tamam aboneliklerime ekledim arada bende gelir sohbete katılırımopuyorumnanaktan
hee evet çok giycem sankide dur bakalım her ihtimale karşı aldım kaydirigubbakcemile3
tamam canım çok öptüm kendine iyi bak
canım teldeydim biraz geç oldu kusura bakma
cnm kızlardan biri hbr verir sana telin var nasılsa:) işin varsa hallet sen
kızlar ben kaçıyorum artık hepinizi allaha emanet ediyorum kendinize çok iyi bakın
fırsat buldukca uğruycam görüşemediğim arkadaşlara selamlar
hepinizi çok seviyorum iyki varsınız .topicimizi sessiz bırakmayın .
hadi ebroş rizeye kaçar
aleykümselam yusuf burcu,hoş geldin topiğimize,ayağın uğurlu gelsin inş.arkadaşlar merhabalar bende sizin aranıza katılmak istiyorum aşkmeleğinin arkadaşıyım meleğim önerdi burasını bana selamünaleyküm diyorum ve basıyorum topiğe adımımıkaydirigubbakcemile3
evet benim memleketim gerçekten güzel,görülesi bi yer,bekleriz.ben eşimin kafasının etini yiyorum karadenize gidelim diye bakalım belki gidebiliriz bence görülmesi gereken yerlerden biri karadeniz..
kız nasıl sabrettin,ben ilk anneme söylerdim heralde,aslında karar veremedim,öyle bişey olsa,hayal ya bu,gündüz öğrenirim,eşime sürpriz yapmak için akşamı beklerim ama gündüzde birine söylemem gerk,bak şimdi hamileymişim gibi arada kaldım kız.kızlar bugün annemle tel de konuşuyoduk arkadaşım doğum yapmış onu söylüyodum annem bi sen kaldın inşallah allah sanada verir dedi durdu çok şükür verdi diyecektim ama demedim cuma dr gidelim keseyi görelim allahın izniyle hemen söyleyecem anneme
annemin tedavilerden 2 senedir çocuk istediğimizden haberi yok daha zamanı var diyip geçiştiriyodum çok sevinecek annem
evet canım,sen ve ben vardık o gün,beraber konuşmuştuk arkadaşlaimpaladeniz sen daha öncede uğramıştın topice galiba hatırlıyorum kaplıcaya gidecem demiştin
inşallah bebişin seninledir canım hakkında hayırlısı olsun
tekrar hoşgeldin deniz,o günde gayet samimi ve alakalı konuşmuştuk senle,baya bi sohbet etmiştik hatırlarsan,hatta demiştin ki,acaba ben ilk ay hamile kalanlardan mı olcam,bu korunmasız ilk ayıum demiştin,çok iyi hatırlıyorum.niye öyle düşündün ki,bizim topic herkeze açık ayrıca,kıdemli kıdemsiz farketmiyo.evet ben daha önce gelmiştim ama siz kıdemlisiniz ya belki kendi aranızda konuşmak istersiniz diye bikaç soru sorup çıkmıştım:sinifsinif:
anca geldim ne var ne yok kardelencim merhaba
kardelencim teşekkür ederim. adetime 3 gün var dünden beri acayip adet sancım var ama gelmiyor. normalde önce adetim gelirdi aynı anda ağrı saplanırdı. ilk kez böle oldu. kaplıcaya gittim geldim geçen hafta ben acaba ondan mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?