Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sende çok zahmetlerle kavuşmuşsun kuzuna,rabbim ayırmasın inş.:ecrin_bebek:

kızlar bende kaçıyorum iraz temizlik yapıp ortalığı toplayayım bu aralar işleri iyice saldım sonrada boncuğumun duasını okurum inşallah öptüm kızlarrrrr

ezgim öpüyorum senide
bende senı öptümm balımmm hadı kolayyy gelesınnopuyorumnanaktan
kızlar bende kaçıyorum iraz temizlik yapıp ortalığı toplayayım bu aralar işleri iyice saldım sonrada boncuğumun duasını okurum inşallah öptüm kızlarrrrr

sanada gule gule canımm dıkkatlı ol temızlık yaparken cok yorma kendını kolay gelsınn balımmmopuyorumnanaktan

sabah içtim sütümü canım yarasın bebişime sevtuncum sen ne zamana kadar yatmaya devam edeceksin dr bişey dedi mi

ilk üç ay çok önemli dedi sütü bol iç dedi bebgin gelişimine çok önemi varmış internetten araştırdım dedigi dogru adamın yatmıyorum canım işimi yavaş yavaş yapıyorum kimseler yok ı çıkıyım diyorum merdivenlerden korkuyorum bişey olur diye ama biraz çıksam gezsem iyi olur eve hiç alışkın degilim bunalımlardayım yani canım 10 temmusta gidince belli olcek bana istiraat dedi stresten uzak ol dedi bide birleşme 3 ay olmucak dedi yatıyom kalkıyom ortaya karısık yani kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…