- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
gökçecim duan çok güzel canım,yalnız bişeyi düzeltmek istiyorum,inş.kızmassın.alıntı heralde ama ismail a.s.ın bulduğu zemzem canım,yazan niye kevser yazdı ki.
22:45 canım
ya havada çok kötü habire sallanırız artık
canım üsttede yazdım ya okuyunca paylaşmak istedim sizle die kk da bi topikte okudum sizede okutayım dedim demek orası yanlış he kevser suyu zemzem olmuy o muydu ?
bersum ben dikkat etmemiştim 6. ay 666 gr die :) nerden aklına geldi:) canım rabbim sanada bu günleri görmek nasip etsin minigin senle inş kalp atışlarını da duycaksın daha çok stress yapcak şey olcak ve sonunda herşey güzel olucak inşşşş
kızlar ben kaçıyom kib öptm
ebroşum tekrar yolun açık olsun kib görüşürz canım kankim kib bol boleglen güzel vakit geçir bebege düşünme özleyecem seni yaffff:sinifsinif::gitme: ii yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ıyı tatlımm ne gusell gıt gor ailenı ben yenı geldımm ya ondann kıskanıyomm sızıı kaydirigubbakcemilecanım tatilim bugün başladı 1 aydır annemi babamı görmedim özledim ayol ya bugün ya da yarın gidiyom allah kısmet ederse
tabı yazcann kıs beklıyoruzz yanıııcanım hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin kuzu naber
ay maşallah gökcem nekadar üyümüş yesin onu teyzoşu
rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
buarada güle güle datlum özliycem seni
oyyy kıyamam ben yine yazıcam size bitanem
canımm hazrla valızını sen burdayızzz bıs kacta gıdıysunn balımmmkızlar ya benim çıkmam gerek ama aklımda burda kalıcak valiz hazırlıycam yaa
masallhhh yaa topiğimizeeKonuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, damlahakan35, kardelen5233+, GokceRana23+, didgok+, turkuaz+, ezgim_ez+, bersuuu+, sevtun2+, ..yeliz..+
buarada sırada turkuazım var dua için boncuğum okursun umarım
sonra yelizim sonrada ezgim var ben şimdilik böyle düşündüm fikirlere açıktır tabi
canım sende mi gitcen yolun açık olsun inş cnım git hasret gider ama dikkat edin kendi arabanızla gidin canımcanım tatilim bugün başladı 1 aydır annemi babamı görmedim özledim ayol ya bugün ya da yarın gidiyom allah kısmet ederse
saol cano rabbim saanada tez vakitte nasip etsin bebiş inş canım benim kib öpüyorum senicanım hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin kuzu naber
ay maşallah gökcem nekadar üyümüş yesin onu teyzoşu
rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin
buarada güle güle datlum özliycem seni
oyyy kıyamam ben yine yazıcam size bitanem
saol datluş yaa inş rabbim isteyen herkese nasip eder bebek sahibi olmayı göbüşüm büyüdü teyzesi çok şükür minikte iyi darısı sana olsun inşhoşbulduk canım,bu ne hız böyle ben msjları okuyana kadar sayfa atlıyosunuz maşalllah.bebişinede maşallah,büyüyo sıpa.kaydirigubbakcemile5
yakısr tabı hamılelık balımmm ne gusell bıseyy Rabimin mucızesı bu ıcınde bı can tasıyosunn o duyguyu Rabbım bızede yasatr ınsallhh
sende bebegını sag salım kucagına alırsınn canımm ne kadar ayın ladı canımm
bıde ben hatrlamıyorumda bebegın hemen olmusmuydu yada tedavıyle mı olduuu
kız ezgi sanada cvp yazdıydım,nere gitmiş benim cvp,kaybolmuş.anam nasıl ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?