samyeli gecmiş oldun canım
turkuazcım ben yazıyom ama
canım kolay gelsin afiyet olsun sende kendine ve bebişe çok iyibak allaha emanetsinkızlar bana müsade eşim geldi yemek vakti akşama grş kendinize çok cici kaliteli bakın byyy.
canım kıdemli olabiliriz am bu kimseyle konuşmuycaz anlamına gelmez merak etme buraya gelen herkese kapımız açık sonuçta hepimizin ortak noktası bebiş .herzaman gel öyle şeyler düşünme olurmuevet ben daha önce gelmiştim ama siz kıdemlisiniz ya belki kendi aranızda konuşmak istersiniz diye bikaç soru sorup çıkmıştım:sinifsinif:
canım geçmiş olsun hayırdır niye çıktı tansiyonun ölçtürseydin keşkemrb kızlar nasılsınız,, başım çook ağrıyor,, halsizim. sanırım tansiyonum çıktı...
canım çok öptüm seni teşekkür ederim allaha emanet ol döndüğümde hamiş olursun inşallahben çıktım kızlar ebrarım sana iyi yolculuklar iyi tatıller kızlar öpüyorummmmmmmm
abla sen kacta cıkıyon yola ALLAHIM hayırlı yollar etsin güle güle gidin güle güle gelin İNŞALLAH 3 KİŞİ OLARAK :CüvCüv:GELİN İNŞALLAH
HAKKINI HELAL ET BİZE SENİ COK SEVİYORUZ :1hug:TATLI DİLLİ ABLAMolumunekankayizsmileŞeniz
tamam canım kolay gelsin çok öpüyorum senikılar bende kacıyorum eşim birazdan gelir ben yemek yapmadım daha
ben yine ugrarım
huhu ben geldim
ebrooşş hazırladın mı kuşum valizini
turkuazım yeni gördüm bitanem çok saol allah razı olsun
herks burda gözüküyor ama yazan yokkızlar nereye gittiniz iki dakkada yaa
tamam aboneliklerime ekledim arada bende gelir sohbete katılırımopuyorumnanaktankızlar nereye gittiniz iki dakkada yaa
hee evet çok giycem sankide dur bakalım her ihtimale karşı aldım kaydirigubbakcemile3oo haşemada hazır olduguna göre diger kıyafetler olmasada olurdu yani datluşum
tamam canım çok öptüm kendine iyi bakcano ben yeme k hazırlıyom benimki gelir şimdi bi bakam dedim naptın die
cümlemizden cnm
herks burda gözüküyor ama yazan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?