Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

KARDELENıM keşke canım bide benim gitmem gerek
ama akşamüstü yine girerim şuvalizi hazırlasam rahat edicem ya

gökçecim duan çok güzel canım,yalnız bişeyi düzeltmek istiyorum,inş.kızmassın.alıntı heralde ama ismail a.s.ın bulduğu zemzem canım,yazan niye kevser yazdı ki.

canım üsttede yazdım ya okuyunca paylaşmak istedim sizle die kk da bi topikte okudum sizede okutayım dedim demek orası yanlış he kevser suyu zemzem olmuy o muydu ?
bersum ben dikkat etmemiştim 6. ay 666 gr die :) nerden aklına geldi:) canım rabbim sanada bu günleri görmek nasip etsin minigin senle inş kalp atışlarını da duycaksın daha çok stress yapcak şey olcak ve sonunda herşey güzel olucak inşşşş
kızlar ben kaçıyom kib öptm
ebroşum tekrar yolun açık olsun kib görüşürz canım kankim kib bol boleglen güzel vakit geçir bebege düşünme özleyecem seni yaffff:sinifsinif::gitme: ii yolculuklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

22:45 canım
ya havada çok kötü habire sallanırız artık

hayırlısıyla gidin canım inşallah havada açar bu aralar havalar belli olmuyo 2 mevsim aynı günde yaşanıyo o zaman o saate kadar gene girersin di mi nete valizleri hazırlada gel rahat rahat konuşalım canım benim seni tutmayalım

gökcem saol kankam allah razı olsun bende seni çok özliycem konuşuruz ama
gökcemede iyi bak kendinede allaha emanetsiniz

canımcım bilmilik gibi olmasın tabide,kevser cennetteki su,tabi bi açıdan bakarsan ikiside aynı ama.biri dünyada verlen,biri ahirette verilecek olan.neyse zatewn önemli olan niyettir böyle şeylerde.opuyorumnanaktan

evet kızlar saolun ben kaçıyım gerçekten son ana kalmasın hepinizi öpüyorum
bersum girerim inşallah canım görüşürüz yani .
hadi ebroş kaçtı

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
..yeliz.., ebrar_53+, bersuuu, kardelen5233+, melikee, sevtun2, GokceRana23, ezgim_ez+, didgok, turkuaz

canım tatilim bugün başladı 1 aydır annemi babamı görmedim özledim ayol ya bugün ya da yarın gidiyom allah kısmet ederse
ıyı tatlımm ne gusell gıt gor ailenı ben yenı geldımm ya ondann kıskanıyomm sızıı kaydirigubbakcemile
tabı yazcann kıs beklıyoruzz yanııı
kızlar ya benim çıkmam gerek ama aklımda burda kalıcak valiz hazırlıycam yaa
canımm hazrla valızını sen burdayızzz bıs kacta gıdıysunn balımmm
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, damlahakan35, kardelen5233+, GokceRana23+, didgok+, turkuaz+, ezgim_ez+, bersuuu+, sevtun2+, ..yeliz..+
masallhhh yaa topiğimizee
buarada sırada turkuazım var dua için boncuğum okursun umarım
sonra yelizim sonrada ezgim var ben şimdilik böyle düşündüm fikirlere açıktır tabi

bocugum ıcın mı okunuyodu yafff ben yokum lıstede ozaman yoktumm aksam dagıttınz galıbaa

canım tatilim bugün başladı 1 aydır annemi babamı görmedim özledim ayol ya bugün ya da yarın gidiyom allah kısmet ederse
canım sende mi gitcen yolun açık olsun inş cnım git hasret gider ama dikkat edin kendi arabanızla gidin canım
saol cano rabbim saanada tez vakitte nasip etsin bebiş inş canım benim kib öpüyorum seni
hoşbulduk canım,bu ne hız böyle ben msjları okuyana kadar sayfa atlıyosunuz maşalllah.bebişinede maşallah,büyüyo sıpa.kaydirigubbakcemile5
saol datluş yaa inş rabbim isteyen herkese nasip eder bebek sahibi olmayı göbüşüm büyüdü teyzesi çok şükür minikte iyi darısı sana olsun inş

canım çok sagol inş saglıkla kucaklamak nasip olur darısı başına olun inşşş ya benim hemen olmadı öyle maceralarım varkii anlatsam roman olur kısaca özetliyim hemen 2 sene 4 ay sonra geldi minnigim ..ilk üç ay klomenle tedavi sonra iki aşılam sonra laparaskopi histereskopi ameliyatı rahimde perde bulundusonra bi tüp bebek olmadı genetik test yaptık bende hücre bozuklugu ve kan pıhtılaşması iki ay asprin kullandım ara verdik ardından kızım geldi çok şükür rabbim herkese nasip etisn banada kucagıma almak nasip etsin

daha hazırlamadın mı valizi?neyse canım,inş görüşürüz tabi,oralardanda gel ha,ihmal etme bizi.hayırlı yolculuklar
tepemizden geçerken bana el sallamayı unutmadelikafadulden

ezgim 13 tane eksik var galiba listeye bakarmısın sen bi onu oku eğer eksikse kuzum valla bvaktim yok bakardım yoksa

kardeloşum sallıycam canım galiba 12 gibi geçeriz sizin ordan
gelirsin yine akşamüstü konuşuruz
hadi byyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…