Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet ben daha önce gelmiştim ama siz kıdemlisiniz ya belki kendi aranızda konuşmak istersiniz diye bikaç soru sorup çıkmıştım:sinifsinif:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
turkuaz, didgok, esper, ebrar_53+, samyeli26, yusufburcu

kimsenin sesi çıkmıyor

abla sen kacta cıkıyon yola ALLAHIM hayırlı yollar etsin güle güle gidin güle güle gelin İNŞALLAH 3 KİŞİ OLARAK :CüvCüv:GELİN İNŞALLAH

HAKKINI HELAL ET BİZE SENİ COK SEVİYORUZ :1hug:TATLI DİLLİ ABLAMolumunekankayizsmileŞeniz

kızlar bana müsade eşim geldi yemek vakti akşama grş kendinize çok cici kaliteli bakın byyy.
canım kolay gelsin afiyet olsun sende kendine ve bebişe çok iyibak allaha emanetsin
evet ben daha önce gelmiştim ama siz kıdemlisiniz ya belki kendi aranızda konuşmak istersiniz diye bikaç soru sorup çıkmıştım:sinifsinif:
canım kıdemli olabiliriz am bu kimseyle konuşmuycaz anlamına gelmez merak etme buraya gelen herkese kapımız açık sonuçta hepimizin ortak noktası bebiş .herzaman gel öyle şeyler düşünme olurmu
mrb kızlar nasılsınız,, başım çook ağrıyor,, halsizim. sanırım tansiyonum çıktı...
canım geçmiş olsun hayırdır niye çıktı tansiyonun ölçtürseydin keşke
ben çıktım kızlar ebrarım sana iyi yolculuklar iyi tatıller kızlar öpüyorummmmmmmm
canım çok öptüm seni teşekkür ederim allaha emanet ol döndüğümde hamiş olursun inşallah

balım akşam gidiyorum nasipse .bende çok seviyorum sizi iyki tanıdım yaa .
hepinizden allah razı olsun çok çok öptüm senide kuzum
hakkım yoktur ama helal olsun sende helal et balım

oo haşemada hazır olduguna göre diger kıyafetler olmasada olurdu yani datluşum
hee evet çok giycem sankide dur bakalım her ihtimale karşı aldım kaydirigubbakcemile3
cano ben yeme k hazırlıyom benimki gelir şimdi bi bakam dedim naptın die
tamam canım çok öptüm kendine iyi bak
cümlemizden cnm

herks burda gözüküyor ama yazan yok

canım teldeydim biraz geç oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…