Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM--------------------------30BİTTİ
UGURBONCUGUM----------------30
GÖKCEM------------------------------20
BERSUM-------------------------------20BİTTİ
ZEYN77-------------------------------20BİTTİ
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20BİTTİ
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25BİTTİ
EZGIM---------------------------------20
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BİTTİ
TURKUAZ...........................20
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR PERSEMBE GECESI BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

kızlar ben kaçıyorum artık hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize çok iyi bakın
fırsat buldukca uğruycam görüşemediğim arkadaşlara selamlar
hepinizi çok seviyorum iyki varsınız .topicimizi sessiz bırakmayın .
hadi ebroş rizeye kaçar

ayyy cnm gidiyor musun,hadi sağlıcakla git gel inş kimbilir belki göbişinde minişinle gelirsin...
Allah'a emanet olun,hoşçakal...

turkuazım ve kardelenim siz burdasınız çok öpüyorum canlaım rabbime emanetsiniz olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

arkadaşlar merhabalar bende sizin aranıza katılmak istiyorum aşkmeleğinin arkadaşıyım meleğim önerdi burasını bana selamünaleyküm diyorum ve basıyorum topiğe adımımıkaydirigubbakcemile3
aleykümselam yusuf burcu,hoş geldin topiğimize,ayağın uğurlu gelsin inş.
ben eşimin kafasının etini yiyorum karadenize gidelim diye bakalım belki gidebiliriz bence görülmesi gereken yerlerden biri karadeniz..
evet benim memleketim gerçekten güzel,görülesi bi yer,bekleriz.
kız nasıl sabrettin,ben ilk anneme söylerdim heralde,aslında karar veremedim,öyle bişey olsa,hayal ya bu,gündüz öğrenirim,eşime sürpriz yapmak için akşamı beklerim ama gündüzde birine söylemem gerk,bak şimdi hamileymişim gibi arada kaldım kız.
impaladeniz sen daha öncede uğramıştın topice galiba hatırlıyorum kaplıcaya gidecem demiştin
inşallah bebişin seninledir canım hakkında hayırlısı olsun
evet canım,sen ve ben vardık o gün,beraber konuşmuştuk arkadaşla
evet ben daha önce gelmiştim ama siz kıdemlisiniz ya belki kendi aranızda konuşmak istersiniz diye bikaç soru sorup çıkmıştım:sinifsinif:
tekrar hoşgeldin deniz,o günde gayet samimi ve alakalı konuşmuştuk senle,baya bi sohbet etmiştik hatırlarsan,hatta demiştin ki,acaba ben ilk ay hamile kalanlardan mı olcam,bu korunmasız ilk ayıum demiştin,çok iyi hatırlıyorum.niye öyle düşündün ki,bizim topic herkeze açık ayrıca,kıdemli kıdemsiz farketmiyo.

anca geldim ne var ne yok kardelencim merhaba

merhaba canım,geçmişteydim şimdi gördüm.a.s.

kardelencim teşekkür ederim. adetime 3 gün var dünden beri acayip adet sancım var ama gelmiyor. normalde önce adetim gelirdi aynı anda ağrı saplanırdı. ilk kez böle oldu. kaplıcaya gittim geldim geçen hafta ben acaba ondan mı oldu?

biz sana gitmegidersende dikkat et dediydik,niye abla sözü dinlemiyon bakimlmaz:
şaka bi yana,inş hamilesinde öyledir,çünkü genelde öyle oluyomuş ama rada normal adet sancısıda olabiliyo,ben hiççç sancı çekmem,olduğumda anlarım mesela,ama bazende günler öncesinden başlayabiliyo,vucut bu,bişeylere göre savunmaya geçiyo galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…