- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
sende çok zahmetlerle kavuşmuşsun kuzuna,rabbim ayırmasın inş.:ecrin_bebek:canım sende mi gitcen yolun açık olsun inş cnım git hasret gider ama dikkat edin kendi arabanızla gidin canım
saol cano rabbim saanada tez vakitte nasip etsin bebiş inş canım benim kib öpüyorum seni
saol datluş yaa inş rabbim isteyen herkese nasip eder bebek sahibi olmayı göbüşüm büyüdü teyzesi çok şükür minikte iyi darısı sana olsun inş
canım çok sagol inş saglıkla kucaklamak nasip olur darısı başına olun inşşş ya benim hemen olmadı öyle maceralarım varkii anlatsam roman olur kısaca özetliyim hemen2 sene 4 ay sonra geldi minnigim ..ilk üç ay klomenle tedavi sonra iki aşılam sonra laparaskopi histereskopi ameliyatı rahimde perde bulundusonra bi tüp bebek olmadı genetik test yaptık bende hücre bozuklugu ve kan pıhtılaşması iki ay asprin kullandım ara verdik ardından kızım geldi çok şükür rabbim herkese nasip etisn banada kucagıma almak nasip etsin
sevtun hoş geldin canım
ezgim 13 tane eksik var galiba listeye bakarmısın sen bi onu oku eğer eksikse kuzum valla bvaktim yok bakardım yoksa
sabah içtim sütümü canım yarasın bebişime sevtuncum sen ne zamana kadar yatmaya devam edeceksin dr bişey dedi mi
kızlar ben çıkıyorum,çok işim var,epey pinekledim.öpüyorum sisi.
bende senı öptümm balımmm hadı kolayyy gelesınnopuyorumnanaktanezgim öpüyorum senide
kızlar bende kaçıyorum iraz temizlik yapıp ortalığı toplayayım bu aralar işleri iyice saldım sonrada boncuğumun duasını okurum inşallah öptüm kızlarrrrr
merhaba yokmu kızklava: klava:
sabah içtim sütümü canım yarasın bebişime sevtuncum sen ne zamana kadar yatmaya devam edeceksin dr bişey dedi mi
facedeydim kusura bakma görmemişim tatlım yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben varımm sekerolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?