ay bitanemsin ya inşallah hayırlısıyla gidip geliriz
maşallah canım allah bozmasın biz biraz limoniyiz sorunlu azcık benimki anlatmakla bitmez
Allah kolaylık versin zemuszemus
aynen öyle bir şekilde idare etmek lazım birde çalışıyorum allahtan sabah gidip akşam geliyorum ama istiyorlarki hep beraber gidelim bir yerelere karı koca çıktığımızda suratları falan düşüyor ama napalım
hayırdır canım ne doktoru ya bişey demedin sen
aleynam bişey diyimmi yakıyı yapıştırıp kanaması olanlar olmuş bi oku istersen belkide ondan oldu canımabla bugün sabah kan geldi benden bende şüpelendim dr gittim cünkü bu ay buhar preset ve ilşki günlerine cok dikkat ettim kan gelincedec şüphelendim dr gittim oda muayne etti karından kis yok yumurta da yok dedi gebelik testi verdi yarın sonucu alıcam İNŞALLAH pozitiftir abla dua et bana lütfen
abla ya bu kadar erken cıkarmuıki daha adetime 9 gün var
slm kızlar opuyorumnanaktan
yelizi merak ettim de haber yok daha demiibilmiyorumkismile
hayırlı haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:
abla bugün sabah kan geldi benden bende şüpelendim dr gittim cünkü bu ay buhar preset ve ilşki günlerine cok dikkat ettim kan gelincedec şüphelendim dr gittim oda muayne etti karından kis yok yumurta da yok dedi gebelik testi verdi yarın sonucu alıcam İNŞALLAH pozitiftir abla dua et bana lütfen
abla ya bu kadar erken cıkarmuıki daha adetime 9 gün var
bersum,aşkmeleğim hoşgeldiniz ay hadi dilek tutalım iki hamiş arasında
bişey sormak istiyorum. ne kadar süre korunmadan denedikten sonra bebek olmazsa doktora gitmek gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?