok şükürrrr..Allah sag salim kucagına almayı nasip etsinnn:teytey:

ebuşşş yettim cano..ya net yoktu biliyon demin geldi.ondan önce çagrı attım sana hpt nin duayı bitirdim dicektim nete giremiyom dicektim ama gerek kalmadı..mesgule aldıgım için kusura bkma canım benim boşa liraların gitmesin dedim:)

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CANIM ÇOK SEVİNDİM TEBRİK EDERİM RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN
AY NEGÜZEL BİR HABER BU YAA DUAN BİTMEDEN HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENDİK
HADİ GÖZÜNAYDIN BİTANEM :dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

hoşgeldin ebrarım nihayet bu gece denk geldik şeniz
hoşbuldum canım
nasılsın?evet ya şükür kavuşturana
gerçi çok kalamıycam çok işim var ama duayı bitiren varmı diye girdim

kuzum sorun değil anladım ben onu
evide aradım cevap vermedin
neyse nasılsın aklım sendeydi inanki

canım ebuşum üzülmüşün bak ben sana ne didim kıs üzülme artık..ben iyiyim merak etme..görünmeyecegini adım gibi biliyodum zaten...

ev telefonunu sorma kuzu yaa..dedim ya geçende,kablosu bozuk çalışmıyo offf.arayan diyo niye hep mesgul.

canım çok saol ağzına sağlık
hpthoney hamiş aynı senin gibi oldu duası bitmeden öğrendik güzel haberi
buarada boncuğuma okuycaz inşallah perşembe akşamı duası olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…