Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar kusura bakmayın ne olur net kesildi bişe demeden çıktı diye düşünmeyin olur mu?
eboşum sanırım akşama kadar gelirsin yine görüşürüz inş o zaman

AMİN ALLAHIM YALVARIRIM KABUL ET DUAMIZI

cok güzel dua ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALLAH

cok sagol canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhabalar bende sizin aranıza katılmak istiyorum aşkmeleğinin arkadaşıyım meleğim önerdi burasını bana selamünaleyküm diyorum ve basıyorum topiğe adımımıkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhabalar bende sizin aranıza katılmak istiyorum aşkmeleğinin arkadaşıyım meleğim önerdi burasını bana selamünaleyküm diyorum ve basıyorum topiğe adımımıkaydirigubbakcemile3
aleykümselam canim hos geldin...

kizlar bugün yogunlasti adetim umudum :gitme:tükendi artik bir sonraki ay adet tarihim 29 temmuz listeye ekleyebilirmisiniz :gitme:hepinizi öpüyorum :a015:

boncuğum burdasın sende bende listeyi öne alıcaktım bende bitirdim kuzum bari sen ekle
bide galiba 13 tane açık vardı ezgim okuycak onu

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

DERİNSU.....................................................................................1 HAZİRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZİRAN
.ASİ...............................................................................................20 HAZİRAN
MAVİ2505.......................................................................................25HAZİRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZİRAN

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

AZİZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELİN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELİ26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKİNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGİM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELİZ............................................................................................19 TEMMUZ
SEYDA.........................................................................................29 TEMMUZ

HAMİŞLERİMİZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY...................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCİZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızlar kusura bakmayın ne olur net kesildi bişe demeden çıktı diye düşünmeyin olur mu?
eboşum sanırım akşama kadar gelirsin yine görüşürüz inş o zaman
canım evet ben burdayım ama yoksun neyse karşılaşamazsak çok öpüyorum seni rabbime emanet ol
canım hoşgeldin aramıza aleykümselam
aşkmeleğimin arkadaşı bizimde arkadaşımızdır çok memnun oldum tatlım
aleykümselam canim hos geldin...

kizlar bugün yogunlasti adetim umudum :gitme:tükendi artik bir sonraki ay adet tarihim 29 temmuz listeye ekleyebilirmisiniz :gitme:hepinizi öpüyorum :a015:

canım ya çok üzüldüm gerçekten bende kkya girip sana mesaj yazıcaktım ne oldu diye
malesef çok üzüldüm .ama güçlü ol seyadam olucak rabbimin izniyle .buarada ben tatile gidiyorum 15 gün yokum .kendne iyi bak canım allaha emanet olopuyorumnanaktan

BONCUĞUM duam bitti senin için çok dua ettim rabbim kabul eder inşallah inanıyorumki enkısa vakitte sendende güzel haberler alıcaz .seni çok seviyorum canım arkadaşım.

bersum burdasın galiba bitanem napıyosun
ay doya doya konuşamadık hamişliğini yaa .neyse gidip gelelimde ozamanada bebiş büyür inşallah konuşuruz bol bol

Tmm cnm ben ayarlarım onu ezgıye msj atarım dÖnmedı honey dÖnmezse ben okurum onuda
buarada allah kabul etsın cnm cok sagol

tamam bitanem seninkiyle ben uğraşmak isterdim ma böyle oldu .kusura bakma
bide duada olamıycağıma üzülüyorum ama ben yinede perşembe akşamı hepimiz için dua edicem .
nedemek canım seve seve ah bi gelse bebişin daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…