ayyy cnm bnm yaa moralim bozuktu yazını görüncee güldüm sayende sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi :)
amin tatlımda hayırdır kötü bi durum yok inşallah
benim eşimin tarafıda karadenizli kayınvalidemin eşime gidelim diyorum kayınvalidem gidelim hep beraber diyor.bende sinirlendim gittiğimiz zaman dedim biz gezemeyiz senin ev gezmelerinden dedim
bildiğin şeyler ablam bu ay hiç umudum yokta ne yapsam diye düşünüyorum
hamişlerin göbişlerine falan bebek odalarına falan bakıyorumda içim gidiyor
ben kayınvalidem benim altımta oturuyor
ben kayınvalidem benim altımta oturuyor
aman kötübişey olmasında
inanki ben bira çok bakardım hergün ağlardım baktımki durum kötüye gidiyo hiç girmedim bidaha .hele ikizlere bitiyorum .dün eşimin yiğeninin bebeği oldu onun için bişeyler baktım nasıl içim gitti bebe mağazasında durdum yalvardım rabbime banada nasip et diye .
çok zor bitanem bunu en iyi ben anlıyorum zaman geçtikce daha çok koyuyo mafoldumben
aynen bende öyleyim eltim doğum yaptı şimdi yurtdışında habire onun bebişine bişeler alıyorumçok özeniyorum ama nasip kısmet işte hayırlısı olsun
yok ablam ya çok tşk ederim,sen gel yeter bana :)turkuazım rizeden istediğin bişey varmı kuzum?
yaaa negüzel darısı enkısa zamanda sana işallah tatlım .eltinle iyimisiniz?
yok ablam ya çok tşk ederim,sen gel yeter bana :)
iyiyiz çok şükür bi sorun yok ay başında gelir o da,doğum için gitmişti oraya
arkadaşlar merhabalar bende sizin aranıza katılmak istiyorum aşkmeleğinin arkadaşıyım meleğim önerdi burasını bana selamünaleyküm diyorum ve basıyorum topiğe adımımıkaydirigubbakcemile3
abla iyiyim dr geldim şimdi kendimi buraya attım
boncugum bende okdum canım 20 tane ALLAHIM KABUL EDER İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?