Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar bugün annemle tel de konuşuyoduk arkadaşım doğum yapmış onu söylüyodum annem bi sen kaldın inşallah allah sanada verir dedi durdu çok şükür verdi diyecektim ama demedim cuma dr gidelim keseyi görelim allahın izniyle hemen söyleyecem anneme
annemin tedavilerden 2 senedir çocuk istediğimizden haberi yok daha zamanı var diyip geçiştiriyodum çok sevinecek annem

ay bitanemsin yaa allahım razı olsun szide sağlıkla kavuştursun minişlerinize inşallah

ay hadi yaa iyi sabretmişsin kuzum ben duramazdım heralde
ama eniyisini yaptın bence inşallah keseyide kalp atışınıda göreceksin datlum .:Saruboceq:

abla öyle mi diyon belkide ondan olmuştur dr demekte hiç aklıma gelmedi yakıyı
cnm benim yaa inşallah meleğin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay çok heycanlandım şimdi inan bunu tüm kalbimle diliyorum aleyna inşallah hamişsindir cnm ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ayyyyyy canım benim cok sagol İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH bende senin gibi hamile kalırım İNŞALLAH
hoşbuldum ebroşummmmm
aleynacım bence daha çok erken 9 gün kala çıkmaz dr neden tahlil istedi ki
CANIM BANADA ERKEN GELDİ AMA DR İSTEDİ BENDE ANLAMADIM YANİ
aleynam inşallah öyledir kuzumda siz kardeloşla aynı zamanda regl değilmiydiniz biraz erken gibi
abla erken ama dr nasıl istedi bende anlamadım daha 9 gün var ben 28 günde bi oluyom bugün 19. günüm

yaş faktörü derken? ben 28 yaşındayım henüz ilk ayım oldu denemede. eğer 3-4 ay olmazsa doktora gideyim diye düşünüyorum.

canım yani 30lu yaşlarda olup demek istedim
ama sen dediğin gibi yap birkaç ay daha bekle olmazsa gidip hormon tahlillerini filan yaptırırsın .bence beklemeye gerek yok .bide korundunmu hiç ?

aleynam belkimde vardırda yerleşmeye çalışıyodur ama öyle olduğu zamanda kanda çıkmaz bence çünkü bebek rahime düştüğünde bhcg salgılamaya başlıyomuş

canım yani 30lu yaşlarda olup demek istedim
ama sen dediğin gibi yap birkaç ay daha bekle olmazsa gidip hormon tahlillerini filan yaptırırsın .bence beklemeye gerek yok .bide korundunmu hiç ?
hayır korunmadım geçen ay evlendim zaten. hayatımda doğum kontrol hapı falan yutmadım. ilk evlendiğimizde eşim geri çekildi bikaç kez sonrasında da hiç korunmadık.

KIZLAR EŞıM geldi ben çıkıyorum
ebroşum tekrardan hayırlı yolculuklar canım çok öptüm bitanem
kızlar sizlerede iyi akşamlar görüşmek üzere.....

kaydirigubbakcemile3 inşallah kızmaz yaaaveyvahedigeldismile

tatlım bak daha ilk ayınmış o yüzden sakın acele edip stres yapma çoğumuzun yaptığı şey hiç bi sebep yoksa bile sadece stres gebeliğe engel bak daha yeni evlisin sen oluruna bırak evliliğinin tadını çıkar 6 ay daha bekle olmazsa ondan sonra bi dktr git bence ama kesinlikle stres yapma 0luruna bırak cnm hakkında hayırlısı neyse o olur inşaallah meleğin seni hiç bekletmeden gelir inşalla :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…