Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sagol bersum ya çok teşekkür ederim datlum kız neden se herkes sana hamilelik yakışmış güzel olmuşsun diyolar bende bilmiyom ki bana çirkinim gibi geliyo yoksam kzım mı çirkin olcak ben güzelligini alıyom onun
kızım teyzesi 666 gr olmuş boyunu söylemedi ama haftasına göre normalmiş dün şeker yüklemeside yaptırdık oda temiz çıktı çok şükür darısı başına canım sen napıon dr gitmene az kaldı heyecan başladı mı?*

abla netim çok yavaş ya deli etti beni,olur ablam hiç farketmez :)
benide düşündüğünüz için ayrıca tşk ederima.s.

anladım canım olsun yinede yazıyosunya şükür
nedemek ya seni düşünücez tabi hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz umarım sanada vesile olur .sen kendin için oku ozaman

maaşallah gökçeme 666 gr ha bu ne uyum öyle 6. ay dimi 6i ayda 666
canım heyecanım tavam yaptı günler geçmiyo bu 5 haftalık oldu cuma gidicem inşallah keseyi görürüm bebişide görsem bi de kalp atışlarını duysam inşallah hepsi olacak ben inanıyorum allahım mucizesine iyi bakacağım bende her zamn ki gibi HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
canım sen kocişini aç bırakma acıkmıştır hadi çok öptüm canım

gökçecim duan çok güzel canım,yalnız bişeyi düzeltmek istiyorum,inş.kızmassın.alıntı heralde ama ismail a.s.ın bulduğu zemzem canım,yazan niye kevser yazdı ki.

GokceRana23, bersuuu, kardelen5233, ebrar_53+, didgok, turkuaz, ..yeliz..+, ceylan83
slm hanımlarr nasılsınnzz bakıyımmm..
canım hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin kuzu naber
ay maşallah gökcem nekadar üyümüş yesin onu teyzoşu
rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
buarada güle güle datlum özliycem seni
BERSUMM sende mi gıdıyonn kıss bızı bısı bırakıp EBRARDA gıdıyooo:gitme:

oyyy kıyamam ben yine yazıcam size bitanem

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, damlahakan35, kardelen5233+, GokceRana23+, didgok+, turkuaz+, ezgim_ez+, bersuuu+, sevtun2+, ..yeliz..+

buarada sırada turkuazım var dua için boncuğum okursun umarım
sonra yelizim sonrada ezgim var ben şimdilik böyle düşündüm fikirlere açıktır tabi

SLMMM hosgeldınnn nasılsın kardelenımmm

iyiyim ezgim yaa,uyuyodum,şimdi uyandım,gözümü açamıyom.

hosbulduk kıslarr ıyiimm ınsallh buraya gelınce daha ıyı olyrmm tabıııı

kız keşke 12 yazsaydım sana 11 yazdım diye kalktım,yoksa bi baygınlık gibi bastırdı ki uyku,saati kurdum,gözümü kapattım,hemen alarm çaldı sanki.ne ilaçmış yaaaa.

yakısr tabı hamılelık balımmm ne gusell bıseyy Rabimin mucızesı bu ıcınde bı can tasıyosunn o duyguyu Rabbım bızede yasatr ınsallhh
sende bebegını sag salım kucagına alırsınn canımm ne kadar ayın ladı canımm
bıde ben hatrlamıyorumda bebegın hemen olmusmuydu yada tedavıyle mı olduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…