Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

aynen öyle bir şekilde idare etmek lazım birde çalışıyorum allahtan sabah gidip akşam geliyorum ama istiyorlarki hep beraber gidelim bir yerelere karı koca çıktığımızda suratları falan düşüyor ama napalım

yok artık canım niye beraber gideceksiniz beraber gidilcek yer var gidilmiycek yer var
napacaksın canım aynı mekanda yaşayınca zor oluyo

selam kızlar ay otur otur canım sıkıldı yafff eşimde evde yok tv de bişey yok zaman geçmiyo temizlik falanda yapmak istemiyom ne olur ne olmaz diye vakit geçiremez oldum

hayırdır canım ne doktoru ya bişey demedin sen

abla bugün sabah kan geldi benden bende şüpelendim dr gittim cünkü bu ay buhar preset ve ilşki günlerine cok dikkat ettim kan gelincedec şüphelendim dr gittim oda muayne etti karından kis yok yumurta da yok dedi gebelik testi verdi yarın sonucu alıcam İNŞALLAH pozitiftir abla dua et bana lütfen

abla ya bu kadar erken cıkarmuıki daha adetime 9 gün var

slm kızlar opuyorumnanaktan
yelizi merak ettim de haber yok daha demiibilmiyorumkismile
hayırlı haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:

aleynam bişey diyimmi yakıyı yapıştırıp kanaması olanlar olmuş bi oku istersen belkide ondan oldu canım
evet gebelik testi için erken canım ama inşallah müjde verirsin bize ay negüzel olur yarabbim
slm kızlar opuyorumnanaktan
yelizi merak ettim de haber yok daha demiibilmiyorumkismile
hayırlı haberlerle gelir inşallah:Saruboceq:

hoşgeldin tatlum
yeliz gelmedi bende merak ediyorum onu
inşallah canım yaa

cnm benim yaa inşallah meleğin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay çok heycanlandım şimdi inan bunu tüm kalbimle diliyorum aleyna inşallah hamişsindir cnm ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bişey sormak istiyorum. ne kadar süre korunmadan denedikten sonra bebek olmazsa doktora gitmek gerekir?

bersum,aşkmeleğim hoşgeldiniz ay hadi dilek tutalım iki hamiş arasında

hoşbulduk tatlım :1hug:

ALLAHIM BURDAKİ TÜM İSTEYENLERE DE KISMET ET HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE SANA EL AÇTIK BOŞ ÇEVİRME DUALARIMIZI TÜM İSTEYENLERİ SEVİNDİR İNŞALLAHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…