Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BıTTı
SAMYELIM--------------------------30BıTTı
UGURBONCUGUM----------------30
GÖKCEM------------------------------20
BERSUM-------------------------------20BıTTı
ZEYN77-------------------------------20BıTTı
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25BıTTı
EZGIM---------------------------------20
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BıTTı
TURKUAZ...........................20
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR PERSEMBE GECESI BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

Son düzenleme:
BENDE SENI SEVIYORUM FISTIGIM INSALLAH BENDE GIREBILIRIM TATILDEYKENolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
oyyy saol datlumm bende bende hemide çok olumunekankayizsmile
ebroşum canım benim naptın halletti ni işlerini valizler hazır mı

canım valiz hazır sayılır ufak tefek şeyler kaldı .ben namazı kıldım peinden duayı okudum haber veriyim diye geldim şimdi kaçıyorum kusuruma bakmayın olurmu

tamam canım görüşürüz bende duayı okuduğumu haber vermek için gelmiştim bende kaçıyorum çok öptüm eğer görüşemezsekte iyi yolculuklar mutlu tatiller canım benim allaha emanet olunnnn

sağol tatlım ınsallah hepımızınkı pespese gelır toptan kapatırız topıgı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım görüşürüz bende duayı okuduğumu haber vermek için gelmiştim bende kaçıyorum çok öptüm eğer görüşemezsekte iyi yolculuklar mutlu tatiller canım benim allaha emanet olunnnn

çok saol bitanem sanada iyi tatiller kendine ve bebişe iyi bak allaha emanet ol çok çok öptüm canım çok özliycem siziolumunekankayizsmile

kızlar bende kacıyorum artık ıslerım var
ebrarım ıyı yolculuklar ıyı tatıller cnm kib tadını cıkaropuyorumnanaktan:1hug:

tamam boncuğum çok saol sende kendine çok iyi bak sizede iyi tatiller allaha emanet ol canım
arada mesajlaşıız olurmu opuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim size bende bu ay klomene başladım birde ayetel kürsi okuyorum 313 tane 250 oldu şimdi banada dua edin olurmu canlarzemuszemus

burcu canım hadi hayırlı olsun tedavin inşallah pozitif sonuçlanır
buarada rabbim okuduğun ayetel kürsileri vesile etsin kabul etsin tabiki ederiz tatlım

buarada DERıNıMLE konuştum malesef test negatif .doktora gidememiş telefonla öğrenmiş .büyük ihtimalle yarın gidicek doktora .sizede haber veriyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…