abla netim çok yavaş ya deli etti beni,olur ablam hiç farketmez :)
benide düşündüğünüz için ayrıca tşk ederima.s.
sagol bersum ya çok teşekkür ederim datlum kız neden se herkes sana hamilelik yakışmış güzel olmuşsun diyolar bende bilmiyom ki bana çirkinim gibi geliyo yoksam kzım mı çirkin olcakben güzelligini alıyom onun
kızım teyzesi 666 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftasına göre normalmiş dün şeker yüklemeside yaptırdık oda temiz çıktı çok şükür darısı başına canım sen napıon dr gitmene az kaldı heyecan başladı mı?*
SLMMM hosgeldınnn nasılsın kardelenımmmslm millet
ezgicim hoş geldin canım biz iyiyiz sen nasılsınnn
ezgim hoşgeldin naber
BERSUMM sende mi gıdıyonn kıss bızı bısı bırakıp EBRARDA gıdıyooo:gitme:
canım hoşgeldin nasılsınGokceRana23, bersuuu, kardelen5233, ebrar_53+, didgok, turkuaz, ..yeliz..+, ceylan83
slm hanımlarr nasılsınnzz bakıyımmm..
hoşgeldin kuzu naberslm millet
ay maşallah gökcem nekadar üyümüş yesin onu teyzoşusagol bersum ya çok teşekkür ederim datlum kız neden se herkes sana hamilelik yakışmış güzel olmuşsun diyolar bende bilmiyom ki bana çirkinim gibi geliyo yoksam kzım mı çirkin olcakben güzelligini alıyom onun
kızım teyzesi 666 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftasına göre normalmiş dün şeker yüklemeside yaptırdık oda temiz çıktı çok şükür darısı başına canım sen napıon dr gitmene az kaldı heyecan başladı mı?*
BERSUMM sende mi gıdıyonn kıss bızı bısı bırakıp EBRARDA gıdıyooo:gitme:
hoşgeldin kardelencim
SLMMM hosgeldınnn nasılsın kardelenımmm
iyiyim ezgim yaa,uyuyodum,şimdi uyandım,gözümü açamıyom.
hosbulduk kıslarr ıyiimm ınsallh buraya gelınce daha ıyı olyrmm tabıııı
canım hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin kuzu naber
ay maşallah gökcem nekadar üyümüş yesin onu teyzoşu
rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
buarada güle güle datlum özliycem seni
oyyy kıyamam ben yine yazıcam size bitanem
sagol bersum ya çok teşekkür ederim datlum kız neden se herkes sana hamilelik yakışmış güzel olmuşsun diyolar bende bilmiyom ki bana çirkinim gibi geliyo yoksam kzım mı çirkin olcakben güzelligini alıyom onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?