hoşbulduk tatlım :1hug:
ALLAHIM BURDAKİ TÜM İSTEYENLERE DE KISMET ET HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE SANA EL AÇTIK BOŞ ÇEVİRME DUALARIMIZI TÜM İSTEYENLERİ SEVİNDİR İNŞALLAHHHHHH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bugün annemle tel de konuşuyoduk arkadaşım doğum yapmış onu söylüyodum annem bi sen kaldın inşallah allah sanada verir dedi durdu çok şükür verdi diyecektim ama demedim cuma dr gidelim keseyi görelim allahın izniyle hemen söyleyecem anneme
annemin tedavilerden 2 senedir çocuk istediğimizden haberi yok daha zamanı var diyip geçiştiriyodum çok sevinecek annem
yaş faktörü derken? ben 28 yaşındayım henüz ilk ayım oldu denemede. eğer 3-4 ay olmazsa doktora gideyim diye düşünüyorum.genelde doktorlar 1 yıl diyor ama yaş faktörü varsı 6 ayda gitmek gerek bence
abla öyle mi diyon belkide ondan olmuştur dr demekte hiç aklıma gelmedi yakıyıaleynam bişey diyimmi yakıyı yapıştırıp kanaması olanlar olmuş bi oku istersen belkide ondan oldu canım
evet gebelik testi için erken canım ama inşallah müjde verirsin bize ay negüzel olur yarabbim
hoşgeldin tatlum
yeliz gelmedi bende merak ediyorum onu
inşallah canım yaa
ayyyyyy canım benim cok sagol İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH bende senin gibi hamile kalırım İNŞALLAHcnm benim yaa inşallah meleğin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay çok heycanlandım şimdi inan bunu tüm kalbimle diliyorum aleyna inşallah hamişsindir cnm ya:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
CANIM BANADA ERKEN GELDİ AMA DR İSTEDİ BENDE ANLAMADIM YANİhoşbuldum ebroşummmmm
aleynacım bence daha çok erken 9 gün kala çıkmaz dr neden tahlil istedi ki
abla erken ama dr nasıl istedi bende anlamadım daha 9 gün var ben 28 günde bi oluyom bugün 19. günümaleynam inşallah öyledir kuzumda siz kardeloşla aynı zamanda regl değilmiydiniz biraz erken gibi
yaş faktörü derken? ben 28 yaşındayım henüz ilk ayım oldu denemede. eğer 3-4 ay olmazsa doktora gideyim diye düşünüyorum.
bişey sormak istiyorum. ne kadar süre korunmadan denedikten sonra bebek olmazsa doktora gitmek gerekir?
hayır korunmadım geçen ay evlendim zaten. hayatımda doğum kontrol hapı falan yutmadım. ilk evlendiğimizde eşim geri çekildi bikaç kez sonrasında da hiç korunmadık.canım yani 30lu yaşlarda olup demek istedim
ama sen dediğin gibi yap birkaç ay daha bekle olmazsa gidip hormon tahlillerini filan yaptırırsın .bence beklemeye gerek yok .bide korundunmu hiç ?
kaydirigubbakcemile3 inşallah kızmaz yaaaveyvahedigeldismiledktrlar en az 1 yıl korunmasız ilişkide gebelik olmazsa gelin diyolar tatlım .1 yıldan önce gidersen çoğu dktr kızıyo.eyvahedigeldismile
ay bitanemsin yaa allahım razı olsun szide sağlıkla kavuştursun minişlerinize inşallah
hayır korunmadım geçen ay evlendim zaten. hayatımda doğum kontrol hapı falan yutmadım. ilk evlendiğimizde eşim geri çekildi bikaç kez sonrasında da hiç korunmadık.
saol allah razı olsunolumunekankayizsmilecanım ozaman hiç korkma gelir inşallah meleğin yeni evliymişsin allah mesut etsin vereliniortak
amin:Saruboceq::Saruboceq:
ebroşum Allah senden de razı olsun :1hug:
kaydirigubbakcemile3 inşallah kızmaz yaaaveyvahedigeldismile
KIZLAR EŞİM geldi ben çıkıyorum
ebroşum tekrardan hayırlı yolculuklar canım çok öptüm bitanem
kızlar sizlerede iyi akşamlar görüşmek üzere.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?