Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah dediğin gibi olur. allah isteyen her bayana nasip etsin. benim adetime 3 gün var. dün test yaptım negatif çıktı. ama çok kafama takmadım gecikmeden yapınca yanıltıcı olabiliyor ya. testten 10 dakika sonra adet sancıları başladı hala da devam ediyor ama adetim gelmedi 2 gündür. hiç böyle olmazdı. önce adet gelir aynı anda sancı başlardı. ben geçen hafta kaplıcaya gitmiştim acaba onun etkisi mi bu?

cümlemizden bitanem
buarada bulantılar hala devammı canım

1 buçuk haftadır eskisi kadar kalmadı çok şükür cnm ya her gün aç açına ölece yaşıyordum herkes hamilelikte kilo alır ben sürekli kilo verdim çok şükür hala kilo almadım maşallah .dün kan vermiştim ebrarım çok şükür kan değerlerim yükselmiş kolestrolüm düşmüş ilk aşımıda yapıldım çok şükür rabbime şimdilik herşey yolunda cnm dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri :Saruboceq:

eboş nereye kaçtın bakımmm
aleynacım inş dilediğin gibi olur,bi topicte sormuşsun bugun de bnm aklıma gelen ilk yerleşme kanamasıydı ama yumurtan çatladıysada olabilir tabi,inş yerleşme kanamasıdır
derinimin negatif miymiş ya,e neden peki 2 çıkmış enteresan ya birde üstelik bayağı gecikti

ay maşallah canım çok sevindim hep böyle iyi olursun inşallah
kolestrolmü vardı canım ?bendede biara yükselmişti yaa
allahım sağlıkla 9 ayı bitirmeyi nasip etsin etmezmiyiz dua bitanem

burdayım kuzum biyere gitmedim arada oftye bakıyorum
evet malesef negatif yaa .bende hiç bişey anlamadım okadar sıkıntı çekti canım

tatlım seni ümitlendirmek istemem ama bbenimde adetim bi anda gelirdi öle önceden sancım olmazdı ama hamile kaldığım ay süreli adet sancısı gibi bi sancı oluyodu tamam oldum diyodum ama yok sancı zaten kısa sürüyo ama sık sık geliyodu 2 ay o sancıyı çektim inşallah cnm meleğin seninledir ama asla dediğim gibi kafana akma rabbim hiç bir kulunu boynu bükük bırakmaz elbe vakti saati gelince meleğin seninle olucak .cnm bize haber ver olurmu meleğin seninlemi işallah seninledir ama değilse bile üzülme daha ilk ayın daha yolun başındsın :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 sıcak tavrın çok iyi geldi. çok teşekkür ederim ilgin ve dileklerin için.

canım senin oglunmu olucak ALLAHIM SANA BAGIŞLASIN ONU
canım sagol İNŞALLAH senin düşündüyün gibidir
hep bereber hamile olalım İNŞALLAH
canım inşallah vardıryaa hayırlısı diyelim biz doktor değiliz sonuçta dur bakalım yarın çıksında sonucun
ay bide sende hamiş oluyomuşsun tam süper olur sositososito

abla bende anlamadım ama hayırlısı bakalım yarın belli oluyo ALLAHIM İNŞALLAH pozitiftir

impaladeniz sen daha öncede uğramıştın topice galiba hatırlıyorum kaplıcaya gidecem demiştin
inşallah bebişin seninledir canım hakkında hayırlısı olsun

inşaallah Allah bu okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine,edilen duaların hürmetine bir an önce meleğine kavuşturacak onu ve bizleri,imtihandayız napalım

inşaallah Allah bu okuduğumuz ayetel kürsilerin hürmetine,edilen duaların hürmetine bir an önce meleğine kavuşturacak onu ve bizleri,imtihandayız napalım

amin kuzum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi evrat hasretiyle imtihan etmesin :Saruboceq:

cnm maşallah sana,Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin
darısıda bize inş bizde o günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…